Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Dogalgaza yarindan itibaren %18 zam

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Dogalgaza yarindan itibaren %18 zam

Orjinal yazı sahibi: sefirist
    Bir verdiğimiz oy var birde Allaha havale edebiliyoruz elimizden başkada birşey gelmiyor bence Sayın Bülent arınçın Dediği gibi Kurban olduğum Allah Verdikçe veriyor Her seçimde Oyumuzu Arttırıyoruz Daha şimdiden Seçimlere 3 yıl var ve % 53-54 Oy oranımız dediler beyefendiler Bu kadar zamma Hala oylarını arttırabiliyorsa bir parti 1- hakkaten arkasında iman gücü var 2- Biz Çok Sağalız 3- Bu Hükümet sayesinde kazananlar kaybedenlerden Sayı Olarak Çok Çok Fazla...

Orjinal yazı sahibi: cozgul
    Yunanistanın battığı falan yok yunanistan batmışsa türkiyeyle karşılaştırıldığında türkiye 2-3 defa batmış olması gerek şimdiye kadar Bizim Başımızdakiler Dua etsin ki Bu halk Müslüman Dua etsinler ki Bu halkta Şükretme Diye Bir erdem var Dua etsinler ki bu halk arasında Allah Beterinden Korusun Diye Bir İnanış var Yoksa Şimdiye Kadar her yer yakılıp yıkılırdı Diğer ülkelerde olduğu gibi ki adamların isyanı bizim ulaşmamıza yıllar olan haklarından birazcık feragat etmelerini istemeleri hükümetlerinin bu ülkede yaşasalardı her gün eylem yaparlardı bence Türkiye Cumhuriyetinde yaşananlar tam bir trajedi & dram karışımı bir olay bence resmen Dünyada ki en enayi millet yerine konuluyoruz ama yapacak birşey yok Zamlar devam etsin ki Ampüller Hiç Sönmesin...Allah Sonumuzu hayretsin...
    Sevgili kardeşim haklısın ama...

yapılacak o kadar çok şey varki... ama çuvaldızı kendimize batırmıyoruz... işimize geldiği gibi davranıyoruz... bırak zamları vs.. veya haklarımızı.. bırak adam Ananıda algit demesini... Bir şehitimiz için bile bişi yapmıyoruz... Malesef koyun ettiler bizi izin verdik.. şimdide sürmelerine izin veriyoruz...
    Bugün haberlerde birülkede benzine zam geliyor.. bizim paramızla 1 TL rakama bakın... adamlar ülkeyi altına üstüne getirdiler...
    yapacak şeyler çok aslında ama yapmıyoruz malesef...
    Aziz Nesinin sözünde dogruluğu olarabilir :P
    Bu hükümet üzerinden ticari kaynagı çok olan insanlar oy veriyor... birde cahil insanlarımız adam bakıyor... demokrasiden haberi yok.. Bu adam müslüman diyor.. digerleri böle diil.. Müslüman olsunda ne olursa olsun diyor...

Aslında ben şu 2 kişiden birini arıyorum sürekli etrafımda... konuştuğum hiçbir akrabam arkadaşım iş arkadaşım... bu adamlara oy vermiyor... 2 kişinin birisi nerede neyin kafasıyla yaşıyor merak ediyorum...
    AStra 1.4 Turbo Enjoy Plus + lpg 2010

Cüneyt Özgül

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
      Rahmetli Ecevit zamyaptiginda o da yuzde bir iki tepkiler yigilirdi. O da kendine araba almak veya gemi almak icin degil Kibrisa mudahale edebilmek icin ucak yakiti almak icindi.... Ecevit seni bir kes daha rahmetle aniyorum ki cok hakkini yemisler simdikilere bakinca........

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
      17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
      35GB5825  A Rh+

Yorum

Bu kadar tepki YETMEZ AMA EVET yapacak baska birsey yok

Yorum

Orjinal yazı sahibi: taner
          Rahmetli Ecevit zamyaptiginda o da yuzde bir iki tepkiler yigilirdi. O da kendine araba almak veya gemi almak icin degil Kibrisa mudahale edebilmek icin ucak yakiti almak icindi.... Ecevit seni bir kes daha rahmetle aniyorum ki cok hakkini yemisler simdikilere bakinca........
          '' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
          '' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''

