arkadaşlar lütfen fikirlerinizi gerekçeleri ile belirtin..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Rocco MU? Yeni 116 mı?
Collapse
X
-
Ynt: Rocco MU? Yeni 116 mı?
Bana göre 1.16 8 İleri Turbo Bmw , BMW kadranın sonunu dayayamayan arabalar sürmüyor piyasaya genelde.
Konfor için de BMW bire bir. Hayırdır Gökhan abi , satıyor musun gene Bi bulamadın doğru yolu ihihiSonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho
-
Orjinal yazı sahibi: 18XET01Bana göre 1.16 8 İleri Turbo Bmw , BMW kadranın sonunu dayayamayan arabalar sürmüyor piyasaya genelde.
Konfor için de BMW bire bir. Hayırdır Gökhan abi , satıyor musun geneF30 Sport+
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Orjinal yazı sahibi: 18XET01Bana göre 1.16 8 İleri Turbo Bmw , BMW kadranın sonunu dayayamayan arabalar sürmüyor piyasaya genelde.
Konfor için de BMW bire bir. Hayırdır Gökhan abi , satıyor musun gene
Şaka bi yana bence BMW derim. Allah gönlüne göre versin , ne diyimSonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18talipmi var arabana yoksa kaşınmayamı başladın ihihi
arkadaşlar bu arada önemli bir detay: bmw 8 ileri olmasına rağmen rocco kadar iyi bir şanzımana sahip değil çünkü hızlanması manuele göre geç ve manulee göre yakıt fazla... dsg ninde kavrama sorunu tamamen çözümlendi...F30 Sport+
Yorum
-
Yeni 116 yi denedim ic malzemesi BMW kalitesinde değil söyleyeyim ama vw den kötüde diyemem sanziman motor bütünlüğü her zamanki gibi mükemmel iç dizaynı vw e göre çok daha iyi dış görünüm ise bence scirocco derim sonuç olarak BMW yi oyladım ( 136 hp olanından bahsettim ve yakıt tüketimi icinde 7 lt civarı deniyor)
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
Benim denediğim arac otomatik vites sunrooflu navigasyonluydu ama deri doseme yoktu . Direksiyonda deri değil uyuz bir plastiktendi ve fiyatida 78,- di
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
Yorum