Duyuru

Collapse
No announcement yet.

forumda konuşulanlar google neden görünüyor??? bunu engellememiz mümkün mü???

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• forumda konuşulanlar google neden görünüyor??? bunu engellememiz mümkün mü???

arkadaşlar. adımı soyadımı google yazdığım zaman açtığım ve yorum yaptığı her konu görünüyor. bunu engellemek mümkün mü? özel durumlar zaman zaman paylaşılıyor. herkesin bilmesi görmesi gerekmez. forumun özel hayatı olasun istiyorum...
    2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Ynt: forumda konuşulanlar google neden görünüyor??? bunu engellememiz mümkün mü???

bende size katılıyorum. bence de özel olmalı bazı şeyler...
    MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Ynt: forumda konuşulanlar google neden görünüyor??? bunu engellememiz mümkün mü???

aynen kardeşim bencede herşeyinde görünmesi gereksiz hatta üye olmadan görülmesin mümkünse
      2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
      2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

bazen sinirle bişeyler yazıyoruz kendi galemize gol attığımız durumlarda oluyor
        2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
        2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

bence forum tamamen kapanmalı sadece arabalar hakkındakı ozellıkler teknık bılgıler kısmı acık kalmalı? devam etmek ısteyen olursa sayet üye olsun tanısmıs oluruz hemde!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: speed_emre
            bence forum tamamen kapanmalı sadece arabalar hakkındakı ozellıkler teknık bılgıler kısmı acık kalmalı? devam etmek ısteyen olursa sayet üye olsun tanısmıs oluruz hemde!
            bazen yer mekan tel paylaşıldığı durumlar oluyor. arabalarımızın plaka açık fotolarını koyuyoruz. oradan alıp başka ilanlarda kullanılanlar oluyor.

diğer forumlarda üye olmayanlar hiç bir içerik göremiyor. bizimkide öle olsun. çok merak eden zahmet edip üye olsun.

yönetime buradan sesleniyorum. forum dışarıdan görünmesin. bana destek olan arkaşalarda da belirtsinler...
            2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

Forum içeriginin üyeler haricine kapatılması iyi olur tabikii
              2015 2.0 sorento

Yorum

bende forumun sadece üyelere özel olması taraftarıyım.diğer birçok araba forumunda oldugu gibi
                2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

çok haklisiniz volkan hocam.destekliyorum

Yorum

+1 katılıyorum

ORCA : OPC Line + FlexRide + DVD800 NAV + SunRoof + Spor Ort Deri Koltuklar +Infinity Sound System+19"Jant+SprintBooster+Cosmo 1.6 180 Hp

Yorum

yonetımden rıca edıyorum ya sınırlayın yada tamamen kapatın! zaten arac satısları durmusken ve cok yakıyor dıye adı cıkmısken merakedenler bır zahmet uye olsunlar gerceklerı ogrensınler!

Yorum

Bencede çok iyi olur içeriğin ziyaretçilere kapatılması gerekiyor çoğu site bu uygulamayı kullanıyorken biz neden kullanmayalım.
                        2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

yonetımden ses yok

Yorum

her sitenin farklı farklı sistemi var, bu sistemler de farklı imkanlar sağlıyor. bizim sitemizin sisteminde birşeyi kapattık mı tamamen kapanıyor.
                            konuyu tek taraflı düşününce bu güzel birşey ama diğer ayrıntılara girince pek kullanışlı bir özellik olmuyor.

google aramalarında çıkmanızın sebebi;
                            google tüm internet sitelerini indexliyor, sitede yazan herşeyi görüyor ve arama yapınca bunları gösteriyor. bu yüzden google'da çıkmamız normal bir durum.
                            Volkan abi, senin adını ben de arattım ve en alttan bir üst sırada insigniateam çıktı, buradan önce senin hakkında bilgi veren birsürü site zaten çıkıyor mesela Nusaybin'de seminer vermişsin sanırım

site içinde telefon yazılmasını, açıktan mail adreslerinizin verilmesini zaten biz önermiyoruz. fotoğraflar herkesin kendi tercihi, kimi plaka açık yayınlıyor kimi kapalı. bunların kullanımı ve yayını kendi kararınız.

site içeriğini kapatmanın sakıncalarını da yazıyım;
                            - google indexlemesinde sorun olacak
                            - içeriği görmek isteyen insanlar yüzünden birsürü gereksiz ve sahte üyelikler açılacak
                            - google aramalarında alt sıralara düşme ihtimalimiz olacak
                            - forumdaki bir konunun linkini başka sitelerde paylaşma imkanı olmayacak (diğer sitedekiler bir içeriği görebilmek için üye olmakla uğraşmaz) buda site reklamını etkliyecek bir durum.

kendi açınızdan düşününce haklısınız, belki biz bize yeteriz daha fazla üyeye ihtiyacımız yok diye düşüneniniz de var ama unutulmamalı ki şuan buraya üye olan birçok kişi zamanında siteyi google'dan buldu yada ziyaretçi olarak takip etti

kısaca uygun bir yol bulana kadar sadece belli bölümleri kapatarak bir süre idare etmeliyiz diye düşünüyorum
                            InsigniaTEAM

Yorum

Yonetim parali uyelik olsun ama ucuz olsun

her onune gelen girmesin. ziyaretciler sadece belli basliklara ulasabilsin.

en azindan bazi forumlardaki gibi uye olmadan linkler acilmasin.

Yorum

İşleniyor...
                              X