Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hayatım için yeni bir proje...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Hayatım için yeni bir proje...

Geçen gün arkadaşlar ile konuşurken daha önce yapılmamış (yapılmışsa da ben görmedim henüz ) bir proje belirdi kafamda. Battlefield oyunlarını buradaki çoğu yaşıtım ve benden küçük arkadaşlar çok iyi bilir, benden büyük abilerimin de bir kısmı bilir bu oyunu. Ben de bunu gerçek hayata paintball ile geçirmeyi düşünüyorum

yukarıdaki saçma sapan paint çalışmamda kaba taslak bir şeyler hazırladım

Oyunda iki takım yer alacak. A ve B üslerinden iki takım oyuna başlayacaklar. C ve D üsleri tarafsız üsler olacak. C ve D üslerinde iki adet üzerine paintball tüfeği yerleştirilmiş buggy tarzı araçlar olacak. Bu araçlar sadece üsler ele geçirildikten sonra aktif olabilecek. üsleri ele geçirmek ise çok basit bir şekilde olmayacak. yarışmacılara oyunun başında verilen bayraklar elektrik tertibatı ile göndere belli bir süre içinde çıkacak (yaklaşık 30-45 sn). bu da üssün ele geçirilmesini biraz daha zor hale getirecek. bu süre içinde hem bayrağı göndere çekmekle, hem de gelen düşmanlarla uğraşmaları gerekecek . vurulan kişiler 10 sn bekleyerek ele geçirdikleri üslerin herhangi birinden doğabilecek. kıyafetler tam korumalı şekilde olacak, ilk vuruşta adam ölmüş sayılmayacak, ancak ölümcül bir vuruş aldığında ölmüş sayılacak. kıyafetlerde buna göre sensörlere sahip olacaklar. araçların da tekerleklerine sensör koymayı planlıyoruz (tabii şimdilik hiçbir fikrimiz yok bu konuda ) tekerlekler kurşun yediğinde araç gitmez hale gelecek. ve bu araçlarda doğası gereği camlar olmayacak yani şoförler de vurulabilecek. bir takım bütün üsleri ele geçirip karşı takımdaki bütün herkesi öldürdüğünde takım bir puan kazanmış olacak. 3 puana ilk ulaşan takım kazanacak. ayrıca da süre sınırlaması olacak tabii ki de eğer süre biter ve tüm üsler ele geçirilip karşı taraftaki tüm düşmanlar öldürülmemişse daha çok öldürme puanına sahip olan taraf veya daha çok üsse sahip olan taraf oyunu kazanmış olacak.

Şimdi değerli team üyeleri, projem çok mu uçuk? Ayaklarım yere basmıyor mu?
    Sizce maliyeti ne olur? Çok aşırı yüksek olur mu?
    Peki böyle bir proje yapılsa tutar mı? Sonuçta çok değişik bir fikir
    Bu projem için devletten hibe desteği alabilir miyim?

Okuduğunuz için teşekkür ederim, her türlü eleştiriye açığım, istediğiniz yorumu yapabilirsiniz

Ynt: Hayatım için yeni bir proje...

İnsnaları oraya getirip eğlenmelirini sağladıktan sonra niye tutmasın.
    Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Nurettin
      İnsnaları oraya getirip eğlenmelirini sağladıktan sonra niye tutmasın.
      Nurettin abicim amacım bu tabii de, yani özeleştiri yapamıyorum bu konuda, bir kaç arkadaşımla paylaştım %90 olumlu tepki aldım, fakat başkasının gözüyle bakamıyorum henüz

Yorum

arkadaşlar da benim kafadan uçuk insanlar yani, ondan %90 olumlu eleştiri aldım tabii ki haha

Yorum

İşleniyor...
        X