Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.4 t insignia son sürat...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 1.4 t insignia son sürat...

yiğit senden bendensin benim arabanında benzin ışığı hep yanar çok romantik oluyo loş ışık

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ygtylmz
      Orjinal yazı sahibi: Funkyair
      Orjinal yazı sahibi: vedat candan
      Orjinal yazı sahibi: ygtylmz
      http://i1192.photobucket.com/albums/...r/933bb566.mp4

Ortada giden benim. onumdeki ve videoyu ceken arac 1.6 180

hakikaten çok güzel gidiyor. arabayı ilk aldığınızda rodaj süresinde ne yaptınız da bu kadar açık omuş motoru. anladığım kadarıyla diğer 1.4 t ler sizinki gibi gitmiyor )
      Bursa'da std arac yok zaten
      Yiğit kardeşimiz de Yiğitler gibi gidiyor,
      Bir sonrakinde ben kullanıcam bakalım ne yatıyor bu Yiğitliğin altında
      Tamam artik sirrimi acikliyorum benim arabam sizin arabalardan daha hafif cunku benzin deposu hep bos
      70 litre avantajı hiho

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: murat uyma
          yiğit senden bendensin benim arabanında benzin ışığı hep yanar çok romantik oluyo loş ışık
          Bende ondan doldurmuyorum zaten yakinda aku bitcek benzin lambasinin yanmasindan
          2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

yok yok benzin fiyatlarının kesin düşmesi lazım...

Yorum

Gokhan aracta sikinti yok .sikinti dusuk devirde iyi degil 1.4 Neye gore iyi degil derseniz scirocco alt devirlerde cok Daha iyiydi mesela .1.4 ler devrini alinca yapistiriyor.
              2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
              yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

Beyler biraz daha konusursaniz Gokhanim tatlandirici ile ilgili supheye dusup ucuz fiyattan sallayacak ve 1.4 insignia alacak... Ha boyle birsey yapsin ben de takdir ederim....Ancak o karadenizli inadiyla hala ben dogru yaptim bu araci alarak ben dogru araca biniyorum diye gunde 100 kere kendi kendine soyleyip telkinlerde bulunuyor... muhaha muhaha muhaha muhaha Ama gokhanm uzulme burda herkes senin abin kardesin yani dogru yolu buldun diye kimse senle dalga gecmez....Herkes sana destek olur .Degil mi dostlar??????? muhaha muhaha muhaha

Yorum

Gokhanin arkasindayim
                  2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
                  yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                    bence 1.4 turbonun 230-240 gibi hızları görmesi gayet doğal, biz ilk başta insignia 1.6 115 bg modelini almıştık, çeşme otobandan çeşmeye giderken urla köprisi vardır çeşmeye gelenler bilir onu geçtikten sonra aşağı doğru uzun ve tatlı bir meyil var, orda 3-4-5 toplayarak gelmiştim, 5. vitesin bitmesine yaklaşık 500 devir civarı vardı, ve göstergede yazan hız 217 km/s'di. gerçekten bunu kendim denedim Allah da şahittir yanımda iki arkadaş da şahittir dediğim gibi 5. vitesteydik ve de 6. vites vardı... ama ben tam devirin bitmesini bekledim, ve 6. vitese attığımda arabanın yavaşlayacağını bildiğim için ( ve de öyle oldu ) 5. viteste ısrar etmiştim arabanın motoru 115 bg ve 160 nm değerinde torka sahipti. 17'' jant 225/55 lastik vardı... bu son hız mevzusu tamamen vites oranıyla alakalı. ve insignialar ekonomik olsun diye vites oranları uzun... ben bizim eski arabanın bile 230 km hıza ulaşabileceğini biliyordum. ama tabii ki çok zorlanarak ve yokuş yardımı ile... yani burdaki 1.4 140 bg ve 200 nm torka sahip araçların 230-235 görmeleri yadırganacak birşey değil... ama düz yolda 1.6 turbo bile o hıza çok istekli çıkmazken, 1.4 turbo o hıza düz yolda ulaşamaz bu da bi gerçek
                    +1
                    Jetta 1.4 TSI 170

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                      Orjinal yazı sahibi: yates
                      akdeniz'de, güneyden, afrika çölleri üzerinden esen sıcak ve bunaltıcı rüzgar. demek scirocco....
                      Araban ne Volkswagen, hangi modeli akdeniz'de, güneyden, afrika çölleri üzerinden esen sıcak ve bunaltıcı rüzgar modeli.
                      yani ?
                      Scirocco ..
                      Yani hocam sen sikiroccoya mı biniyorsun diyecekler yine ))

neyse sen gel biz insigniamızla gezeriz
                      inşallah insigniayıda heceleyerek okumuyordur sizin ordakiler
                      Şimdilik adımız çıkmadı insignia ile ilgili ama şikirokko da ne olacağı belli... Örnek olarak forumdaki durumuna bakabilirsin ))

1.4 Beyaz 18" Sunroof
                      Navigasyon DVD
                      46KT880

Yorum

ne 1.4 müş bunlar ya biz onları neredeyse 1.6 ile kasarak yapıyorduk:S
                        süperrrrr haha haha haha
                        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Valla konu 1,4 ün Son hızı da , bende konu kaynatayım dedim :P

Allahın izniynen biz de göremedik ki o hızları Şaka bir yana Bence Vectranın da Hızlanması çok başarılı bence.

Bir kere maksimum hız denemesi oldu babamın. Arabada 5 kişiyiz , Babam hariç hepsi benim kadar (İri yani , kiloluyum biraz :P) , arka bagaj dolu , LPG takmamıştık. E46 bir 3.18i nin ayartmasıyla girdik kapışmaya. Babam dip gaz , yol dümdüzdü , 5. Viteste 180 bastı. Babam sinirlendi ben 180 basmak için mi aldım bu arabayı, 90 Bg Astrada bile 210 bastım diyip 4e attı direk 180le giderken. Devir 5000-5500 civarındayken bir dip gaz daha geldi. 6500 de yani redline çizgisinde 200e dayamıştık. Daha da gidemedi.

5 Kişi + Bagajlar olmasaydı da tek babam ve ben olsaydım muhtemelen 220 görürdü.. BMW de Toz yuttu böylece , gaz kesti
                          Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

Valla ben iki kez çıktım otobana direk 200 ü gördüm yanımdaki arkadaş korkunca bıraktım..

Yorum

geçenlerde bende çeşme otobanında bi yardırayım dedim 1.4 lük makinemle emin olun 212 kmye hiç zorlanmadan çıktı arabada çocuk olmasa 220-230 km hıza cıkabılırdı arac ıyı hızlanıyor fakat hızlanınca benzin ibresi hız ibresiyle ortak çalışıyor

Yorum

Arkadaşlar bende geçen gün dörtyol da otbanda azıcık bi deneme yapayım dedim. 3yetişkin 2 çocuk full dolu bagaj ile 5. viteste ve 5000 devirde 203 km hızı gördüm. malum bizim evin patronu (eşim ) korkutma bizi yavaşla lütfen deyince daha fazla gidemedim. ama o durumdaki hızlanmadan ve hızdan anladığım hele de bagajsız ve az yolcusuz 230 lar çok rahat görülür....
                                MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

İşleniyor...
                                X