abi sen değişik tatlar arıyosun, BMW'yi al gitsin, en azından deneyim olur
arkadan itiş çok keyifli çağrı ya
gökhancım bence roccoya devam. yeni 116 içi ve önü iyi ama arka tip bana göre güzel değil. arkası şişirilmiş poloya benziyor.
bana kalırsa ne çok büyüt nede büyütme. benim çevremden duyduğum bmw 1 serilerini bmw den saymıyorlar. bmw 3 ten başlıyor falan dediler. aynı durum mercedestede geçerli a ve b serilerini tam mercedes görmüyorlar. eski 1 serileri gerçekten çok tipsizdi(yine bana göre) yenilerininde dediğim gibi sanki arka kısım ona ait değilmiş gibi duruyor. 2 seneye makyaj yer. rocco oturmuş bir tip. ama karar senin test sürüşü yap kesinlikle...
2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH
sürüş zevki açısından bmw nin sadece arkadan itişli olması çok güzel bişey geri kalan şeylerde rocco daha keyifli...
donanım olarak bmw de spor tuşu standart turn push standart... kalite olarak bence iç mekanda roccoyla aynı düzeyde diyebilirim bmw nin arkası diz mesafesi yönünden roccodan kötü
Yorum