Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.4 t insignia son sürat...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 1.4 t insignia son sürat...

Orjinal yazı sahibi: murat uyma
    1.4 tye yağdıran gökhan kardeş izmire gelirsen senin rocco şekerle bi yollara düşelim el mi?bey mi
    Gökhan neredeyse Opel'in tüm motorlarını kullanmıştır ve bence objektif olarak bir yorum yazmış, bence bu rocco şeker lafınızı ağzınıza fazla dolamayın, 160 lık rocconun şehir içinde geçemeyeceği Insignia yok gibi birşey fazla iddaalı olmayın

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

olsun vw grubunu sanki kızılay dağıtmış gibi hepsinin içi aynı tasarım aynı dizayn aynı kokpit ))

Yorum

1.4 tye yağdıran gökhan kardeş izmire gelirsen senin rocco şekerle bi yollara düşelim el mi?bey mi
        amacım yarışmak değil bir buluşmaya giderken ya da gelirken zıplayan olursa kanımda kaynarsa ancak öyle maksadım araba övmek ya da karalamakta değil sadece gördüğümü yazdım...
        isterseniz size 160 lık rocco için tiyo vereyim 3. vitesi berbat.... 3. te yakalayın roccyu basın geçin
        F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
          amacım yarışmak değil bir buluşmaya giderken ya da gelirken zıplayan olursa kanımda kaynarsa ancak öyle maksadım araba övmek ya da karalamakta değil sadece gördüğümü yazdım...
          isterseniz size 160 lık rocco için tiyo vereyim 3. vitesi berbat.... 3. te yakalayın roccyu basın geçin
          Yalnız ben Mertin arabasını sürdüğümde birşey farkettim, vites geçişleri çok uzun ya spor bir arabaya hiç yakışmamış bence

Yorum

dsg nin asdece 1.2 kısa diğerleri yakıttan dolayı uzun
            F30 Sport+

Yorum

Onurcum sen senin arabayı çok kullanmıyorsun galiba .....Böyle bir yorumda bulunduğuna göre.... muhaha Ben çok roccocu gördüm sadece tampon gören....Ama Gökhanım 140 lık insignialara birazcık dokundurunca herkes biraz muhabbet istemiş kendisiyle muhaha muhaha Bu arada Gökhanımın da dediği gibi özellikle ilk iki viteste fark koyamazsa rocco tatlandırıcı ondan sonra sedece tampon görürü egsoz dumanı yutar....

Yorum

utku abi sende olmasan

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                  Onurcum sen senin arabayı çok kullanmıyorsun galiba .....Böyle bir yorumda bulunduğuna göre.... muhaha Ben çok roccocu gördüm sadece tampon gören....Ama Gökhanım 140 lık insignialara birazcık dokundurunca herkes biraz muhabbet istemiş kendisiyle muhaha muhaha Bu arada Gökhanımın da dediği gibi özellikle ilk iki viteste fark koyamazsa rocco tatlandırıcı ondan sonra sedece tampon görürü egsoz dumanı yutar....
                  Ben arabayı yeteri kadar kullanıyorum ama şöyle birşey var ben fanatik değil realistiğim Hatta en yakın arkadaşımdada Rocco 160 lık var arabasınıda sürdüm yeteri kadar... Ben trafikte karşımdaki adamın gazı kökleyip köklemediğinden, vitesi ne zaman attığından, emin olmadan yorum yapmam. Heleki istanbul trafiğinde bakarsak işler bir anda değişir

Yorum

Mertin arabası düz vites, ya demek istediğim vites uzunluğu şanzuman aralığı değil Normal vites körüğü geçişleri çok uzun onu diyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: opelmania
                      Mertin arabası düz vites, ya demek istediğim vites uzunluğu şanzuman aralığı değil Normal vites körüğü geçişleri çok uzun onu diyorum
                      hıı anladım evet aslında daha kısa olabilirmiş:S
                      F30 Sport+

