Duyuru

Collapse
No announcement yet.

GEYİK!! :))))))))))

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: GEYİK!! )))))))))

Orjinal yazı sahibi: cagri
    aynaları açmak için kumandadan 2 sefer mi basıyorsun yoksa 2.de uzun mu basıyorsun abi? herkeste uzun basmak gerekiyordu, o zamanda camlarıda açıyor, konfordan çok işkence oluyor
    2 ci kere normal basıyorum tesadufen oldu oda bugun koltuk ıcın ıkı kere bastım ben sozde ama aynalarıda kapadı Allah razı olsun

Bu arada 230 yaptım bugun aklım gıdıyordu, Allah aşkına manyakmı bu araba hıc haberımde yok sadece gaza bastım ama masallah roket gıbı oldu
    2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

deli deli o alır başını gider uymayın siz ona pek
      Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros
        Evet sorun halloldu Konfor ayarlarından hepsını actım nerdeyse artık arabanın koltugu ınerken gerı gıdıyor bınerken ılerı gelıyor. Kapıları kıtleyınce aynaları kapatıyor 2 kere basınca 2 kere basınca aynaları acıyor. Hareket edınce araba da otomatık kılıt devreye gırıyor. Gerı vıtese takınca sag ayna egılıyor

az zamanda cok ısler basardık

kapılar otomatikmi kilitleniyor, bide 2 kere kumandadan açma tusuna basınca aynaların açılması ılginç, bu özellik ve kapı kilitleme özelliği bizde yok....

Yorum

evet otomatik kilitleniyor.
          2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

kumandaya 2 kez kilit tuşuna basınca, yani 2. kez tuşa bastığında uzun değil, sadece bir kez basınca aynaları da mı kapatıyor?
            bizde 2. kez uzun basman gerekiyor ki aynalar kapansın, uzun basmasan sadece alarmı devreye alıyor..

kapıları da bir kez basıp açtıktan sonra, 2. kez açma tuşuna tekrar basınca aynalar açılıyo demişsin??
            bizde o da yok.. bizde 2. kez basınca sadece koltuk yerine gidiyor, aynaları elle içerden açıyoruz.. sende söylediğine göre 2 kez uzun değil; normal basınca aynalarda açılıyor, tekrar 2 kez normal basınca aynaları kapatıyor huh enteresan..

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

hareket halindeyken kapıların otomatik kilitlenmesi seçeneği senin menüzde varmı?? sen mi aktif leştirdin yoksa aracı aldığından beri mi kendisinde vardı bu özellik??

malum, bizde yok bu bahsettiğin özellikler merak ediyoruz, eğer sende böyleyse güncelleme ile falan belki bizimkilerde olur, hoş, yakında benimde 2011 olacak kısmetse ama bakalım, oluyosa bundada deneyelim satılmadan ihihi

Yorum

aynaları sende kumandadan açabiliyorsunda uzun basman gerekiyor, o zaman camlarda açılıyor. denememişmiydin hiç?
                InsigniaTEAM

Yorum

ben işte o yüzden aynayı kumanda ile açamıyorum Çağrı camları açmasını istemiyorum.. ama Ömür ün bahsettiğine göre kumandaya 2. kez bizdeki gibi uzun değilde, normal basınca aynaları da açıp kapama işlemini yapıyomuş.. işte benimde bu dikkatimi çekti şimdi Ömür de ondan bahsetmiş eğer onda öyleyse bizde de güncelleme ile neden olmasın diye düşünmeye başladım şimdi ihihi

Yorum

Konuyu böleceğim ama Şu OPC yazısının fontunu bulabilir miyiz var mıdır ortalıkta?

Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                    Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                    VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

sanmam bu tür şeyler taklit edilmemesi için lisanslı çünkü
                      InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan
                        Konuyu böleceğim ama Şu OPC yazısının fontunu bulabilir miyiz var mıdır ortalıkta?

nöörecende yazı fontunu Hasan? ayrıca bidaha konuyu bölme ))

Yorum

valla 2. kez hafıf uzun basınca oluyor tam denedımde 2 kere degılde 2. kez hafıf uzun basınca dıyelım ona . kapıları ben aktıflestırdım sımdı kapatıyor ılk aldıgımda yoktu.

Yorum

hmm valla bi an içimize kurt düşürdün bizde neden yok diye o özellik ) peki bişey daha soracam bu konuyla ilgili, aynaları açarken 2. kez tuşa uzun basıyosun ve aynalar açılıyor, buraya kadar iyi güzel, peki dört camı da açmıyomu bu işlemi yaparken?? huh

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
                              hmm valla bi an içimize kurt düşürdün bizde neden yok diye o özellik ) peki bişey daha soracam bu konuyla ilgili, aynaları açarken 2. kez tuşa uzun basıyosun ve aynalar açılıyor, buraya kadar iyi güzel, peki dört camı da açmıyomu bu işlemi yaparken?? huh
                              yok açmıyor sadece aynalar açılıyor

Yorum

alla alla alala bizde camları da açıyor.. aynaları kapıları kilitledikten sonra kumandaya 2. kez uzun basınca aynalar kapanıyor, ama kapıları açınca, aynalarıda açmak için 2. kez uzun basınca dört camıda açıyor aynalarla birlikte seninki iyiymiş ya demek 2011 lerde böyle... 2010 larda otomatik kapı kilitlenmesi ve aynaların kumanda ile açması yok.. yani var, aynayı açıyosun ama bunu yaparken camlarıda açıyo sistem.. hayret bişey ya )

Yorum

İşleniyor...
                                X