aslında çok güzel, zaten Corsa sport, Astra GTC'den alışığım bu janta ama Insignia'da da hep geniş kollu jantlara alıştık, bu biraz cılız mı duruyor sanki diye düşünüyorum henüz kesin kararım yok
opsiyonel 5 kollu 19" jantları araç üzerinde görmüşmüydünüz hiç?
şahsi fikrim ben hiç beğenmedim, çok boş kalmış, balatalar, diskler, ön takım herşey gözüküyor içinde, bence bizim araçları çok kollu yada kalın kollu jantlar yakışıyor...
resmi sitesinde aradımda OPC'yi henüz eklememişler, şimdilik sadece normal beyaz gözüküyor.
aslında bu renk de sedefli beyaz gibi duruyor. diyecektimki Fatih abide yazmış bende Lincoln'den hatırlıyordum.
antenin beyaz olmasıda güzel olmuş
bu arada başka bilgiler öğrendim, Buick'de navigasyon sesli komutla da çalışıyor ve opsiyonel ses sistemi olarak Infinity yerine Harman Kardon var. Amerikalılara neden bu kadar kıyak geçiyorlar anlamıyorum
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
Tv'de izleyemediğiniz ve Mynet Video'ya özel Dizi, Haber, Magazin, Futbol ve daha binlerce içeriği izlemek için yüksek görüntü kalitesi ile Mynet Video sizleri bekliyor.
önemli bir konu için maddi yardımlarınızı bekliyoruz.
bir Insignia 1.6T Cosmo'yu zalim sahibinden kurtarmamız lazım.
led aydınlatmalı AFL farların altına tamponla birleştiği yere şerit led takmış hasss
görünce beynimden vurulmuşa döndüm.. toplaşıp arabayı satın alalım, 10 liralık ledleri söküp aldığımız fiyatın 5.000 üstüne satarız tekrar ihihi
önemli bir konu için maddi yardımlarınızı bekliyoruz.
bir Insignia 1.6T Cosmo'yu zalim sahibinden kurtarmamız lazım.
led aydınlatmalı AFL farların altına tamponla birleştiği yere şerit led takmış hasss
görünce beynimden vurulmuşa döndüm.. toplaşıp arabayı satın alalım, 10 liralık ledleri söküp aldığımız fiyatın 5.000 üstüne satarız tekrar ihihi
Yorum