Yorum

Adana - Pozantı arası otobanda Passat 2.0 TDI ile kapıştım. 120 ile giderken beni tam gaz geçti. (Ön ızgarasında kırmızı mavi ışıkların yandığı, plakası kırmızı TBMM ** olan yeni kasa passat) İlk defa otobanda ailem olmadan yolculuk yaptığımdan aracı denemek için gazladım. 200km/h civarı yakaladım. Virajlarda yatıyor ve yavaşlıyordu. Bu sayede geçtim. Tekirden aşağı inişte hem yolun riskli olması hemde devamlı radar olması sebebiyle yavaşladım, o hız kesmeden geçti.
                        Aksaraydan sonra ise ( Yolculuk Ankara'ya idi) arkadaşım aldı direksiyonu ve bu sefer aynı olayı her şeyi ile aynı olan sadece plakasının rakam grubu farklı gene bir Meclis makam aracı passat ile yaşadık. (Muhtemelen güneyde bir etkinlik vardı ve bitiminde araçlar Ankaraya dönüyordu) Aracı kullanan arkadaş sürat konusunda kendini aşmış birisi. (Sürat hevesini Hayabusası ile tatmin eder.) 215 civarı hızla yakalayıp geçtik Passatı. Sonra gene yavaşladık, o araçda 200 civarı ortalama hız ile devam edip gitti.
                        1.4 T ile 2.0 Turbo Dizel Passat geçilebilirmi, araçların şoförleri bizimle yarıştılarmı bilmiyorum ama bu araba son hızda 1.4 motora göre çok çok iyi. 4. vites 195 i rahat gördüm. Maksimum ise 230 yapar diye tahmin ediyorum.
                        2012 Insignia 1.4T Edition Elegance, Su Mavisi, Necvox Navigasyon

Yorum

Araba tabiki 1.4 motora göre iyi gidiyordur ama ilk mesajlarınızı görünce pek inandırıcı gelmedi bana. Zorlanmadan 235 km fazla iddaalı... Hatta bırak zorlanmayı düz yolda (eğimsiz) zorlana zorlana 235 görebiliyorsa mükemmel bir veri bence
                          Valla bu yaştan sonra abartacak veya yalan söyleyecek halimiz yok.... bundan bi karımız da yok. ibreyi yanlış okumadıysam 235 di. Bilgisayar öğretmeni olarak da 3 haneli sayıları rahatlıkla okuyabiliyorum...

1.4 Beyaz 18" Sunroof
                          Navigasyon DVD
                          46KT880

Yorum

Araba tabiki 1.4 motora göre iyi gidiyordur ama ilk mesajlarınızı görünce pek inandırıcı gelmedi bana. Zorlanmadan 235 km fazla iddaalı... Hatta bırak zorlanmayı düz yolda (eğimsiz) zorlana zorlana 235 görebiliyorsa mükemmel bir veri bence
                            Eğer maraşa yolunuz düşerse buyrun tatlımızı dondurmamızı yiyelim sonra otobanda deneriz son hızımızı...

1.4 Beyaz 18" Sunroof
                            Navigasyon DVD
                            46KT880

Yorum

ben hafif yokuşta 195 i hiç zorlanmadan gördüm, bassam daha gideri vardı ama döneceğim yere geldiğim için devam edemedim.
                              1.4T Su Mavisi + Sunroof Paketi + Landirenzo Omega Kit LPG

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Alligator
                                Adana - Pozantı arası otobanda Passat 2.0 TDI ile kapıştım. 120 ile giderken beni tam gaz geçti. (Ön ızgarasında kırmızı mavi ışıkların yandığı, plakası kırmızı TBMM ** olan yeni kasa passat) İlk defa otobanda ailem olmadan yolculuk yaptığımdan aracı denemek için gazladım. 200km/h civarı yakaladım. Virajlarda yatıyor ve yavaşlıyordu. Bu sayede geçtim. Tekirden aşağı inişte hem yolun riskli olması hemde devamlı radar olması sebebiyle yavaşladım, o hız kesmeden geçti.
                                Aksaraydan sonra ise ( Yolculuk Ankara'ya idi) arkadaşım aldı direksiyonu ve bu sefer aynı olayı her şeyi ile aynı olan sadece plakasının rakam grubu farklı gene bir Meclis makam aracı passat ile yaşadık. (Muhtemelen güneyde bir etkinlik vardı ve bitiminde araçlar Ankaraya dönüyordu) Aracı kullanan arkadaş sürat konusunda kendini aşmış birisi. (Sürat hevesini Hayabusası ile tatmin eder.) 215 civarı hızla yakalayıp geçtik Passatı. Sonra gene yavaşladık, o araçda 200 civarı ortalama hız ile devam edip gitti.
                                1.4 T ile 2.0 Turbo Dizel Passat geçilebilirmi, araçların şoförleri bizimle yarıştılarmı bilmiyorum ama bu araba son hızda 1.4 motora göre çok çok iyi. 4. vites 195 i rahat gördüm. Maksimum ise 230 yapar diye tahmin ediyorum.
                                bende aynı yolu her tatilde teperim ailem hatayda oturduğu için. özellikle pozantıdan-tekire olan rampa ve adana tarafından gelişte tekire kadar olan rampa bana göre bir aracın performansı için çok iyi bir ölçü olur. acaba bu saydığım rampaları nasıl geçti araç. yük durumu nasıldı. çekiş nasıldı. kaçla çıktınız. kaçıncı viteste çıktınız. cevaplarsanız sevinirim. selamlar...
                                MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

İşleniyor...
                                X