Duyuru

Collapse
No announcement yet.

GEYİK!! :))))))))))

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: GEYİK!! )))))))))

harika duruyo çağrı bende jantlarımı değişcem acaba bundanmı alsam nedersin?
    2011 beyaz insignia 2.0 130 hp edition elegance+sunroof+cyclone

Yorum

aslında çok güzel, zaten Corsa sport, Astra GTC'den alışığım bu janta ama Insignia'da da hep geniş kollu jantlara alıştık, bu biraz cılız mı duruyor sanki diye düşünüyorum henüz kesin kararım yok
      InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
        opsiyonel 5 kollu 19" jantları araç üzerinde görmüşmüydünüz hiç?

şahsi fikrim ben hiç beğenmedim, çok boş kalmış, balatalar, diskler, ön takım herşey gözüküyor içinde, bence bizim araçları çok kollu yada kalın kollu jantlar yakışıyor...

Yorum

Güzel durmuş ama Hasan abinin de dediği gibi diskleri büyütmezlerse görüntü bozuluyor.
          Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
          Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
          VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

renk süper pray

InsigniaTEAM

Yorum

hayda ne renk bu şimdi yahu
              2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

renk süper pray

hakikaten süper yani, sanırım kaplama yapılmış...

Yorum

Gerçekten güzel Renk Sedefli beyaz Toyotanın jeep lerinde var

Seçme imkanım olsaydı kesin seçerdim

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

resmi sitesinde aradımda OPC'yi henüz eklememişler, şimdilik sadece normal beyaz gözüküyor.
                    aslında bu renk de sedefli beyaz gibi duruyor. diyecektimki Fatih abide yazmış bende Lincoln'den hatırlıyordum.
                    antenin beyaz olmasıda güzel olmuş

bu arada başka bilgiler öğrendim, Buick'de navigasyon sesli komutla da çalışıyor ve opsiyonel ses sistemi olarak Infinity yerine Harman Kardon var. Amerikalılara neden bu kadar kıyak geçiyorlar anlamıyorum
                    InsigniaTEAM

Yorum

harbiden süper bi renkmiş yav :P

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                        Gerçekten güzel Renk Sedefli beyaz Toyotanın jeep lerinde var

Seçme imkanım olsaydı kesin seçerdim
                        kaplama yaptırabilirsiniz arkadaşlar üstelik istediğiniz rengi + mat + parlak + lake opsiyonları var ve oldulça ucuz.Boyayı ve karasörüde koruyor...
                        InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
                        2011InsigniaSportsTourerCosmoFlexrideOPC20"

Yorum

mutlaka dinleyin)
                          F30 Sport+

Yorum

Tv'de izleyemediğiniz ve Mynet Video'ya özel Dizi, Haber, Magazin, Futbol ve daha binlerce içeriği izlemek için yüksek görüntü kalitesi ile Mynet Video sizleri bekliyor.
                            F30 Sport+

Yorum

önemli bir konu için maddi yardımlarınızı bekliyoruz.
                              bir Insignia 1.6T Cosmo'yu zalim sahibinden kurtarmamız lazım.
                              led aydınlatmalı AFL farların altına tamponla birleştiği yere şerit led takmış hasss
                              görünce beynimden vurulmuşa döndüm.. toplaşıp arabayı satın alalım, 10 liralık ledleri söküp aldığımız fiyatın 5.000 üstüne satarız tekrar ihihi
                              InsigniaTEAM

Yorum

önemli bir konu için maddi yardımlarınızı bekliyoruz.
                                bir Insignia 1.6T Cosmo'yu zalim sahibinden kurtarmamız lazım.
                                led aydınlatmalı AFL farların altına tamponla birleştiği yere şerit led takmış hasss
                                görünce beynimden vurulmuşa döndüm.. toplaşıp arabayı satın alalım, 10 liralık ledleri söküp aldığımız fiyatın 5.000 üstüne satarız tekrar ihihi

nerde çağrı fotosu yokmu merak ettim

Yorum

İşleniyor...
                                X