Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Rocco MU? Yeni 116 mı?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Rocco MU? Yeni 116 mı?

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
    Mini'yi ele bence

Yorum

Bu pazar dsg golf kullandim cok baska bi keyif ya bu.ben kesinlikle dsg scirocco derim.panoromik cam olucak bide rengi kirmizi olsa tadindan yenmez.simdiden hayirli olsun oyum roccoya

Yorum

Range'deki adamın bilgisi mi eksik yoksa yeni nesil şanzımanlar mı kötü anlayamadım?
        sollama yaparken sport moda almaya ne gerek varki? benim bildiğim otomatik viteste normal sürüş anında kickdown yaparsan araba o hızda gidebileceği en küçük vitese iner ve redline'a gelene kadar vites değiştirmez. ayağını biraz gazdan çekersin o zaman vites yükseltir.

ama sport modun özelliği gaza sonuna kadar basmasan yarım bassan bile vites yükseltmez, düşük vites yüksek devirde yola devam eder. bunun faydası da o an çok sportif kullanıyorsan, yolda makas ata ata gidiyorsun diyelim, yavaşlaman gerekti ve frene bastın, o anda hala aynı viteste gitmeye devam eder. normal modda olsaydı gazı çekince vites yükseltirdi. yetkili kişi hiç otomatik vites sürmemiş sanırım

Gökhan abi sen 1.16'yı alacaksın
        InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
          Range'deki adamın bilgisi mi eksik yoksa yeni nesil şanzımanlar mı kötü anlayamadım?
          sollama yaparken sport moda almaya ne gerek varki? benim bildiğim otomatik viteste normal sürüş anında kickdown yaparsan araba o hızda gidebileceği en küçük vitese iner ve redline'a gelene kadar vites değiştirmez. ayağını biraz gazdan çekersin o zaman vites yükseltir.

ama sport modun özelliği gaza sonuna kadar basmasan yarım bassan bile vites yükseltmez, düşük vites yüksek devirde yola devam eder. bunun faydası da o an çok sportif kullanıyorsan, yolda makas ata ata gidiyorsun diyelim, yavaşlaman gerekti ve frene bastın, o anda hala aynı viteste gitmeye devam eder. normal modda olsaydı gazı çekince vites yükseltirdi. yetkili kişi hiç otomatik vites sürmemiş sanırım

Çağrı adamın çaktığı birşey yok bir araç normal modda sport mod gibi seri vites atmaz konforu ön plana çıkartır alt devirlerde daha yavaş vites atarak geçiş yapar he bunu çoğu kullanıcı fark edemez çünkü milisaniye eşliğinde uzama gerçekleşir viteste. Ben sporta aldığımda araç kickdown daki devirin aynısını yapıyor ama vites daha keskin geçiyordu.
          2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Bu arada gökhan abi kafamda birkaç model daha var eşlik edermisin bana

Edit: Bülent abi sende gelebilirsen süper olur bir volvo testi yapalım isterseniz cool

Yorum

Orjinal yazı sahibi: smg05

Edit: Bülent abi sende gelebilirsen süper olur bir volvo testi yapalım isterseniz cool
              uyar ama benim gönlüm otomatik araçlarda kaldı:S
              F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri

İnşallah Allah söyletmiştir
                F30 Sport+

Yorum

Hafta içi öğlene kadar olabilir aslında..
                  Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Hafta içi öğlene kadar olabilir aslında..
                    Bugün ne dersin abi?

Yorum

• Ynt: Rocco MU? Yeni 116 mı?

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55

uyar ama benim gönlüm otomatik araçlarda kaldı:S
                      Tamam işte birde powershift i gör

Yorum

Gökhanıma her araba yakışır Gençtir ne yapsa yeridir

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Burada araba denemelri yazildigi icin yaziyorum. Bugun sagolsun dogus satis muduru arkadasim servise birkatigim seatmin yerine bana gecici sureligine evime kadar yani yaklasik 10 km icin pssat cc 160 bg verdi. Ben de arabyla ilgili goruslerimi belirtmek istedim. Bir kere arac inanilmaz sessiz ve tok.....Aracin vtesleri super keyifli.performans olarak 160 bgi surekli alabiliyorsunuz her devirde her bantta...bunlar guzel ozellikler. Geldik insignia ile farklara....Bu farklar benim aracima gore var olan farklar....oncelikle insignia ile daha hizli girebildigim bir virajda cc onden kayma egilimi gozterdi. İnsigniaya gore daha duzgun hizlaniyorsun ancak daha hizli degilsin....İnsignianin direksiyonu daha yumusak bir hisse sahip yanliz sport modunda insignia dahasert bir direksiyona sahip. Dsg de sport ve d arasinda cok ciddi fark var....hatta s den d modunda aracda ciddi bir surus zevki kaybi oluyor. pedallar daha hamurumsu yumusak ccde bu da benim hosuma gitmiyor yani ben insignianin daha sert pedal sistemini daha spor ve keyifli buluyorum...aracin ici bence cok yetersiz. Hatta polodan nerdeyse hicbir fark yok. Sadece koltuklar 10 numara...yanli performans hissi her devirde olduguicin insignianin alt devirdeki zayifligi biraz belli oluyor. Ancak sprint booster acik ve sport modda insigna performansi yakaliyor....Sonucta insignia tam bana gore sertbir araba,cc ise tam bir keyif ve konfor araci. Bu arada önden insignia ccden 10 kat daha iyi gozukuyor... muhaha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                            Burada araba denemelri yazildigi icin yaziyorum. Bugun sagolsun dogus satis muduru arkadasim servise birkatigim seatmin yerine bana gecici sureligine evime kadar yani yaklasik 10 km icin pssat cc 160 bg verdi. Ben de arabyla ilgili goruslerimi belirtmek istedim. Bir kere arac inanilmaz sessiz ve tok.....Aracin vtesleri super keyifli.performans olarak 160 bgi surekli alabiliyorsunuz her devirde her bantta...bunlar guzel ozellikler. Geldik insignia ile farklara....Bu farklar benim aracima gore var olan farklar....oncelikle insignia ile daha hizli girebildigim bir virajda cc onden kayma egilimi gozterdi. İnsigniaya gore daha duzgun hizlaniyorsun ancak daha hizli degilsin....İnsignianin direksiyonu daha yumusak bir hisse sahip yanliz sport modunda insignia dahasert bir direksiyona sahip. Dsg de sport ve d arasinda cok ciddi fark var....hatta s den d modunda aracda ciddi bir surus zevki kaybi oluyor. pedallar daha hamurumsu yumusak ccde bu da benim hosuma gitmiyor yani ben insignianin daha sert pedal sistemini daha spor ve keyifli buluyorum...aracin ici bence cok yetersiz. Hatta polodan nerdeyse hicbir fark yok. Sadece koltuklar 10 numara...yanli performans hissi her devirde olduguicin insignianin alt devirdeki zayifligi biraz belli oluyor. Ancak sprint booster acik ve sport modda insigna performansi yakaliyor....Sonucta insignia tam bana gore sertbir araba,cc ise tam bir keyif ve konfor araci. Bu arada önden insignia ccden 10 kat daha iyi gozukuyor... muhaha
                            tecrübler için teşekkürler abi fikirlerine katılıyorum...
                            F30 Sport+

Yorum

Bnce cc'yi öne çıkaran,1,4 dsg olması..Ama aracı ben çok beğendim açıkçası
                              Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Bnce cc'yi öne çıkaran,1,4 dsg olması..Ama aracı ben çok beğendim açıkçası
                                senin beğenmediğin ne kaldı ki captiva dahil
                                F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                                X