Ha güzel görsel öğeler gelmiş tamam ama. İşlemciyi çok zorluyor.
[/quote]
"XPERİA S" İçin Mi Konuşuyoruz? 1.5 Ghz lik Çift Çekirdek Var XPERİA S de. Ve 2.3.3 veya 2.3.4 Çift Çekirdeği Desteklemiyor Deniyor. 4.0.3 ü (ICS) Sırf Çİft Çekirdeğin İkisi de Çalışsın Diye Bekliyoruz.
"XPERİA S" İçin Mi Konuşuyoruz? 1.5 Ghz lik Çift Çekirdek Var XPERİA S de. Ve 2.3.3 veya 2.3.4 Çift Çekirdeği Desteklemiyor Deniyor. 4.0.3 ü (ICS) Sırf Çİft Çekirdeğin İkisi de Çalışsın Diye Bekliyoruz.
Ben Xperia Ray kullanıyorum tek çekirdek 1 Ghz. Garip doğrusu 1 Ghz yapıp tek çekirdek koymak. Ramde sıkıntı yapmaya basladı biraz.
iOS'a mı geçsek (ihihi)
Xperia S i bilemiyorum. Fakat bir daha Android alırsam (ki milyarda bir ihtimal) "DAHİLİ" hafızası 8 GB veya altı bir telefon almayı düşünmüyorum. Hafıza kartından olsa gerek biraz dolunca telefon yavaşlayıveriyor.
Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho
Son dakika. VW ci değilim ama arkadaşımdan aldığım haberlere göre VW 1.6 TSI Motordan (Polo R) 300 PS güç almayı başarmış. Ve bu aletin 350 N/m torku var. Torku düşük biraz. Yarış arabası olarak kulllanılacağı söyleniyor. Bu araca VWciler aynı zamanda Polo WRC de diyor.
Ve tabiki bu motor seri üretime geçmeyecek
Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho
Mecidiyeköy'de Zincirlikuyu istikametine giden metrobüs otomobil yoluna dalıp, kaza yaptı.
Mecidiyeköy'de yoldan çıkan metrobüs E-5'te bir araca çarptı. Mecidiyeköy'deki kazası nedeniyle E-5 Ankara istikametine trafiğe kapandı
Araçlara çarpan otobüste yaralılar olduğu bildiriliyor.
Gayet olağan, 200 m arayla sürekli çalışan, günde binlerce sefer yapan araçların 100bin seferde 1 kaza yapması çokta büyütülecek bir şey değil. Geçmiş olsun
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
ICS güncellemesi ile bir çok sorun geliyor. ( wi-fi kopması, radyo, ram, batarya vs.vs )
ICS için ben acele etmiyorum. ICS sorunları azalsın öyle güncelleyeceğim.
Telefonun sorunları ile uğraşacak modda değilim...
Xperia S için yeni bir başlık açtım. Xperia S kullanıcılarını bekliyoruz http://www.insigniateam.com/forum/in...c=8541.new#new
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
ve ısın enterasan olan noktası boyle yuksek bınalarda yangın cıkıyor ve ıtfayelerın merdıvenı yetısmıyor ıste turkıye haha
Böyle Büyük binaların kendi otomasyon sistemleri var akıllı binalarda şart düşünsene Safirde yangın çıktı amerika da da olsa itfaiyenin merdiven boyu standarttır erhancığım üzülme sen
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum