Duyuru

Collapse
No announcement yet.

180 ps deneme

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 180 ps deneme

mesajları yeni gördüm floyd arkadaş basit bir rollıng yaoalım demişti konuyu nerelere kadar götürmüşsün nerdeyse ırkıçılıkta yapacaksın opelci vosvoscu diye floyd arkadaşımız bizim sitemizin bir üyesimi, üyesi ınsıgnıası olsa ne olur jettası olsa ne olur .. bu arada sanki sende trafikte hiç gazlamayan hiç kimseyle rollıng yapmayan birisin sanki astracı gençlerle rollıngleri yap ondan sonrada bir arkadaş rollıng yapalım deyince yaygara kopar burası öyle yer değil diye bu ne perhız bu ne lahana turşusu derler bizim oralarda adama

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Ya Volkan arkadaslarla biz muhabbetimizi yaptik ve eglendik karsilikli sen yine muhabbeti yeterince okumamissin sanirim. Ayrica herkes sen degil Volkanim oyle sabah aksam yarissin veya niyetlensin. Buradan yok ben gecerim sen gecersin deyip ne oldu da yarisi iptal ettiniz. Ha bana sorarsan dogru bir hareket yaptiniz ama sen rolling yapmiyorken baskalarinin yapmadini niye istiyorsun? Burada birilerine birsey olmasin diye boyle bir mihabbet yaptik kotu mi ettik? Bu arada sen jac tane kaPisma teklifini reddettigimİ bilmeigin icin tabii boyle soylersin. Pm den gelen mesaj mi dersin yuz yuze teklif eden mi dersin? Ama ben hicbirine evet demedim. Yani i zaman neysem burda da synisini soyluyorum Volkanim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
        Ya Volkan arkadaslarla biz muhabbetimizi yaptik ve eglendik karsilikli sen yine muhabbeti yeterince okumamissin sanirim. Ayrica herkes sen degil Volkanim oyle sabah aksam yarissin veya niyetlensin. Buradan yok ben gecerim sen gecersin deyip ne oldu da yarisi iptal ettiniz. Ha bana sorarsan dogru bir hareket yaptiniz ama sen rolling yapmiyorken baskalarinin yapmadini niye istiyorsun? Burada birilerine birsey olmasin diye boyle bir mihabbet yaptik kotu mi ettik? Bu arada sen jac tane kaPisma teklifini reddettigimİ bilmeigin icin tabii boyle soylersin. Pm den gelen mesaj mi dersin yuz yuze teklif eden mi dersin? Ama ben hicbirine evet demedim. Yani i zaman neysem burda da synisini soyluyorum Volkanim
        utku o kadar yazı yazıyorsun ama hep boş yazıyorsun yazmış olmak için,kendinden kaç yaş küçük gençleri gaza getirip rollıngler kalkış yapıyorsun sonrada bana kapışma teklifi geliyor kimseyle kapışmıyorum diyorsun tehlikeli işler yapmıyalım polis var radar var deyip sallayıp duruyorsun geçen buluşmanızdada yine gazlıyordun ufukla beraber 240 lara çıktık diye yazıyordun vede arkanızdan gelen ersin video çekip atmamışmıydı siteye 250 km hıza çıktığı videoyu milleti gaza getir istediğin gibi rollıngler yap ondan sonrada böyle tehlikeli şeyler yapmayın diye ahkam kes sen acaba benimi kandırdığını zannediyorsun yoksa kendinimi kandırıyorsun ne dersin

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Ya Volkanim sen nasildiyorsan oyle olsun.biz burda sponane yaptiklarimizi kOnusuyOruz sen ne diyorsun? Buz eolling muhabbeti falan yapmiyoruz. Amaseni kirmayalim

Yorum

İşleniyor...
          X