1.4 t lerde son sürat olarak kaça ulaşan arkadaşlar var ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
1.4 t insignia son sürat...
Collapse
X
-
Ynt: 1.4 t insignia son sürat...
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55ne 1.4 müş bunlar ya biz onları neredeyse 1.6 ile kasarak yapıyorduk:S2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55vala geçen emre'nin aracını kullandım bırak arabanın gitmesini arabada sanki turbo yok gibi gidiyordu:S2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro
Yorum
-
kadranda görünen hız gerçek hız değildir ve ortalama %15 sapma vardır.188 max hızı olan opel astramızın 220 yi görmesi gibi bu. pisikolojik olarak tatmin oluyorsun ama gerçek hız o değil emin olun2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: smg05Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55vala geçen emre'nin aracını kullandım bırak arabanın gitmesini arabada sanki turbo yok gibi gidiyordu:SF30 Sport+
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: tozseBir kere denedim 180 çıktım ama yol bitti.Araç kendisini belli etti 200 ün üzerine rahat çıkar.
İyi bir plotaj ,eğimli yol ,arkayada kuvvetli rüzgarıda aldınmı 1.6 gibi gidersin. hiho hiho2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: tozseBir kere denedim 180 çıktım ama yol bitti.Araç kendisini belli etti 200 ün üzerine rahat çıkar.
İyi bir plotaj ,eğimli yol ,arkayada kuvvetli rüzgarıda aldınmı 1.6 gibi gidersin. hiho hihoF30 Sport+
Yorum
Yorum