Ooo ortalığı 2 dakika boş bıraktık 1.4 üçlere bak 245 mı yaptınız helal olsun valla Muharrem duy duy 225 den sonra gitmeyen araçla 245 yapmışlar eğer sen 245 yapamazsan gorukme gözüme son suratler pek değişmez doğru ama biri 1 dakikada Maximus yapar digeri 2
Bekle abi 2 haftaya Gebze yolu gözüküyor. Deneyim senin için
ben aracımda 1 kere 254 ü gördüm adanaya gelirken nigde çıkısında yeni yapılan otoyolda idi yol düz çok hafif saga virajlı gibi idi.ondan baskada bizim adananın otoyolları kıvrak oldu için 230 u geçemedim 1.6 da helal olsun 1.4le o hızı aşanlara
siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik uçan teneke fiorino
Ooo ortalığı 2 dakika boş bıraktık 1.4 üçlere bak 245 mı yaptınız helal olsun valla Muharrem duy duy 225 den sonra gitmeyen araçla 245 yapmışlar eğer sen 245 yapamazsan gorukme gözüme son suratler pek değişmez doğru ama biri 1 dakikada Maximus yapar digeri 2
Bekle abi 2 haftaya Gebze yolu gözüküyor. Deneyim senin için
tamam kardeşim
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
1.4 İnsignia almayı düşünüyorum kafama takılan bir konu var. Bazı araçların arakasında TURBO yazıyor bazılarında yazmıyor. 1.4'lerin hespsi Turbo değilmi? neden bazılarında yazıyor bazılarında yazmıyor.
1.4 İnsignia almayı düşünüyorum kafama takılan bir konu var. Bazı araçların arakasında TURBO yazıyor bazılarında yazmıyor. 1.4'lerin hespsi Turbo değilmi? neden bazılarında yazıyor bazılarında yazmıyor.
Evet hepsi turbolu. Bende de yazmıyordu, amblemi aldım, şimdi yazıyor, yakıştı da hani
Yorum