Ynt: Apple Kullanan Abi/Ablalarım Bakabilir Mi? , Yardımınız Lazım (iPhone 4S)
Orjinal yazı sahibi: opelmania
Yaklaşık 3 aydır Iphone 4s kullanıyorum. Bildiğim kadarıyla 4S'lerin tamamı Simlocksuz olarak üretildi, Amerika dahil.
Iphone 4 ile arasında işlemci farkı var. (4S'te Ipad2 işlemcisi olan A5 çift çekirdek var)
Grafik işlemcisi 4'ten 8 kat daha iyi.
Siri sesli asistan mevcut. ( İngilizce,Almanca,Fransızca,Japonca) yeni diller güncelleştirmeler ile geliyor.
Kamera 8Mp yükseltilmiş ve 720p olan video çözünürlüğü 1080p'ye yükseltilmiş.
Iphone 4 lerde 3 adet olan anten çıkışı 4S'lerde 4'e yükseltilmiş.
Görüntü olarak pek farkı olmayan 2 cihaz arasında bu gibi farklılıklar var. İhtiyaca göre 32 GB versiyonu tercih edilebilir fakat 16 GB normal şartlarda yeterli olur.
Eklediğin fotoğraflardan 1.si Iphone4s değil 4
amerikada unlocked lı versiyonu var ama avrupada bilmiyorum
Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
Orjinal yazı sahibi: byazkan
ülkemizde çalışması için kesinlikle unlocked versiyon satın almalısınız. en önemli nokta budur. iphone 4s iphone 4'e göre hız, kamera çözünürlüğü ve siri adı verilen bir yazılım olarak farklıdır. bunlara çok önem vermiyorsanız iphone 4 alarak maliyeti düşürebilirsiniz. babama iphone 4s getirttik almanya'dan, açıkcası 4 getirtmediğime pişman oldum biraz. bence aradaki farka değecek bir artısı yok..
Kesinlikle katılmıyorum !
İnterneti kullanıyorsanız mutlak fark var , kameralar arasında çekme hızı ve çözünürlük gözle görülür farklı , siri türkce eklenince ne olduğunu anlayacak ve bu yazdıklarınıza guleçeksiniz. iPhone nun Türkiye'deki ilk nesil kullanıcılarından biri olarak söylüyorum ( ilk iPhone mi aldığımda arkadaslar bu ne diye sorduklarında telefon duyordum onlarda bana dalga mı geciyorsun hani bunun tuşları diyorlardı) o günden bu günlere ne kadar degisiklik var.
Tuşları Nerde :P
Yaklaşık 3 aydır Iphone 4s kullanıyorum. Bildiğim kadarıyla 4S'lerin tamamı Simlocksuz olarak üretildi, Amerika dahil.
Iphone 4 ile arasında işlemci farkı var. (4S'te Ipad2 işlemcisi olan A5 çift çekirdek var)
Siri sesli asistan mevcut. ( İngilizce,Almanca,Fransızca,Japonca) yeni diller güncelleştirmeler ile geliyor.
Görüntü olarak pek farkı olmayan 2 cihaz arasında bu gibi farklılıklar var. İhtiyaca göre 32 GB versiyonu tercih edilebilir fakat 16 GB normal şartlarda yeterli olur.
Yabancısıyız abi , ama annem ve babamdan cevap net , benden kuruş işlemez diyorlar . Verdiğin bilgi için teşekkür ederim
Orjinal yazı sahibi: Nurettin
Yurt dışından getirtien telefonu son 1 ayda giriş çıkış yapmış ve 2 seneden beri hiç üzerine cep telefonu kayıt edilmemiş bir pasaport gerekir!!!
Pasaportta sıkıntı yok gelen kişi işletecek pasaportuna zaten. Hatırlatma için saol abi
Orjinal yazı sahibi: Onat89
amerikada unlocked lı versiyonu var ama avrupada bilmiyorum
Ben bir anlam veremiyorum niye SimFree'li yapmıyorlar tüm modelleri diye. Çok uğraşlar gerekiyormuş Sim Kilidini kırmak için. Bizim edebiyatçı almış Sim kilitli , 1700 TL den aldı 1200 Liradan satmak zorunda kaldı sıfır aleti
Orjinal yazı sahibi: nuriozen
Şu ios 5.1 hala jailbreak cikmadi versiyon yukselttigime bin pismanim
Abi bizim arkadaş da yanlışıkla güncelleme yapmış , restore yaptırmış (restore miymiş neymiş , bi sormak lazım iyi bilen birine) şu an JailBreak yaptırdı tıkır tıkır çalışıyor.
Bi bilene danış derim. Ama ben orjinal kullanıcıyım . Alırsam orjinal kullanırım her türlü
Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho
sen bulabilirsen yolunu amerikadan getirt orada unlocklu 16 gb 4S $650
KDV Bile olsa 1250 TL oluyor , ama Amerikada da tanıdık yok ki
Orjinal yazı sahibi: nuriozen
Yok kardesim olmuyor versiyon dusurmen gerekiyor dusurunce apple versiyonu imzalamiyordusuk versiyon kullanamiyorsun..
Üzülme abi , JailBreak 5.1 Versiyon Çıkar Onda Kullanırsın Biraz sabır sadece
Üstüne %10 KDV 'yi de unutmayın apple onu çaktırmıyor.
Üstüne %10 KDV 'yi de unutmayın apple onu çaktırmıyor.
değişiyor abi ben maine de 5% vermiştim her eyalette farklı onlarda karışık durum
Amerikada tanıdık olsa da alsam. Şimdi size 1500 TL orta bir rakam gibi geliyor ama , bir öğrencinin yıllık harçlığı + Staj Süresince Alacağı Aylık.
Babam az destek çıksa alacağım da , çıkmıyor. Ben o parayı biriktirene kadar iPhone5 çıkacak ve iPhone 5 in Çizimi hoşuma gitmedi. Kasası IPhone 4 den büyük ve kalın olacağı söylentiler arasında , ben o parayı biriktirip iPhone almaya giderim , iPhone 5 Çıktı derler
Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho
iPhone 5 ile alakalı kesin olmayan, ama yüksek ihtimal doğru olan bilgiler var. Biriside 3.5" ekrandan vazgeçilmeyeceği. Steve Jobs'un vasiyeti Büyk iphone prototipini çöpe atmış çünkü zamanında.
Yorum