Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kaan Köse - Teknoloji ve İnternet dünyası!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Kaan Köse - Teknoloji ve İnternet dünyası!

Merhaba sevgili Ingisnia Team Ailesi,

www.kaankose.com - Teknoloji ve İnternet dünyası!

İnternet ve Teknoloji her geçen gün biraz daha gelişmekte ve dünya'nın vazgeçilmezi halinde. Ben, güncel hayatımda dergi editörlüğü, yazarlığı ve internet gelirlerimin bir kısmında makale yazarlılığından getiren biriyim. İnternet olarak tanımladığımız bu yapıtsal ağda milyonlarca web platformu yer almakta ve bunların hepsinin içi bilgi deposu olarak nitelendiriliyor. Bunlardan bazıları ise bizim web sitelerimiz. Bizler tasarlıyor, bizler uyarlıyor ve bizler bir yapıt haline getiriyoruz.

http://www.kaankose.com"]Kaan Köse[/URL] olarak, www.kaankose.com adresinde 2010 yılından beri kişisel yazılarımı, makalelerimi paylaşmaktaydım. Ancak gelin görün ki bu web adamlık, gerçekten adamı yıpratıyor. Kendi kişisel sitemin yanı sıra yer verdiğim onlarca proje ve oluşum sayesinde kişisel web sitem ile ilgilenemez oldum. Her web adam'ın bir kez bile olsa başına gelen bir durumdur. Ancak projelerimi bir kenarda tutup, yeni açmış olduğum "Teknoloji ve İnternet dünyası!" sloganını yer edindiğim bu blog sayasında sizlere günlük ilgilendiğim ve yazabildiğim kategorilerde yazılarımı sunacağım.

Yardımcı olabileceğim, her tür konuyu çekinmeden bana danışabilir ve sizlere güzel bir arkadaş olabilmek için açtım web sitemi.

Kalıcı ve takip edilmesi dileğimle.

İlk makaleme değerli yorumlarınızı dile getirmeniz beni onurlandırır; http://www.kaankose.com/tekrar-merhaba"]bir tık uzağında![/URL]

Bununla birlikte;

Ynt: Kaan Köse - Teknoloji ve İnternet dünyası!

Hayirli olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hayırlı olsun!

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Hayırlı olsun
        Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
          Hayirli olsun
          Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
          Hayırlı olsun!
          Orjinal yazı sahibi: Nurettin
          Hayırlı olsun
          Hepinize çok teşekkür ederim abilerim

Yorum

Kaan'cım hayırlı olsun.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
              Kaan'cım hayırlı olsun.
              Murat abicim teşekkür ederim, eksik olma

Yorum

Kaancim senden her sey beklenir masaalllah. Hayirli ugurlu olsun...Umarim seni bir gun cok daha farkli yerlerde gorebiliriz....
                Bu arada ben de www.drutkuaksoy.com ve www.utkuaksoy.com u satin aldim..belki ileride isime yarar diye... muhaha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                  Kaancim senden her sey beklenir masaalllah. Hayirli ugurlu olsun...Umarim seni bir gun cok daha farkli yerlerde gorebiliriz....
                  Bu arada ben de www.drutkuaksoy.com ve www.utkuaksoy.com u satin aldim..belki ileride isime yarar diye... muhaha
                  İnşallah utku abicim, tek hedefimde o zaten farklı bir şeyler yaparak bir yerlere gelmek.

Hemen bir hosting yönlendireyim, kişisel web sitesi yapalım sana bir tane. Ya da blog tarzı bir şey mesleğin ile ilgili yayınlar yaparsın ve bilgi blogu şeklinde

Yarın görüşelim.

Yorum

Super olur....konusuruz yarin

Yorum

İşleniyor...
                    X