Duyuru

Collapse
No announcement yet.

180 ps deneme

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 180 ps deneme

Arkadaşlar ve Volkanım başta jetta alır diye yazdığımı görmüyorsunuz galiba. Hatta bir boy kadar fark olur da dedim ancak sanırım anlaşılmadı. yani jettayı hafife alan yok...Sonrasında da jetta tamponları görür bu da bir realite...Ayrıca Volkanım burası Ankara ve Ankarada her yerde çok ciddi polis ve radar var .yani biim için tehlike çok...Ayrıca rolling veya degil trafiğe açık yerler her zaman tehlikeli...Size göre edeğilse yapın zaten ..Ayrıca sizin idda ne oldu buradan rolling falan diyorsun da muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha

Yorum

bütün insigniası olanlar geçer vs dio bi kere jettanın 0-100 km hıza 7.9 saniyede ulaşıyo insignia arkada nal toplar anca=)
      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Kardeşim jetta değil passat gelsin....Kim nal toplar bir görelim Ayrıca insignianın stock hali başlangıçta geçilir diye hepimiz objektif bir şekilde yazarken sen nerden çıktın da böyle yorum yapıyorsun.... Ha uzadıktan sonra senin jettan anca egsoz dumanı yutar bunu unutma..

Yorum

Bu arada siteden birkaçkişiyi kafalamak ve kapışmaya çalışmak gibi bir niyetiniz varsa yanlış yerdesiniz...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
            bütün insigniası olanlar geçer vs dio bi kere jettanın 0-100 km hıza 7.9 saniyede ulaşıyo insignia arkada nal toplar anca=)
            Dostum seni tanimadigimiz icin cevap veremiyoruz su an. Önce tanışma bölümünden kendini tanıtırmısın?

Yorum

jetta dsg 0-100 8.1 sn.
              ama 0-100 un çok bir anlamı yok cunku roll yapılıyor..
              Jetta 1.4 TSI 170

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
                Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                Nuri bu konuda sana engelim haberin olsun... Böyle bir deneme yapmana gerek yok. Jetta hafif olduğu için ve dsg avantajı ile başta bir boy kadar alır sonra ancak tamponları görür...Ancak böyle tehlikeli muhabbetlere girmene gerek yok....
                amma abarttın be utku ne olucak rollıng yapılınca nuride çoçukmu sanki nesi tehlikeliki basit bir rollıngin vede öyle kolay kolayda jetta geçilmez ilk 150 kmye kadar jetta önde bile olabilir daha sonrasında birazdaha hacim avantajından ve rüzgar direnç katsayısı daha iyi olduğundan dolayı jettayı geçer insignıa
                ankara bence roll yapmak için fazlasıyla musait ve guvenli. otobanlar 4 şeritli ve bomboş. ama istanbul belki biraz riskli olabilir.
                sonuçta çoluk çocuk sahibi insanlarız, tehlikeli işlere bende karşıyım zaten, maksat eğlence olsun..
                bu arada bence insignia stok olmak kaydıyla 200+ lara kadar 2 boydan fazla yaklaşamaz bana (boyle rekabet, iddia vs. olmayıncada işin tadı çıkmıyor tabi )
                Jetta 1.4 TSI 170

Yorum

Arkadaşlar ve Volkanım başta jetta alır diye yazdığımı görmüyorsunuz galiba. Hatta bir boy kadar fark olur da dedim ancak sanırım anlaşılmadı. yani jettayı hafife alan yok...Sonrasında da jetta tamponları görür bu da bir realite...Ayrıca Volkanım burası Ankara ve Ankarada her yerde çok ciddi polis ve radar var .yani biim için tehlike çok...Ayrıca rolling veya degil trafiğe açık yerler her zaman tehlikeli...Size göre edeğilse yapın zaten ..Ayrıca sizin idda ne oldu buradan rolling falan diyorsun da muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha
                  ulan utku az üçkağıtçı değilsin he daha 2 hafta önce gençlerle rollıng yapmıyormuydun astra gtc si olan genç arkadaşımızla 4 5 defa rollıng ve kalkış yapmadınızmı he geçildiğin içinde yazmadın fazla siteye oda ayrı konu ama sonuç itibarıyla geçenlerde denediniz okadar o zamanlar radarlar ve polisler yıllık izine çıkmıştı galiba muhaha ve bu arada benim araç hala serviste çıksın rodajını yapim yaparız rollıngı sende seyredersin

