Duyuru

Collapse
No announcement yet.

180 ps deneme

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 180 ps deneme

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
    Floyd kardeim diyorum cunku adini bilmiyorum. Hemsehrim olduguna da ayrica sevindim. Seninle tanismak konusundaki istegim bir kat daha artti ancak senden sonra yazan ve senin soylediklerini bir adim oteye tasiyan kisilerin de var oldugunu goz ardi etmemek lazim. Bu yuzden bu tur muhabbetlerin tatbike donusmesi sakincali. Bu sitede rolling muhabbetlerinin dondugu dogru ancak kendisini buna damis dostlarimiz tarafindan yapilan muhabbetler ve gercek hayatta en buyuk idaaalar bile uygulanmadi. Yani tatbikleri olmadi....o yuzden lutfen stock insignia arayisi varsa cevrenizdekiarkadaslarinizi hatta bu konuda hevesli arkadaslari secerseniz daha mutlu ve sorunsuz olacagiz....
    ok .
    inşallah buluşmalarınızdan birine katılmak ve tanışmak nasip olur.
    tabi insignia sahibi olarak..
    daha önceki buluşma davetini de unutmuş değilim.
    Jetta 1.4 TSI 170

Yorum

Ayrica sizlerin bilmedigi ve bana pmden gelen kac tane kapisma mesaji var biliyormusunuz?????ve benim bu dostlara lutfen bu muhabbeti burda yapmayin dedigimi biliyormusunuz????? oyuzden lutfen olaya bir de bzizm cercevemizden bakin....Ha buradan sadece kendim bir kac tanidik dostum adina yaziyorum. niyeti olan varsa kutfen yazsin ve floyd kardesimle takilsin. O bizi baglamaz ve de ayica takip uzulmemize neden olmaz...

Yorum

En kisa zamanda bekliyorum....hatta seni Esmisehir bulusmasinda da aramizda gormek isteriz.....Ha bu arada insignia almaya niyetin var ise elimizden gelen yardimi da yapmaya hazirim ...hele vw den insigniaya gecen bir arakadasimiz icin ne yapsak azdir degil mi dostlar muhaha muhaha muhaha

Yorum

En kisa zamanda bekliyorum....hatta seni Esmisehir bulusmasinda da aramizda gormek isteriz.....Ha bu arada insignia almaya niyetin var ise elimizden gelen yardimi da yapmaya hazirim ...hele vw den insigniaya gecen bir arakadasimiz icin ne yapsak azdir degil mi dostlar muhaha muhaha muhaha
          jetta dan insigniaya geçmek için sadece "istek " yetmiyor malum.
          en kısa zamanda diğer gerekli şeyi elde edersek neden olmasın
          Jetta 1.4 TSI 170

Yorum

kaybettik bir vosvoscuyu daha) şaka bi yana c ve d segmentinde ki tüm arabalardan daha mantıklı ve güzeldir insignia ama tabi dsg takıntınız yoksa
            F30 Sport+

Yorum

abi bilmiyorum yerli mi oldu gereksiz mi oldu yorumum ama, forumda roll kapışma,260?lara kadar hız deneme videoları ne kadar tehlikeliyse bu konu da ancak o kadar tehlikelidir.Elbette herkes gibi ben de tasvip etmiyorum trafikte gereksiz tehlikelere girmeyi, cogunluk aile sahibi insanlar forum üyeleri, ve herkes kendinden sorumludur,burdan yazılanların gazına gelip de bişeyler yapılıyorsa,hiç yapılmasın zaten, herkesin arabası kendisine güzeldir,markası ne olursa olsun,markalar bahane dostluk şahane
              Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                kaybettik bir vosvoscuyu daha) şaka bi yana c ve d segmentinde ki tüm arabalardan daha mantıklı ve güzeldir insignia ama tabi dsg takıntınız yoksa
                dsg konusunda sıradışı fikirlerim var gökhan.
                dsg aldtmacadır mesela benim için. bilinenin tersine hem çok yakar hem güç çalar . bunuda her vosvos çu bilmez
                Jetta 1.4 TSI 170

Yorum

valla açıkca yazarsan çk sevinirim abi
                  F30 Sport+

Yorum

şimdi şoyle. dsg şanzımanlar manuellerden daha kısa zamanda 100 görüyor.(mesela benim araçta dsg 8.1 manuel 8.3 ) yakıt tuketimi verilerinde ise dsg daha az görünür.
                    aslında bu vw ın basit bir hilesidir.
                    dsg şanzımanlarda ilk iki vitesi ozellikle kısa tutarak aracın 0-100 hızlanmasını manuelden daha iyi yaparlar. 3,4 5 ve 6 . vitesler ise manuelden daha uzun tutularak bu sefer de aracın daha az yakmasını sağlarlar.
                    yani şanzıman oranlarındaki oynamalarla kullanıcı aldatılır. dsg alan adam aracını daha seri zanneder ama 3. vitese atıldıgı andan itibaren manuele geçilmeye başlayınca kafası dank eder
                    aslında bakılması gereken 2 şey vardır.
                    1. gucu tekere ne kadar aktarabiliyor. yani hangi oranda kayıp var.
                    2. şanzımanın ağırlığı ne kadar?
                    manuel şanzıman dsg ye göre hem daha hafiftir hemde gucu daha iyi yere iletir.
                    ustelik bozulacak bir mekatronik ünitesi de yoktur
                    Jetta 1.4 TSI 170

Yorum

gecen gece biz tolgayla kalktık onda dsg rocco var) hiçbirimiz inanamadık ama 2 boy öndeydim emre 2929 da benim arabadaydı hemde
                      F30 Sport+

Yorum

gecen gece biz tolgayla kalktık onda dsg rocco var) hiçbirimiz inanamadık ama 2 boy öndeydim emre 2929 da benim arabadaydı hemde
                        dsg araçların daha iyi gittiğini sanıyor çogu kişi.
                        halbuki oyle değil.
                        ustelik dsg şanzımanın kendi yazılımında tork limitorleri var. olduk olmadık yere ne oldugunu anlamazsın kesebilir gucu. haberin bile olmaz

Jetta 1.4 TSI 170

Yorum

Floyd kardesimz bu objektf yorumlarindan dolayi ne kadar tesekkur etsek azdir muhaha muhaha bu arada dsgli rocco tatlandirici pesinde koşan dostlarimiza da ders olur umarim.....

Yorum

tabi bütün bu gerçekler gece gündüz gazlamadığım için beni ilgilendirmiyor ben şehir içindeki rahatlığa bakıyorum
                            F30 Sport+

Yorum

tabi bütün bu gerçekler gece gündüz gazlamadığım için beni ilgilendirmiyor ben şehir içindeki rahatlığa bakıyorum
                              gökhan şehir içi aktive select ile dsg pek farkı yok ikiside hissetmeden vites geçiriyor downshift te de iyiler ee fark nerde ? bence dsg nin en iyi yanı lunch kontrol olması

Yorum

Floyd kardesimz bu objektf yorumlarindan dolayi ne kadar tesekkur etsek azdir muhaha muhaha bu arada dsgli rocco tatlandirici pesinde koşan dostlarimiza da ders olur umarim.....
                                benim bir de astra h cosmo geçmişim vardır. 2 sene kadar.
                                vosvosa objektifliğim kadar opele de sempatim vardır
                                Jetta 1.4 TSI 170

Yorum

İşleniyor...
                                X