-Niye sıfır aldın arkadaş aynısının beş on binde olanını beş milyar altına alırdın kafadan zarar etmişsin derler canın sıkılır,hevesin kaçar.
-Gidersin beş on binde bir araba alırsın;
-Üç beş milyar için değermi, keşke sıfır alsaydın derler canın sıkılır, hevesin kaçar.
-Gidersin 1.8 motor bir araba alırsın;
-Niye 1.8 aldın çok yakar vergisi çok olur derler canın sıkılır, hevesin kaçar.
-Gidersin 1.6 araba alırsın;
-1.6 motor bu arabaya yetermi keşke 1.8 veya 2.0 alsaydın derler canın sıkılır,hevesin kaçar.
-Gidersin 98-99 model bir araba alırsın;
- Keşke üç beş daha koyup modellisini alsaydın bunlar çok eskidi derler canın sıkılır, hevesin kaçar.
- Gidersin 2008-2009 bir araba alırsın;
-Keşke bi alt kasasını alsaydın onlar daha sağlamdı derler canın sıkılır, hevesin kaçar.
kendi başıma geldiğinden söylüyorum herhalde biz Türk lerden başaka bu otomobilden bu kadar çok anlayan başka bir millet yoktur herkesin bir fikri vardır ve doğru kesinlikle odur.(Tabi herkes için geçerlideğil bu). Tabiki en iyisi kendi bildiğini yapmak ama ister istemez insan etkileniyor dışarıdan söylenenlere. Varmı sizinde araç aldığınızda başınıza gelen böyle muhabbetler?''
olmaz mı hiç. opel i aldık niye full almadınız dediler.şu para dedik niye mercedes almadınız dediler.derlerr derler.yaparsın yapmadı derler, yapmazsın yaptı derler.
Bizim enişte o kadar paraya ev alır kiraya verirdim dedi bana.
1 i dublex 3 tane evin var ama halen mobilete biniyorsun, Ne yapacaksın o kadar parayı, yarın ölsen hepsi burda kalacak seni gömecez dedim...
Sesi kesildi..
-Niye sıfır aldın arkadaş aynısının beş on binde olanını beş milyar altına alırdın kafadan zarar etmişsin derler canın sıkılır,hevesin kaçar.
-Gidersin beş on binde bir araba alırsın;
-Üç beş milyar için değermi, keşke sıfır alsaydın derler canın sıkılır, hevesin kaçar.
-Gidersin 1.8 motor bir araba alırsın;
-Niye 1.8 aldın çok yakar vergisi çok olur derler canın sıkılır, hevesin kaçar.
-Gidersin 1.6 araba alırsın;
-1.6 motor bu arabaya yetermi keşke 1.8 veya 2.0 alsaydın derler canın sıkılır,hevesin kaçar.
-Gidersin 98-99 model bir araba alırsın;
- Keşke üç beş daha koyup modellisini alsaydın bunlar çok eskidi derler canın sıkılır, hevesin kaçar.
- Gidersin 2008-2009 bir araba alırsın;
-Keşke bi alt kasasını alsaydın onlar daha sağlamdı derler canın sıkılır, hevesin kaçar.
kendi başıma geldiğinden söylüyorum herhalde biz Türk lerden başaka bu otomobilden bu kadar çok anlayan başka bir millet yoktur herkesin bir fikri vardır ve doğru kesinlikle odur.(Tabi herkes için geçerlideğil bu). Tabiki en iyisi kendi bildiğini yapmak ama ister istemez insan etkileniyor dışarıdan söylenenlere. Varmı sizinde araç aldığınızda başınıza gelen böyle muhabbetler?''
yine ben ve yine gereksiz bir proje daha ihihi
kelebek camı için yaptırdığım ama ölçüsünü tutturamadığım için elde kalan stickerları görünce nasıl değerlendirsem diye düşünürken iphone skinleri aklıma geldi ihihi
Yorum