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

eğer kalkış yapılırsa jetta kalkışta kazandığı avantajla 150 km lere kadar önde olabilir ama rollıng yapılırsa 80 km 200 km gibi her türlü geride kalır jetta 200 den daha yukarılarıda çıkılırsa fark bu sefer baya açılır

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Hersey testte belli olur,ben ole yaris tarzi pek merakli bi insan degilim,once can guvenligimi dusunurum.Ayrica insigniam benim icin cok cok degerlidir,canimi uzecek aracimi uzecek seyler pek yapmam.Ben sartlar uygun oldugumda eslik ederi
                      ,oda zamanim oldugunda.ama benim fikrim rollingde jettanin fazla gelemeyecegi yonunde.gerek hacim olsun gerek aerodinamik hususunda

Yorum

rollıng duz yolda oldgu ıcın pek tehlıkelı degıl ama tabı trafık bu nolcagı bellı olmaz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
                          Dostum seni tanimadigimiz icin cevap veremiyoruz su an. Önce tanışma bölümünden kendini tanıtırmısın?
                          Murat kardeşim kendinizi tanıtmanız konusunda bir öneride bulunmuş,

Kendinizi bu bölümde tanıtırsanız memnun oluruz.
                          http://www.insigniateam.com/forum/index.php?board=1.0

Bu arada siteden birkaçkişiyi kafalamak ve kapışmaya çalışmak gibi bir niyetiniz varsa yanlış yerdesiniz...
                          Ayrıca Utku kardeşim de çok yerinde bir ifade kullanmış.

Ayrıca, "İnsigniaTeam" üyelerine çok açık bir çağrıda bulunmak istiyorum. Bu tür isteklere kesinlikle uymamalarını önemle rica edeceğim.

Saygılarımla.

Yorum

Volkan yine yazianari unuttun veya dikkate almayayip kendine yoruyorsun. Orda her iki arac da bizden di ve kasma bir yere kadardi ve ben ilk basta gtcyi bie akdigimi ama onrasinda ikinci ve ucuncu viteste gtcnin uzadiginin altini baya kalin harfler cizmistim. Ancak ben de kis astiklerinin oldugunu ve sicakligin yaklasik 20 derecelerde oldugunu ayrica hava filtresinin De dezavantaj yarattigin yazmistim degil mi Volkanim....neyse sen gör de gormemezlikten gel....bu arada orda astra ve insignia vardi ve benim br kardesim yuruyordu yani bir yerden sonra kasmaya da gerek yoktu....burda ise vosvosla insignia var....anladin sen onu..... Ayrica sen yap rollingin benden nuriye izin yok....haaa abi ben hala yapacagim diyorsa kendi bilir.....Bu arada insignia ne arabaymis kardesim mercedes buasir bmw bulasir vw bulasir ford bulasir....bize yolda rahat yok zaten.....

Yorum

Arabalara gereginden fazla anlam yuklemeye gerek yok bence. Burda astra, insignia veye vosvos yok. Burda insanlar var. En azindan ben kendimi vosvos olarak tanimlamiyorum.
                              Jetta 1.4 TSI 170

Yorum

Floyd kardesim sen senin arabana istedigin kadar anlam yuklersin biz istedigimiz kadar yukleriz. Biz insigniaya asik oldugumuz icin burdayiz. O yuzden bundan daha buyuk ve kuvvetli bir anlam olamaz.Ayrica burada ben gecerim sen gecersin rolling 0-100 muhabbeti bizi fazla etkilemiyor. ayrica biz jettayi degil passati denk goruyoruz. Zaten onun da hic sansi yok muhaha muhaha muhaha jettalari da astraci kardeslerimize havale ediyoruz. Ayrica boyle gecme dertlerimz olsa alirim bir subaru haydi jetta derim......

Yorum

İşleniyor...
                                X