Ynt: forumda konuşulanlar google neden görünüyor??? bunu engellememiz mümkün mü???
yada herkesın plakaları gızlensın yanı! cok ınsan var bızım arabalarımızı merakeden sıteye gun ıcınde 100 lerce kısı gırıp cıkıyor! adam almak ıstıyor arabayla ılgılı olumlu ozellıklerı az cok bılıyor olumsuz seylerı gorunce adam almaktan vazgecıyor! halbuki olumsuz sey yok arabamızda ama yanlıs dusunceler olusuyor ınsanlarda! özellıklede yakıt!
Ynt: forumda konuşulanlar google neden görünüyor??? bunu engellememiz mümkün mü???
cagri sen de haklisin ama mesela sadece konu basliklari ciksin icerikler parali olsun en mantiklisi bu sekilde.ben de rahatsizim tum icerigin disariya acik olmasindan.sonuc ta bi sozluk sitesi degiliz ki internet alemiin en unlu sozluklerinden inci sozluk bile gecen ay tum icerigi disariya kapatti.
evet çağrıcım ismimi aratınca işimle ilgili şeyler de çıkıyor. bunu engelleyemeyiz.çalıştığım okulun sitesi olsun vb. ben insigniateamle ilgili yazılar çıkmasın demiyorum çıksın ama adam tıklayınca üyelik karşısına çıksın. özel durumlar paylaşılıyor. herkes niye bilsin. ben forumdakiler bilsn diye paylaşıyorum. herkesin bilmesini istesem farklı şeyler yaparım.
diğer oto paylaşım siteleri öle mesela. sahte hesaplar olabilir demişsin. olsun. biz anlar gerekli cevabı veririz. burası seviyeli bir forum öle seylere izin vermeyiz.
arama motorlarında altlara düşsede bilen biliyor. gerçekten isteyen üye olur..
2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH
Sitenin içeriği üyelere kapansa da bu google veya diğer arama motorlarının indexlemesini engellemeyecektir arkadaşlar. Google, Bing, yahoo gibi arama motorlarının botları zaten site map ve title lerini indexler öncelikli olarak sonra içeriği ve sıralamaya göre üye profil alanlarınız. siz siteyi tamamı ile kapatmadan google indexlemesini kesemessiniz.
Ama ziyaretçilere içeriği kapatabilir veya direk üye girişi ile içeriği gösterebilirsiniz.
Arama motorları konusunda şöyle bir detay vereyim google size ait cookie leri bir defa kaydettimi o sunucular silinmediği sürece bilgiler google nin sunucularında gizli kalacaktır.
Orjinal yazı sahibi: BurakYILDIRIM
Sitenin içeriği üyelere kapansa da bu google veya diğer arama motorlarının indexlemesini engellemeyecektir arkadaşlar. Google, Bing, yahoo gibi arama motorlarının botları zaten site map ve title lerini indexler öncelikli olarak sonra içeriği ve sıralamaya göre üye profil alanlarınız. siz siteyi tamamı ile kapatmadan google indexlemesini kesemessiniz.
Ama ziyaretçilere içeriği kapatabilir veya direk üye girişi ile içeriği gösterebilirsiniz.
Arama motorları konusunda şöyle bir detay vereyim google size ait cookie leri bir defa kaydettimi o sunucular silinmediği sürece bilgiler google nin sunucularında gizli kalacaktır.
indekslemesine bişey demiyorum. çıkacak tabiki. ama tıkladımı her konuşmamız çıkıyo. bunu istemiyorum. tıkladımı konu içeriği için üyelik çıksın. bunu yapmak zor birşey olmasa gerek...
herkesin herşeyi bilmesine gerek yok.
2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH
Demek istediğimde o, yani içeriği üyelere gizleseniz bile google botları bunu indexleyebilecek. tabi forum örümceklere kapatılırsa yeni konuların içeriğini indexlemeyecektir, buda arama motorlarındaki popülasyonunun kaybolmsına neden olur. indexler azalır
İnternet ortamına yazdığınız ve yüklediğiniz herşey artık dünya vatandaşlarına ait hale geliyor. Bunu engellemek çok zor. Bunu kabullenerek ve farkında olarak internette hareket etmeliyiz diye düşünüyorum.
Abi sadece üyelere açık siteler var , dışardan "mesajları sadece üyelerimiz görebilir , üye olmak için TIKLAYINIZ" diye görünüyor. Bunu yapmak zor değil. Ama malesef konuşmalarımızı googledan görmeme gibi bir lüxümüz yok. İndexliyor çünki Çağrı abimin dediği gibi.
Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho
ben cagrıya katılıyorum bu gibi stelere giren kişiler önce biraz karamsar bakıyor sonradan bi bakmışın sohbet koyu.
sonra üye olupta hiç yorum yazmayan kişilerde var eger sizden bilgi çalacaksa üye olmak 2 dk bukadr basit bişey
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum