Duyuru

Collapse
No announcement yet.

180 ps deneme

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 180 ps deneme

Arkadaşlar iki araç arasında yanılmıyorsam 150-200kg fark var , dolayısıyla bu faktörde göz önüne alınmalı ( jetta ya şöför hariç 2 kişinin daha oturması gerekir

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Ayrica vosvos eskiden beri vwlere verilen bir takma attir. Benim de jettam vardi ve ona vosvos denmesi bana dokunmazdi. Ha sana dokunuyorsa onu bilemem. Ancak bu siteye girdigimiz gurden bei jetta 170 likle bir kapisma muhabbetidir gidiyor. Ben hicbir dostumun kendini tehlikeye atmasini istemem. Ha b sence tehlikesizdir bence tehlikelidir. Ben elimden geldigince hayir derim isteyen gider evet der. Umarim sen de birgun istedigin stock bir insignia ile kapisirsin da artik bu muhabbet burda biter. Saygilar sevgiler

Yorum

Sedat kardesim basindan beri vurguladigimiz basi noktalar var. Ama bir rollingtir gidiyor....bir c sinifi bir d sinifi bir dsg li biri manule biri 1600 kg digeri 1400 lerde yani ayni sinif degiller. Aama arakadalar çok istekli umarim dislerine gore bir rakip cikar da hersey netlesir. Eger cikmazsa astra grubundan cok hevesli arkadaslar var. Onlar gereken ilgiyi gosterirler

Yorum

astra 180hp otomatik 100 180 i 16s
          scirocco 160ps otomatik 19s jetta 170ps bulamadım ama
          160 lık roccodan daha ağır olacağı kesin

http://www.youtube.com/watch?v=WAqlkMh6DyU#
          http://www.youtube.com/watch?v=SykVtKzMyOk#ws

Yorum

Oantcim eline koluna saglik...han bir dost buradan 0-100 degerleri soyluyordu ya sanirim o dostumuzu alakadar edecektir bu videolar....

Yorum

sevgili utku,
              ben bu foruma keyif aldıgım için bakıyorum vede genel olarak insignia ile ilgili konuları vs takip etmek için.
              insignia geçip rahatlamak gibi sapık bi durumum yok.
              bir tanesi bu foruma üye 2 arkadaşıma turbo insigina başka bir arkadaşıma da çok yakın bir zamanda turbo astra aldırdım. postlarımı incelersen ilgili muhabbetleri de görebilirsin. hatta bir tanesi 54 e passat dsg alacakken benim telkinimle 56 ya sıfır cosmo almıştı.
              dolayısıyla daha sakin olabilirsin..
              Jetta 1.4 TSI 170

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                Oantcim eline koluna saglik...han bir dost buradan 0-100 degerleri soyluyordu ya sanirim o dostumuzu alakadar edecektir bu videolar....
                önemli değil abi maksat dostlar kızışıp tehlikeli yarışa girmesinler

Yorum

Aynen dusundugum gibi 150 160 dan sonra yok...İnsigniada dogru vites dengesini tutturan herkes jettayi da roccoyu da alir..... astra hayl hayli alir.....

Yorum

bence zaten bu roll gereksiz sonuçta bizler gece çıkıp yarış yapmıyoruz en fazla bulduğumuz gün içinde 200m(o bile zor) boşluk zaten orada anca 120 görürüz üstü olmaz mı olur ama bence cinayete teşebbüş lütfen yapıcaksakta gece yollar boşken ve gece çiğ tutmayacak yerlerde deneyelim en azından olası durumda sadece kendimize olur olan

Yorum

Floyd kardesim ben cok sakinim ama senin anlamadigin birsey var.muhabbet donup dolasip neiye rollinge veya benim 170 lik dsgme geliyor ben onu anlamiyorum. Eger aldirdiysan o arkadaslarina git onlarla kapis ...niye ikide birde birilerine birsey ispatlamak gerekiyormus gibi muhabbet rollinge geliyor benim anlamadigim nokta bu....Ha arkadaslarina dogru yolu buldurup insignia aldirman guzel ve bununla ilgili seni tebrik ederim ancak rolling konusundaki israrin eger birilerin yanlis hareketi yuzunden sorunlu bir hal alirsa busitede yaptigin o guzel muhabbet ne olacak ben onu merak etmekteyim. Ha sunu da soyeleyeyim su an hicbir karadenizlinin olamayacagi kadar sakinim bunu a boyle bil kardesim...

