bugün aklıma insigniamızın ilk zamanlarından bir hikaye geldi... 2009 yılı yaz aylarıydı, insignia daha yaygın değil, ben bizim 115 bg'lik canavar ile geziye çıkmıştım, bir kırmızı ışıkta durdum, bana yeşil yandı, ben tali yoldan ana yola çıkış yapıyordum, bir baktım ki bir insignia sport ana yoldaki ışıklarda durmuştu, benim de gördüğüm bizimkinin haricinde ya 2. ya da 3. insignia filandı, demek ki adamın da öyleymiş birbirimizle selamlaşmıştık birbirimizi tanımadığımız halde çok hoşuma giden bir anıdır
Kırıkkale tarafında yollar çok kötü. Özellikle bir yerde çok pis buz var, ben arkada uyuyordum araba birden sallanınca gözlerimi açtım yolda geziniyoruz aynı noktada bizden kısa zaman öncede bir Transit kaymış, sol arka tekeri sağdaki bankete vurmuş, arabadan yeni iniyorlardı.
Elmadağ'dan sonra durduk farlar ve kaputun üstü tahmini 3mm kadar buz kaplıydı
arkadaşla konuşurken bir anda böyle oldu, hesabıma giremiyorum, arkadaşlarım da profilime bakamıyor, ne iş anlamadım
daha önce başına gelen varmı, hesabım mı uçmuş ne oldu ya?
başka kullanıcı adları ile giriş yapabiliyorum yani sitede sorun yok benim profilimde bi iş var
Barcelona'nın tepeden görünümü
(tam çözünürlük görmek için üzerine tıklayın)
simcity oyunu gibi olmuş
Barcelona yer itibari ile daglar ile çevrili ve deniz ile sınırlı. Genişlemesi mümkün olmayan bir şehir. Yani arsa pahalı ve sınırlı. Ama gelin gelelim yerleşim Ve şehir planlama itibari ile örnek. Bizim İstanbul ise tam bir Perşembe pazarı ne ulaşım ne dinlenme yeri ve park alanları yeterli. Yani İstanbul'daki yerleşim yönetilmiyor tamamen Arap saçı modeli. Alt yapı kaotik düzensiz olunca her şey ona göre etkileniyor. Estetik kavramımız gelişmiyor. Kalabalıklardan dolayı insanların hoş görüşü düşük. Kurallara riayet düşük. İş yapma anlayışı eksik. Böylece olumsuzluk zinciri devam eder. İşin kötü tarafı yurtdışına çıkmayan bilgi de edinmeyen bunun normal olduğunu düşünüyor. Özellikle satılık binalarda yazan lüks konut yazılarına bayılıyorum. Yürüş yapacak kaldırım yok park yeri yok ama evin içinde kullanılmayan bir küvet var diye lüks yazı almış. Halbuki sistemde ve yönetimde payı olanlar bilgisiz ve beceriksiz olduğu icin Asırlardan beri var olan güzelim İstanbul çöplük haline doğru yol alıyor.
Allah'tan Insignia team gibi bir paylaşım yerimiz var ki bu karanlıktan biraz olsun sıyrılıp güzel birşeyler paylaşabiliyoruz. Eleştirim çok mü sert bilemedim ama vaziyet cidden kötü. İstanbulun silüeti denilen tabiri unutmayalım son zamanlarda o da yok edildi.
Bundan sonraki nesillere nasıl bir İstanbul devredeceğiz acaba???
arkadaşla konuşurken bir anda böyle oldu, hesabıma giremiyorum, arkadaşlarım da profilime bakamıyor, ne iş anlamadım
daha önce başına gelen varmı, hesabım mı uçmuş ne oldu ya?
başka kullanıcı adları ile giriş yapabiliyorum yani sitede sorun yok benim profilimde bi iş var
Bana da bir ara benzeri olmuştu, hesabıma bakım mı yapıyorlarmış ne halt yiyorlarsa.. bekledim bir yarım saat sonra falan girmişti
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum