Duyuru

Collapse
No announcement yet.

GEYİK!! :))))))))))

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: GEYİK!! )))))))))

sıkışık trafikte imkan olmadı abi, yağmurdan dolayı camlarda berbattı. zaten kimsenin görmemesi daha iyi, beyinde beklenmedik etkiler yaratabilir
    InsigniaTEAM

Yorum

tahmin edebiliyorum bu ledleri beğenipte takanlara Allah akıl fikir versin....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
        önemli bir konu için maddi yardımlarınızı bekliyoruz.
        bir Insignia 1.6T Cosmo'yu zalim sahibinden kurtarmamız lazım.
        led aydınlatmalı AFL farların altına tamponla birleştiği yere şerit led takmış hasss
        görünce beynimden vurulmuşa döndüm.. toplaşıp arabayı satın alalım, 10 liralık ledleri söküp aldığımız fiyatın 5.000 üstüne satarız tekrar ihihi
        ne adamlar var ya bu arada buick lerde antenler gövde boyalı
        Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

burdada ön tampon şeridini komple led döşeme moda olmaya başladı yav öyle arabalar varki yürüyen pavyon gibi

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

dün çok garip bir olaya tanık oldum mecidiyeköyde sabah 8 gibi yokuşdan yürüyerek çıkıyordum yanımdan yokuşdan arabalar patinaja kala kala çıkıyor bazıları çıkamadı geri döndü neyse bir insignia geldi çıkdı çıkdı bir şey oldu durdu içimden dedim ayıpdır yaw çık hadi birden arabadan sürücü indi yanından geçiyordum o sıra bana bakdı bende insanlık olsun diye çıkamadıysanız yan tarafdan düz gidin dedim aynı yere çıkarsınız yok çıkarımda aracın bütün ikaz ışıkları yanıyor her şey devre dışı kaldı dedi şaşırdım neyse sonra adam bir yerleri aradı bende yoluma gittim ama insinigadan hiç beklemezdim..
            benzeri daha önce forumda yazılmıştı diye hatırlıyorum, buna TC sebep oluyordu değil mi?
            InsigniaTEAM

Yorum

Ön teker sürekli patinaj halindeyken arka teker sabit buda arabanın beynine giden verilerde farklılık yapıyor ve devre dışı kalıyor herşey.
              http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
              2.0 CDTI
              Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                dün çok garip bir olaya tanık oldum mecidiyeköyde sabah 8 gibi yokuşdan yürüyerek çıkıyordum yanımdan yokuşdan arabalar patinaja kala kala çıkıyor bazıları çıkamadı geri döndü neyse bir insignia geldi çıkdı çıkdı bir şey oldu durdu içimden dedim ayıpdır yaw çık hadi birden arabadan sürücü indi yanından geçiyordum o sıra bana bakdı bende insanlık olsun diye çıkamadıysanız yan tarafdan düz gidin dedim aynı yere çıkarsınız yok çıkarımda aracın bütün ikaz ışıkları yanıyor her şey devre dışı kaldı dedi şaşırdım neyse sonra adam bir yerleri aradı bende yoluma gittim ama insinigadan hiç beklemezdim..
                benzeri daha önce forumda yazılmıştı diye hatırlıyorum, buna TC sebep oluyordu değil mi?

evet bence tc yi kapasaydı bi sorun olmazdı.....

Yorum

İstanbula kar yağınca Çocuğu okula götürdüm çok dik 100 mt lik bir rampadan çıktım yerlerde kar var normalde güneşli havada çoğu araç çıkamıyor yada pati ye düşüyor neyse çıkmadan tc kapattım birinci viteste yavaş yavaş çıktım zirveye yaklaşırken çok hafif patiye düşme eylimi olduğu zaman gazı dengeledim ve çıktım burda önemli olan
                  1- Tc nin kapalı olması
                  2- Kar lastikleri
                  3- Pilot tecrübesi

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                    İstanbula kar yağınca Çocuğu okula götürdüm çok dik 100 mt lik bir rampadan çıktım yerlerde kar var normalde güneşli havada çoğu araç çıkamıyor yada pati ye düşüyor neyse çıkmadan tc kapattım birinci viteste yavaş yavaş çıktım zirveye yaklaşırken çok hafif patiye düşme eylimi olduğu zaman gazı dengeledim ve çıktım burda önemli olan
                    1- Tc nin kapalı olması
                    2- Kar lastikleri
                    3- Pilot tecrübesi

clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                      1- Tc nin kapalı olması
                      2- Kar lastikleri
                      3- Pilot tecrübesi
                      TC'yi kapatmak bence gereksiz. Açık/kapalı iken aynı yokuşu çıkmaya çalışarak denemedim hiç ama bence TC'yi kapatıp arabanın patinaja düşmesini engelleyecek şekilde gaz vermek yerine TC'yi açıp patinaja düşmesini engelleme işini sensörlere bırakmak daha başarılı sonuçlar vermeli. Ne dersiniz?

Yorum

TC acıkken karlı yolda bir saga bir sola kayıyor araba kapatınca kar panterı istifini bozmadan devam
                        2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Az önce direksiyon sınavındaydım arkadaki MEB görevlisinin oyununa geldim Dacia logan sürdürdüler. Emniyet kemerini takıyordum tam, gerek yok sür falan dedi ben de yedim lanet olsun anneme anlattım seni keklemişler falan dedi içime bir kurt düştü
                          Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                          Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                          VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Yok almışsındır ehliyeti merak etme.Bende aynısını yaptım aynaları düzelttim,kemeri taktım adam "hadi hadi daha 20 kişi daha gelecek çabuk ol dedi".Bir an önce bitsin de gidelim mantığındalar.
                            http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                            2.0 CDTI
                            Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Abi valla bana da öyle geldi 2-3 gündür internette araştırıyorum direksiyon sınavında neler yaptıklarını. Haberim vardı böyle şaşırttıklarından ama sınavda hiç kıllanmadım
                              Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                              Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                              VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan
                                Az önce direksiyon sınavındaydım arkadaki MEB görevlisinin oyununa geldim Dacia logan sürdürdüler. Emniyet kemerini takıyordum tam, gerek yok sür falan dedi ben de yedim lanet olsun anneme anlattım seni keklemişler falan dedi içime bir kurt düştü
                                Banada taktırmamışlardı hatta çalıştırdım 50 mt gittim geri gel dediler. tamam hayırlı olsun dediler reno toros sürmüştüm ben
                                2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

İşleniyor...
                                X