Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Apartman Onune Park Etmeyiniz yazısı yasakmıdır

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Apartman Onune Park Etmeyiniz yazısı yasakmıdır

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
    Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
    zabıta ekipleri isterlerse idari yaptırım uygulayabilir...( eğer yeni bir değişiklik yoksa ben böyle biliyorum.)
    Diyene bak haha Sen hiç sıkıntı yaşamıyorsun tabi kardeşim..
    seviyorum seni abi
    F30 Sport+

Yorum

Turkiyede bu tur durumlara cozum bulmak zor. Oysa Amerikalilar bir kac cozum bulmuslar.
      1. Olarak araclara resident amblemi asiliyor. Belediyeden aldiginiz bu belgeyi aracinizin onune asiyorsunuz. Yasadiginiz mahalleye park edebiliyorsunuz. Eger aracinizda bu belge yoksa yani o mahallede yasamiyorsaniz ve park ederseniz araciniz cekilir veya bulundugu yerde kelepcelenir ceza yazilir.
      2. Olarak evinizin otopark girisinin onune arac mi park etti? Bir telefon ediyorsunuz cekici geliyor araci cekiyorlar. Cekme parasinida park edenden aliyorlar. Ustelik bunun icin ev sahibinin ihbari yeterli oluyor. Anlayacaginiz mulkiyet haklari amerikada cok iyi korunuyor.
      2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

bizim bu fotodaki gibi iki tane duba var abi, devletin yolunda yine duvara monte ettik, araçlarımız orda olmadığı zaman bu dubaları ortaya doğru çekiyoruz fakat hala bazı anlayışı kıt olan kişiler gelip park edebiliyorlar

Yorum

iyiki kapalı garajım var.karışan görüşen yok...

Yorum

İşleniyor...
          X