Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Rocco MU? Yeni 116 mı?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Rocco MU? Yeni 116 mı?

Astra GTC'nin nesi var ki ?

DSG 122lik olmayacaksa olabilir. Ama cevabım hala BMW , 7 İleri Çok Güzel Şanzıman Yapmışlardı M6 daki şanzıman adını hatırlayamadım şimdi.

Bu arada, M3'ü çok iyi yapmıslar

Rüyamızda görürüz haha haha haha
    Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nuriozen
      Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
      Orjinal yazı sahibi: nuriozen
      Astra GTC
      biraz geniş düşün gözünü seveyim ya
      Lan daha ne istiyon M3'mü diyim

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Bmw alda namın yürüsün kardeşim. Bülent abinin alternatifide yabana atma bence...

Yorum

1.16 yı önden görsem gerçekten süper derim ama arkadan bakınca da vw polo'nun aynısı Scirocconun şekli yeter ve roccoyla akan trafikte geçilmicek araba da yok bence.
          BMW F30 sportline

Yorum

Oooooo biz yokken birileri uzun suredir girmedigi siteye girmis tatlandirici mi yoksa nane sekerimi diyor???????? muhaha muhaha muhaha hayirdir Gokhanim uzun suredir yoktun.....Bu surede de sanirim tatlandirici roccoyu sattin sakiz veya nane sekeri ariyorsun....ne 1.16 si ne roccosu ASTRA GTC varken bunlar hicbirine daha fazla para vermem. Bir rocco baktin olmiuyor daha niye kasiyorsun iki Bmw 1 serisi genelde bayanlar tarafindan kullanilan ve pek de kimsenin begenmedigi bir araba. Ayrica cok da dar......EEEEEE buradan su sonuc cikiyor. Ya gideceksin Astra alacaksin ya da İNSİGNİA muhaha muhaha muhaha

Yorum

Ha bu arada sirf seni kirmamak icin oyumu verdim.....tabii istemeyerek...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                Oooooo biz yokken birileri uzun suredir girmedigi siteye girmis tatlandirici mi yoksa nane sekerimi diyor???????? muhaha muhaha muhaha hayirdir Gokhanim uzun suredir yoktun.....Bu surede de sanirim tatlandirici roccoyu sattin sakiz veya nane sekeri ariyorsun....ne 1.16 si ne roccosu ASTRA GTC varken bunlar hicbirine daha fazla para vermem. Bir rocco baktin olmiuyor daha niye kasiyorsun iki Bmw 1 serisi genelde bayanlar tarafindan kullanilan ve pek de kimsenin begenmedigi bir araba. Ayrica cok da dar......EEEEEE buradan su sonuc cikiyor. Ya gideceksin Astra alacaksin ya da İNSİGNİA muhaha muhaha muhaha
                alacak abisi opeli çok üstüne gitme

Yorum

Yok sen deyince m3 para falan cikti biryerlerden dedim... Ama ne bmw 1 serisi ne de rocco bir nsignia bir gtc olamaz.

Yorum

Yok sen deyince m3 para falan cikti biryerlerden dedim... Ama ne bmw 1 serisi ne de rocco bir nsignia bir gtc olamaz.
                    Geniş düşündüm abi ben haha

Yorum

Biz buna genis dusunmek degil ucmak diyoruz.....Ha sende haklisin karsinda ucan biri olunca... muhaha muhaha muhaha Hani roccoyla insgnialarai alacakmis ya muhaha muhaha

Yorum

Biz buna genis dusunmek degil ucmak diyoruz.....Ha sende haklisin karsinda ucan biri olunca... muhaha muhaha muhaha Hani roccoyla insgnialarai alacakmis ya muhaha muhaha
                        Ahh abi çok dedik sakalımızda var halbuki haha

Yorum

gökhan abi aynı motor 118i al 170hp 7.4s 0-100 verisi var valla chipli mipli demez hepsini yersin sonuçta bmw yere çok iyi aktarıyor.

Yorum

Ya ortak sende Volkan gibi hep laftasin haha

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Hah ben de Erhanim nerelerde diyordum muhaha

Yorum

konuşun siz bakalım konuşun astra zaten almamda insignia belki.................

onatcım 15 bin civarı fark arasında ve satış danışmanı 2. elde 116 ların 118 lere nazar daha çok satıldığını söyledi
                                F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                                X