Duyuru

Collapse
No announcement yet.

GEYİK!! :))))))))))

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: GEYİK!! )))))))))

Superonline ın gözünü seviyim 1.2 mb/sn ile indiriyor torrentte Altyapı varsa kesinlikle fiber internet kullanılmalı
    Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
    Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
    VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

yok ya buraya daha fiber gelmedi sanırım :/ 2 blok apartmanı da siteden saymazlar büyük ihtimalle benim için fiber zor gibi.
      zaten şimdilik 8mbit bana yetiyor, 850kb ile indiriyordu ama 2-3 saat önce saçmalamaya başladı. altyapı türktelekom olduğu için normal karşılıyorum artık
      InsigniaTEAM

Yorum

850 km 6 saatte geldik evimize
        2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Aman Ömürcüm,maşaallah sağ salim varmışsın.Yolda bütün filmleri izlemişsindir artık
          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

abi vallahi hanım dj kabinine geçti tüm klipleri izledik sağolsun nasıl bir rahatlıkmış ya sessiz cızırtısız
            2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros
              abi vallahi hanım dj kabinine geçti tüm klipleri izledik sağolsun nasıl bir rahatlıkmış ya sessiz cızırtısız

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

bugün bayiden arabama 62bın tl fıyat verdıler mezarcılara duyurulur

Yorum

arkadaşlar 3 aydır görmediğim,işten güçten dolayı falan,arkadaşlarla toplandık,deniz kenarına gidelim dedik,neyse yola çıktık,arkada oturan bir arkada
                  Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sensation
                    arkadaşlar 3 aydır görmediğim,işten güçten dolayı falan,arkadaşlarla toplandık,deniz kenarına gidelim dedik,neyse yola çıktık,arkada oturan bir arkada
                    üzüldüm arkadaşa haklı

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

bir fluence çalışması daha
                      Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                      Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                      VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

show tv "o ses Türkiye" programında Insignia çıkıyormuş, haberini aldım tv açık yakalayabilirsem foto alıp eklerim
                        kaputta ve kapıda "o ses türkiye" stickerlı Insignia yarışmacıları getiriyormuş
                        InsigniaTEAM

Yorum

bir otomobil firmasinin servis ve satis showroomuna bir bayan musteri gelerek "710'luk kapak" aradigini soyler.
                          saticilar hemen oto yedek parca bolumunden birini oraya cagirirlar ve kadinin talebini iletirler.

herkes kadina ve birbirine saskinlikla bakar.
                          öyle bi parçanın varlığından bi haber servis elemanaları birbirine bakar durur.
                          kadin 710 nolu şeyin motorunun bir parcasi oldugunu, kayboldugunu ve yenisinin gerektigini tekrar tekrar anlatır.

bu sırada ustalardan biri kadına yedek parcanin resmini cizip cizemeyecegini sorar.
                          sorunun cozulecegi umuduna kapilan kadin hemen kagit kalem isteyerek takriben 8 cm capinda bir daire cizer
                          ve icine de "710" yazar.
                          islem sonuc verir!

malum parçanın resmi linktedir:

Yorum

İbretlik bir hikaye... haha
                            2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                              show tv "o ses Türkiye" programında Insignia çıkıyormuş, haberini aldım tv açık yakalayabilirsem foto alıp eklerim
                              kaputta ve kapıda "o ses türkiye" stickerlı Insignia yarışmacıları getiriyormuş
                              bu acun taktı insigniaya heee

Yorum

Çok ama çooooooook iyi yaaa koptum akşam akşam muhaha muhaha muhaha

Yorum

İşleniyor...
                                X