işte bizlerde yanıyoruz abi ama yapacak birşey yok malesef.... bizide baştakiler değil halk yaktı... 2 atara geçti kral oldu bizdemi böyle yapsak etrafa ne yapsak bilmiyorum...
2010 Opel İnsignia 2.0 CDTI Cosmo 160 hp - DVD800 Navigasyon Paketi 2011 Opel Astra Cosmo 1.4T 140 hp
iyi de arkadaşlarım abilerim, hiç mi birşey zamlanmasın yani? maaşlar yükselsin, ülkemizin refah seviyesi artsın, yollar 4 şeride çıksın, bir sürü ülkemizde projeler gerçekleştirilsin, ama hiçbirşey zamlanmasın varsa böyle bir dünya biz de orada yaşıyalım ya bu adam herşeyi bedava yapsa ona da bir kulp bulunacak düşüncesindeyim yani adam ülkemizin refahı için uğraşıyor, meslek okullarını açıyor Kur'an kurslarını açıyor, 600 yıl hükümdarlık süren ''OSMANLI DEVLETİ'' gibi ülkemizde tekrar dinin hatırlanmasına vesile oluyor, ama bu insanların hoşuna gitmiyor, varsın elektrikte biraz zamlansın, burdaki hiçbir abimiz veya kardeşimiz elektrik %8.1 zamlandı diye fakirliğe yoksulluğa düşmez Allah'a şükür bu da son yazım kusura bakmayın polemik yapmak için yazmıyorum, düşüncelerim bu...
iyi de arkadaşlarım abilerim, hiç mi birşey zamlanmasın yani? maaşlar yükselsin, ülkemizin refah seviyesi artsın, yollar 4 şeride çıksın, bir sürü ülkemizde projeler gerçekleştirilsin, ama hiçbirşey zamlanmasın varsa böyle bir dünya biz de orada yaşıyalım ya bu adam herşeyi bedava yapsa ona da bir kulp bulunacak düşüncesindeyim yani adam ülkemizin refahı için uğraşıyor, meslek okullarını açıyor Kur'an kurslarını açıyor, 600 yıl hükümdarlık süren ''OSMANLI DEVLETİ'' gibi ülkemizde tekrar dinin hatırlanmasına vesile oluyor, ama bu insanların hoşuna gitmiyor, varsın elektrikte biraz zamlansın, burdaki hiçbir abimiz veya kardeşimiz elektrik %8.1 zamlandı diye fakirliğe yoksulluğa düşmez Allah'a şükür bu da son yazım kusura bakmayın polemik yapmak için yazmıyorum, düşüncelerim bu...
Ömer Faruk kardeşim öncelikle şunu hatırlatayım "haksızlık karşısında susan, dilsiz şeytandır." Osmanlı'nın 600 yıl egemen olmasının sebebi adalettir. Adaletin olmadığı yerde dağılma başlar. Bizim anlatmaya çalıştığımız budur. Burada ki insanlara elektrik, doğalgaz ya da petrol zamlarının koyması değil, bu zamların canını yakacak kimselerin acılarını hissetmektir Müslümanlık... Komşusu açken tok yatan bizden değildir... Allah'a çok şükür bu zamlar beni pek etkilemez, ama 10 haneden en az 8'ini etkiler. Zamlardan etkilenmeyecek insanların bunu dile getirmesi, onlar adına konuşması çok daha güzeldir diye düşünüyorum...
İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Milletvekili maaşlarına % 62 zam yaparken, vekillere 2 yılda emeklilik imkanı sağlarken ve 2 yıl sonra hem vekil maaşını hemde emeklilik maaşını öderken, aylık 1500 TL alan memura 5 aydır zam yapamazsan Adalet nerede diye sorarlar adama... Elinde güç yokken adil olmak kolaydır, zor olan eline güç geçince adil olabilmektir...
İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Yorum