Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Rocco MU? Yeni 116 mı?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Rocco MU? Yeni 116 mı?

Haydi kcum haydi sec insigniani da biz onu tartisalim.....ankete yaz bakalim siyah mi beyaz mi gri mi diye? Cekinme cekinme sen de dogru yolu birgun buacaksin demistik.....TUh be tatlandiricinin tadina bakamadan gitti ...Artik bize rocco seker alirsin muhaha muhaha muhaha

Yorum

Gökhanım sana bi 2.0 sport yakışır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nuriozen
        hadi 2.0 ı anladım da sport ne? hem üretilmeyen hem de ne olduğu belirsiz ara model ben alırsam cosmo flex rideli alırım
        F30 Sport+

Yorum

Gokhan arabalardan anlamdigini bir kez daha hatirlattin bizlere....Gittininsigniadan ve astradan sonra rocco tatlandirici aldin, simdi de sport ne diyorsun. Bir sport ara model degil baska model...iki surus zevkinde sport flexili kesinlikle alt yapi farkliligi nedeni ile bir de amortisor sertligi ve yere yakinligi nedeniyle cok farkli. Cosmo cok daha fazla konforlu bir model. Sen sport araclarin hangisinde cok daha fazl donanim gordun. Neyse sen git 2.0 cosmo al .zaten alacagin insignia dolayisiyla dogru karar.....Bu arada anketi de degistir artik muhaha muhaha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
            Orjinal yazı sahibi: nuriozen
            hadi 2.0 ı anladım da sport ne? hem üretilmeyen hem de ne olduğu belirsiz ara model ben alırsam cosmo flex rideli alırım
            Sen sat roccoyoda tabi satabilirsen İnsignia kolay

Yorum

Bu arada burada az mi diller doktum sen Eskisehire tatlandirici ile gelemzsin diye ama arkadasim paso salladi.neyse kardesimizdr hemsehrimizdir dogru yolu bulmustur. Bu bile bize kafidir.... muhaha muhaha

Yorum

Land rover abi haha

Şaka bir yana sen benim tercihimi biliyorsun A serisini bekle diyorum sana 1.6 156 hp 250 nm tork olucak ve 7 ileri çift kavrama dct şanzıman geliyor
                2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Gökhan ben arabanı mümkünlüde gördüm çok beğendim ... Seni Abi'lerin sevdiğin icin takılıyor ... İcine sinen neyse onu al kardesim... Sen hacı muratta alsan bu sitedeki Abi'lerin kardeslerin icin aynı gökhansın...

Yorum

Coskun hocama sonuna kadar katiliyorum....

Yorum

Ama rocco tatlandirici alma muhaha muhaha muhaha

Yorum

Saol utkucuM...

Yorum

Gökhan abi, 1.16i dolu olcaksa BMW tabikide ama dolu bi rocco veripde boş bir BMW'ye binmem şahsen ...

Yorum

Cooper 'ı S de olsa nedense erkeklere yakıştıramıyorum ben. Rocco 'nun da artık ayağa düştüğü kanısındayım. Yeni GTC hoşuma gitmedi, belki gözüm daha alışmadığı içindir.

Bu durumda en baz donanım olmamak kaydı ile BMW 1.16 T diyorum. Hem arakadan itişin keyfini yaşa biraz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Eses
                              Gökhan ben arabanı mümkünlüde gördüm çok beğendim ... Seni Abi'lerin sevdiğin icin takılıyor ... İcine sinen neyse onu al kardesim... Sen hacı muratta alsan bu sitedeki Abi'lerin kardeslerin icin aynı gökhansın...
                              çok teşekkür ederim Çoşkun Abi.. Bizim forumda zaten diologlar arabaları aştı. Arabalar sadece sizler gibi güzel dostları edinmemize vesile oldu sosyalliğin azaldığı bu koca şehirlerde...
                              F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cem ÇAĞLAYAN
                                Gökhan abi, 1.16i dolu olcaksa BMW tabikide ama dolu bi rocco veripde boş bir BMW'ye binmem şahsen ...
                                cem kardeşim max xenon far olur otomatik olur fonksiyonel direksiyon olur..
                                F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                                X