Arabayı galericiler ayarlamıyor arkadaşlar.
Dizilerde kullanılan malzemeler sponsorlar aracılığı ile tedarik edilir. ( Bir dönem bizde KV'ne sponsor olmuştuk)
Dizi akışında lazım olan malzemeleri tedarik edersiniz, onlarıda dizi içerisinde/dışarısında ( yani dizide gözükecek yada gözükmeyecek) anlaşması ile bedelsiz verirsiniz.
Onlarda sizin yaptığınız katkıya göre senaryo içerisinde kullanırlar. Opel Insignia verince böyle kabak gibi reklamı da olur ve KV fanatiklerinin bir anda sevigilisi olur. Hatırlarsanız malum karakterin yüzükleri moda olduydu.
Dizinin sonundaki reklamları incelersenizde Opel Insignia'yı kimin verdiğini kolayca anlayabilirsiniz.
Eğer Opel logosu varsa Opel Torbalı vermiştir. Bir Opel Bayisi verdiyse bilinki Torbalı'ya yaranmaya çalışıyordur.
Biz kendi sponsorluğumuzda bedelinin tamamını ödediğimiz için ürünün logosu yerine kendi logomuzu yapıştırmıştık.
Orjinal yazı sahibi: cagri
arabayı galericiler ayarlıyor diye biliyorum. filmciler araba istiyor, galeri samimi olduklarından aracı kiralıyor. yani rastgele
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
yok abi sponsor olunca tüm arabaları Opel yapmaları lazım bence.
bir akraba Bağdat caddesindeki galerilerin biriyle samimi, onlara kiraya verip duruyor salak gibi
arabayı ne zaman alıp verecekleri belli değil, bir bakmışsın kapının önünden gitmiş
markaları da gizlemiyorlar, sanırım galerinin reklamı yapılıyor.
Hayat bilgisi dizisine 540 ile Atv'de tutmayan bir diziye Chevrolet Equinox vermişti.
ikiside benzinli araç, sanırım benzin parasını çıkartmak için veriyor arabaları haha
hayt bugun passat cc 2.0 tdi dsg ile denemis bulunmaktayım 95km 3.vites te bastık ilkten kafa cıkardı yarım boycuk sonra 4.vites 6400dd de tam 5 e atıcam aynaya bi baktım aaa nolmus 7 8 boy 230 civarı ben bıraktım . benim hesaplarım yanlıs tuttu bu sefer bana 3 4 boy rahat rahat gecer diye düsünüyordum evdeki hesap carsıya uymadı zaten bu aralar bi değisik gidiyor yağ ömrümün azalmasına ve debriajğın kacırmasına rağmen fena değiliz , bakımdan sonra AEM cold intake coominggggsonn dynoyla farkı görelim noluyor
hayt bugun passat cc 2.0 tdi dsg ile denemis bulunmaktayım 95km 3.vites te bastık ilkten kafa cıkardı yarım boycuk sonra 4.vites 6400dd de tam 5 e atıcam aynaya bi baktım aaa nolmus 7 8 boy 230 civarı ben bıraktım . benim hesaplarım yanlıs tuttu bu sefer bana 3 4 boy rahat rahat gecer diye düsünüyordum evdeki hesap carsıya uymadı zaten bu aralar bi değisik gidiyor yağ ömrümün azalmasına ve debriajğın kacırmasına rağmen fena değiliz , bakımdan sonra AEM cold intake coominggggsonn dynoyla farkı görelim noluyor
2.0 Tdi larla değil 3.0 Tdi larla zıpla onlar keyif veriyor
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum