merhaba arkadaşlar araç tavsiyesine ihtiyacım var arkadaşım arac alacak yeni i30 güzel araç 128 hp dizel tam otomatik stil paket 51 bin tl fiyat aldık birde yeni c4 var 112 hp dizel yarı otomatik comfort plus paket 52 bin tl fiyat aldık özellikleri hemen hemen aynı sizce hangi araç
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
yeni i30 veya yeni c4
Collapse
X
-
Ynt: yeni i30 veya yeni c4
ömer bey 2009 yılında sıfır c4 aldım.2 sene kullandım.sağından solundan seslser gelmeye başladı.km 20bin yoktu.kaportasını hiç beğenmiyordum.incecik.en ufak taş atığında boya kalktı.rötuş yapmaya bıktıydım.sattım. su an ki yeni c4 nasıldır yorum yapamayacağım. ama çok birşey değiştiğini düşünmüyorum. araba tip olarak 10 numara ama sağlamlık soru işareti bende. fransız arabalarına 2-3 seneden fazla binmeyeceksin.İ30 yeni çıktı artıları eksileri için beklemesini tavsiye ederim. bana sorarsan astra yada golf alsın.2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ekemenliömer bey 2009 yılında sıfır c4 aldım.2 sene kullandım.sağından solundan seslser gelmeye başladı.km 20bin yoktu.kaportasını hiç beğenmiyordum.incecik.en ufak taş atığında boya kalktı.rötuş yapmaya bıktıydım.sattım. su an ki yeni c4 nasıldır yorum yapamayacağım. ama çok birşey değiştiğini düşünmüyorum. araba tip olarak 10 numara ama sağlamlık soru işareti bende. fransız arabalarına 2-3 seneden fazla binmeyeceksin.İ30 yeni çıktı artıları eksileri için beklemesini tavsiye ederim. bana sorarsan astra yada golf alsın.Yeni i30 style 1.6 crdi beyaz
Yorum
-
Hyundai nın tek eksik yanı saçma donanım paketleri. Yeni i30 da da öyle mi bilmiyorum ama yeni elentra da full pack aldığınız zaman manuel alamıyorsunuz illa tam otomatk almanız gerek. Manuel isterseniz sadece baz donanımla alabiliyorsunuz. Tam otomatik tam bir fiyasko bence.
İ30'un tek öne geçen yanı bence motor özellikleri. Dış tasarımı ne kadar gelişse de iç kalitesi benim için hala tatminkar seviyede değil.
Bir de servis ücretleri var. Sanırım bu yönden hyundai daha ekonomik olacaktır.
Ben olsam ucuz maliyet ve güçlü motora rağmen hyundai değil C4 ü tercih ederdim.
Yorum
Yorum