Yorum

Yunanistanın battığı falan yok yunanistan batmışsa türkiyeyle karşılaştırıldığında türkiye 2-3 defa batmış olması gerek şimdiye kadar Bizim Başımızdakiler Dua etsin ki Bu halk Müslüman Dua etsinler ki Bu halkta Şükretme Diye Bir erdem var Dua etsinler ki bu halk arasında Allah Beterinden Korusun Diye Bir İnanış var Yoksa Şimdiye Kadar her yer yakılıp yıkılırdı Diğer ülkelerde olduğu gibi ki adamların isyanı bizim ulaşmamıza yıllar olan haklarından birazcık feragat etmelerini istemeleri hükümetlerinin bu ülkede yaşasalardı her gün eylem yaparlardı bence Türkiye Cumhuriyetinde yaşananlar tam bir trajedi & dram karışımı bir olay bence resmen Dünyada ki en enayi millet yerine konuluyoruz ama yapacak birşey yok Zamlar devam etsin ki Ampüller Hiç Sönmesin...Allah Sonumuzu hayretsin...
            +1
            Allah sonumuzu hayır etsin. Biz ne kadar konuşursak konuşalım.Bal tutan parmağını yalar misali bir donem daha böyle geçiyor. Bence bunlar daha iyi günlerimiz. Ilerde bizi daha buyuk felaketler bekliyor. Burda konuşmak istemiyorum neyse...

Yorum

memleket iyiye gidii
              Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
              GIBBON

Yorum

Zamlardan Sıkılanlar Yeter artık diyen diğer % 50 ye gelsin...

YÜREKLERİNE SAĞLIKTÜM HAKLARI, KUBİLAY DUMAN, HÜSEYİN YILDIRAY DUMAN VE FATMA AYDIN KARDEŞLERE AİTTİR.Krizin türküsü ; İSTANBUL (21.08.2009)- Krizin de türk...

...Kriz Teğet Geçti Bizi Hamdolsun...
                '' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
                '' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''

Yorum

Uzulerek goruyorum ki hala bu yapilan zamlardan rahatsizlik duymayan veya duysa da ifade etmekten rahatsizlik duyan bir dost grubumuz var. Onemli degil rahatsizlik duymasinlar biz onlarin yerine de rahatsizlik duyariz. Boyle dusunuyor olsalar da biz dostuz bir butunuz. ancak bir gun gelecek cocuklari icin sakladiklarinin bile ucup gittigini gorecekler ki o zman cok gec olacak. Ve HAYATTA EN KOTU SEY KESKE DEMEKTİR.....yani keske herkes tepki verseydi hatta ben de tepki verseydim diyecekler...... Ama cok gec olacak.....

Yorum

Türkiye'nin gidişatı çok kötü. Halktan gizlenen şeyler var.. Ekonomi rakamları gerçek rakamlar değil.. Zam üstüne zam.. Devlet 2012 de halen memuruna maaş zammı vermiş değil.. Ama iğneden ipliğe her şeye zam geliyor. Orta sınıf diye bir şey kalmadı. Ya zenginsin, ya fakir.. Alt sınıf, üst sınıfın ferahı için çalışıyor.

Yorum

Ya arkadaşlar konuşacak söylenecek çok şey var gösterişe bilmemneye gerek yok,zamlardan devletin bu şekilde milleti sömürmesinden razı olanlar var,sanki kendi ceplerine giriyormuş gibi konuşmalar seziyorum,ya neyi savunuyorsunuz hala ya adam attı Türkiyenin üzerine ampülü yaktı millette bilen bilir Cem Yılmazın gösterisindeki bir replikte olduğu gibi "ışığı gördüm " misali yürüyolar,Allah sonumuzu hayır etsin...

Yorum

ye kurkum ye

Yorum

Konusmasinlar Nuricim konusmasinlar gun gelir devran doner herkes hatasini anlar...... Umarim anlayacak kadar yasarlar..... Bu dunya ne sultanlara ne krallara ne padisahlara ne devlet baskanlarina kalmadi onlara mi kalcak....Amerika emir verdi irandan petrol almini kesin diye aninda petrol alimi azaltildi. Eeeee snuc senden benden cikti parasi...... Ben benim oglumun bogazindaki lokmaya goz diken bir zihniyeti hicbir zaman musluman gormem hicbir zaman hakkimi helal etmem. Allah hepsini bildigi gibi yapsin....

Yorum

konu siyasi yöne kaydırılmazsa memnun oluruz
                            InsigniaTEAM

Yorum

Cagricim eger konu elestiri ise ve boyle bir konu acilabiliyorsa tabii ki siyasiler elestirilecek. Burdan övgü sozcukleri gonderecek degiliz. Hatta oturup da muhalefeti elestirecek hic degiliz. Ha boyle bir kaygi varsa kitlersniz muhabbeti aynen bastakilerin yaptigi gibi konu da daha fazla uzamaz.

Yorum

Cagricim eger konu elestiri ise ve boyle bir konu acilabiliyorsa tabii ki siyasiler elestirilecek. Burdan övgü sozcukleri gonderecek degiliz. Hatta oturup da muhalefeti elestirecek hic degiliz. Ha boyle bir kaygi varsa kitlersniz muhabbeti aynen bastakilerin yaptigi gibi konu da daha fazla uzamaz.
                                +1
                                AStra 1.4 Turbo Enjoy Plus + lpg 2010

Cüneyt Özgül

Yorum

İşleniyor...
                                X