Yorum

Oantcim ben floyd kardesimi duyuyorum ve biliyorum ki aradasirada boyle rollinge cikiyorlar egleniyorlar. Allah muhabbetlerini artirsin.umarim bir gun aramiza katilir biz de kendisi ile tanisiriz. Ancak site cindeki muhabbet donup dolasip rollinge kapismaya geliyor. Benibildigim kadariyla Ankara grubumuzda kendisine yradimci olabilecek pek dost yok. Haaa ben cogunu tanidigim icin diyorum...Ancak tersini dusunen varsa floyd kardesimle bulusur rolling mi yapacak zaman kari mi yarisacak drift mi yapacak ne yapackasa yapsin....Ancak buradaki bu muhabbetten dolayi kimsenin zarar gormesini istemeyiz. Bİzim de muhabbetimiz bu yonde....

Yorum

Floyd nikli arkadaş,yazıp kaçan,ortalıgı karıştırmak niyetinde olan biri değildir,daha önceki mesajlarını okumuştum ondan bunu söylebilirim,arkadaş sadece deneyelim demiş,bir iddaada bulunmamış,herkes öyle tepkiler vermişki,sanki bu forumda rolling,makas vs videolar paylaşılmamış,altına da bravo cok güzel gitmişsin,heyecanlı olmuş vs gibi yorumlar yazılmamış gibi.Bence yorumlar yapıcı olsun,kırıcı ve fanatik yorumlar yapmayalım derim ben,saygılar sevgiler vw de en az Opel kalitelidir.
                          Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                            Floyd kardesim ben cok sakinim ama senin anlamadigin birsey var.muhabbet donup dolasip neiye rollinge veya benim 170 lik dsgme geliyor ben onu anlamiyorum. Eger aldirdiysan o arkadaslarina git onlarla kapis ...niye ikide birde birilerine birsey ispatlamak gerekiyormus gibi muhabbet rollinge geliyor benim anlamadigim nokta bu....Ha arkadaslarina dogru yolu buldurup insignia aldirman guzel ve bununla ilgili seni tebrik ederim ancak rolling konusundaki israrin eger birilerin yanlis hareketi yuzunden sorunlu bir hal alirsa busitede yaptigin o guzel muhabbet ne olacak ben onu merak etmekteyim. Ha sunu da soyeleyeyim su an hicbir karadenizlinin olamayacagi kadar sakinim bunu a boyle bil kardesim...
                            benim takip ettiğim kadarıyla bu sitede bu tur roll muhabbetleri bazen yapılıyor.
                            onun için ben de bazen bu tur konular açıyorum. dediğin risker tabiki var ve allah gostermesin kotu bişey olsa tabiki vicdan azabı olur. haklısın..
                            bu arada ben de trabzonluyum ve her karadenizlinin olabileceği kadar da sakinim...
                            Jetta 1.4 TSI 170

Yorum

Ugurcum burda kimse kirici yorumlar yapmiyor....normal bir muhabbet donuyor. O yuzden kimsenin kimseyi savunmasina gerek yok. Biz de kimin hangi niyetle burada oldugunu biliyoruz. Bu konuya floyd kardeimden sonra girip kendini tanitmadan yazan kisler var .yok insigniayi abartmayin diyen ketta gecer arkadan bakasiniz diyen. Onun uzerine floyd kardesim de araclara geeginden fazl deger bicmeyin deyince, bizim ne kadar deger bicecgimiz kendimizi baglar dedik. Bunda da anormal birsey yok. Ayrica Cemil abimin dedigi gibi buradan o tur kapismalara yonelmeye yonelik mesajlarin gelmesin de cok tasvip etmiyoruz. Ha kendi aramizda geyigini yapariz ancak sen daha b sitedden iki kisinin cok ciddi bir kapismaya giri hayatini ekstra tehlikeye attigini gordun mu ?????? Hatta biz de ne dedik floyd kardesimle umarim birgun tanisiriz dedik. Onuda aramizda gormekten mutluluk duyariz dedik. Yani Ugurum uyarilarin icin sagol da pek de gerek yok...

Yorum

Floyd kardeim diyorum cunku adini bilmiyorum. Hemsehrim olduguna da ayrica sevindim. Seninle tanismak konusundaki istegim bir kat daha artti ancak senden sonra yazan ve senin soylediklerini bir adim oteye tasiyan kisilerin de var oldugunu goz ardi etmemek lazim. Bu yuzden bu tur muhabbetlerin tatbike donusmesi sakincali. Bu sitede rolling muhabbetlerinin dondugu dogru ancak kendisini buna damis dostlarimiz tarafindan yapilan muhabbetler ve gercek hayatta en buyuk idaaalar bile uygulanmadi. Yani tatbikleri olmadi....o yuzden lutfen stock insignia arayisi varsa cevrenizdekiarkadaslarinizi hatta bu konuda hevesli arkadaslari secerseniz daha mutlu ve sorunsuz olacagiz....

Yorum

İşleniyor...
                                X