Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yeni i30 veya yeni c4

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• yeni i30 veya yeni c4

merhaba arkadaşlar araç tavsiyesine ihtiyacım var arkadaşım arac alacak yeni i30 güzel araç 128 hp dizel tam otomatik stil paket 51 bin tl fiyat aldık birde yeni c4 var 112 hp dizel yarı otomatik comfort plus paket 52 bin tl fiyat aldık özellikleri hemen hemen aynı sizce hangi araç
    Yeni i30 style 1.6 crdi beyaz

Ynt: yeni i30 veya yeni c4

bence elite modelı 54 bın tl verıyorlar manuel vıtes dızel eklesın bıraz daha alsın fullunu!

Yorum

ömer bey 2009 yılında sıfır c4 aldım.2 sene kullandım.sağından solundan seslser gelmeye başladı.km 20bin yoktu.kaportasını hiç beğenmiyordum.incecik.en ufak taş atığında boya kalktı.rötuş yapmaya bıktıydım.sattım. su an ki yeni c4 nasıldır yorum yapamayacağım. ama çok birşey değiştiğini düşünmüyorum. araba tip olarak 10 numara ama sağlamlık soru işareti bende. fransız arabalarına 2-3 seneden fazla binmeyeceksin.İ30 yeni çıktı artıları eksileri için beklemesini tavsiye ederim. bana sorarsan astra yada golf alsın.
      2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ekemenli
        ömer bey 2009 yılında sıfır c4 aldım.2 sene kullandım.sağından solundan seslser gelmeye başladı.km 20bin yoktu.kaportasını hiç beğenmiyordum.incecik.en ufak taş atığında boya kalktı.rötuş yapmaya bıktıydım.sattım. su an ki yeni c4 nasıldır yorum yapamayacağım. ama çok birşey değiştiğini düşünmüyorum. araba tip olarak 10 numara ama sağlamlık soru işareti bende. fransız arabalarına 2-3 seneden fazla binmeyeceksin.İ30 yeni çıktı artıları eksileri için beklemesini tavsiye ederim. bana sorarsan astra yada golf alsın.
        c4 ü test ettik gayet güzel bir araç yalnız çok sarsıntılı vites geçişleri nasipse hafta sonuda i30 u test edecegim aslında tek düşüncem astra ama arkadaş otomatik ve güçlü bir araç istiyor eşide kullanacak golf hiç düşünmedik ama vw asla almam ben

Yorum

c4 ü düşündüğüne göre golfün kasasına hasta olması lazım.... motorda gayet güzel golflerde ben olsam golf alırdım astra çok güzel çok dolu ama 1.3 le asla...
          F30 Sport+

Yorum

aslında astra istiyordu kullanınca 1.3 beğenmedik birde geçenlerde benim hyundai blue 128 hp kullandı o yüzden i30 da sanki daha istekli

Yorum

Hyundai de 5 yıl veya 100 bin km garanti var. Bu bence çok önemli

Yorum

Hyundai nın tek eksik yanı saçma donanım paketleri. Yeni i30 da da öyle mi bilmiyorum ama yeni elentra da full pack aldığınız zaman manuel alamıyorsunuz illa tam otomatk almanız gerek. Manuel isterseniz sadece baz donanımla alabiliyorsunuz. Tam otomatik tam bir fiyasko bence.

İ30'un tek öne geçen yanı bence motor özellikleri. Dış tasarımı ne kadar gelişse de iç kalitesi benim için hala tatminkar seviyede değil.

Bir de servis ücretleri var. Sanırım bu yönden hyundai daha ekonomik olacaktır.

Ben olsam ucuz maliyet ve güçlü motora rağmen hyundai değil C4 ü tercih ederdim.

Yorum

Tam otomatik olmasından dolayı hyundai diyorum. Size citroen den eksik birşey sunmayacaktır. İki araçta güzel.
                  2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

i30 a o kadar para vermenin sacma oldugu dusuncesindeyim hala.golf dusunulebilir.astra almadan once yeni c4 u baya incelemistim gayet iyiydi bence.yeni 308 dizel otomatikler de guzel iyi arastirmak lazim

Yorum

C4 exclusive paket bence donanım olarak en iyisi diyebilirim.
                      2011 Insignia 2.0 CDTI 130HP Edition + EP Active Select + Cyclone Navi (Safir Siyah)
                      2008 Alfa Romeo 159 1.9JTDm Q-Tronic Distictive Plus(Siyah)

Yorum

Golf

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

gecen gun bır bayıde 1.6 tdı manuel golf wardı fıyat ıse 56 bın bılgınız olsn arac grı

Yorum

İşleniyor...
                          X