Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Apple Kullanan Abi/Ablalarım Bakabilir Mi? , Yardımınız Lazım (iPhone 4S)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Apple Kullanan Abi/Ablalarım Bakabilir Mi? , Yardımınız Lazım (iPhone 4S)

Öncelikle merhaba , gerçekten çok merak ettiğim bir konu var

Berlinde çalışan bir tanıdıktan iPhone 4S getirmesini isteyeceğim de , SimFree ve Birkaç özellik önemliymiş.

Pek anlamıyorum Allah izin verirse ilk Elmam olacak.

Türkiyede sıfırı (4S 16 GB) 1900-2100 Gibi bir merciye satılan bu alet , Yurtdışında 700€ başlangıç fiyatıyla satılıp 1300€ ye kadar fiyatı var.

4S 16 GB / 4S 32 GB / 4S 64 GB versiyonlarıyla satışa sunulmuş

4S 16 GB 700€ , 4S 64 GB 1300€ , aradaki fiyat farkı nedendir. Acaba ara uygulamalar vs. mi var yoksa aradaki 48 GB 600€ fark mı ediyor

Bu arada nası bir şey tercih etmeliyim SimKilidi nedir , Bilgiye Açım. Beni bilgilendirir misiniz..?

Bir kaç görsel eklemek istiyorum

Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Ynt: Apple Kullanan Abi/Ablalarım Bakabilir Mi? , Yardımınız Lazım (iPhone 4S)

Uygulama tasarım falan filan hiçbir farkı yok tamamen aynı sadece birinin kapasitesi daha fazla kimisi daha fazla müzik video film ile ilgilendiği için daha yüksek boyutlu hafızaları seçiyor . simfree alıcaksın her kartla kullanabilirsin.
    2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HeIIus
      Uygulama tasarım falan filan hiçbir farkı yok tamamen aynı sadece birinin kapasitesi daha fazla kimisi daha fazla müzik video film ile ilgilendiği için daha yüksek boyutlu hafızaları seçiyor . simfree alıcaksın her kartla kullanabilirsin.
      Video kaydı yüksek kalite olduğu için 32 GB yeterli olabilir. 16 GB yeterli gelir sanırım. Teşekkür ederim

Yorum

iPhone Amerika'da çıktığından beri Türkiye'de yokken kullanmaya başladım . iPhone , iPhone 3g , iPhone 3gs, iPhone 4 ve en son iPhone 4s beyaz renk, isviçre den aldırdım . Fiyat 650,-chf üstüne vergi iadesi ile 610,- chf ye geldi alacaksan 16 ile 32 yada 64 arasında hafıza büyüklüğü dısında bir fark yok. Mutlaka sim lock suzu Alman gerekli . Almanya isviçreden daha pahalı

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
          Almanya isviçreden daha pahalı
          O değil de ben ne kadar piyasada kalacağını merak ediyorum. Çünki bu telefonu almam biraz zaman alacağa benziyor

Türkiyede de çok pahalı.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 18XET01
            Video kaydı yüksek kalite olduğu için 32 GB yeterli olabilir. 16 GB yeterli gelir sanırım. Teşekkür ederim
            16gb yeterli gelecektir bende 16 gb var film izlemem telefonda müzik + video + uygulamalar için yeterli 1600tl almıştım grey.

Yorum

samsung galaxy s2 bakin derim i phone 4 te kullandim s2 daha iyi.ayrica o paraya note bile dusunulebilir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Astra H
                samsung galaxy s2 bakin derim i phone 4 te kullandim s2 daha iyi.ayrica o paraya note bile dusunulebilir
                Abi Tşk. Ederim ama , Ben Samsungun İşletim Sistemini Beğenemedim ve şu an Piyasada işlemcisi ve işletim sistemi en iyi olan telefon iPhone

iOs 5.0.2 ve A5 Çift Çekirdekli İşlemci Beni Cezbediyor.

Bu telefonun tasarımını çok beğendim. Umarım ben alana kadar Üretimden Kalkmaz Anneme sordum da biraz destek çıkar mısın diye , mümkün değil dedi , artık yazın stajı 1 ay yerine 3 ay yaparım.

Biraz da annemle babam çıkar , inşallah alırım. İnsanlar bazı şeyleri beğenir ve onu çok ister. İşte benim aradığım telefon

Yorum

samsung galaxy s3 çıkacak yakında. android ics 4.0 işletim sistemi. s2'de de android var. s2 için ics 4.0 güncellemesi yayınlandı samsung'un kendi yazılımı olan bada değil yani.

Yorum

ülkemizde çalışması için kesinlikle unlocked versiyon satın almalısınız. en önemli nokta budur. iphone 4s iphone 4'e göre hız, kamera çözünürlüğü ve siri adı verilen bir yazılım olarak farklıdır. bunlara çok önem vermiyorsanız iphone 4 alarak maliyeti düşürebilirsiniz. babama iphone 4s getirttik almanya'dan, açıkcası 4 getirtmediğime pişman oldum biraz. bence aradaki farka değecek bir artısı yok..
                    (Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Yorum

Hız ve kamera çözünürlüğü yeterli değilmi 4s almak için 4 le arasında pek fiyatta fark yok zaten.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: byazkan
                        ülkemizde çalışması için kesinlikle unlocked versiyon satın almalısınız. en önemli nokta budur. iphone 4s iphone 4'e göre hız, kamera çözünürlüğü ve siri adı verilen bir yazılım olarak farklıdır. bunlara çok önem vermiyorsanız iphone 4 alarak maliyeti düşürebilirsiniz. babama iphone 4s getirttik almanya'dan, açıkcası 4 getirtmediğime pişman oldum biraz. bence aradaki farka değecek bir artısı yok..
                        İşlemci farkı var ve Kamera. Bunlar bana göre bir telefonun konuşturması ve internete girmesinden sonra en önemli iki özelliktir.. Teşekkür ederim

Orjinal yazı sahibi: Absinthe
                        samsung galaxy s3 çıkacak yakında. android ics 4.0 işletim sistemi. s2'de de android var. s2 için ics 4.0 güncellemesi yayınlandı samsung'un kendi yazılımı olan bada değil yani.
                        Teşekkür ederim ama dedim ya , Samsung'u alımlı bulmuyorum. Tabiki zevk ve renkler tartışılmaz ama , şu an Sıfır bir Galaxy SII , Sıfır bir 4S 16 GB dan daha pahalı.

Hız ve kamera çözünürlüğü yeterli değilmi 4s almak için 4 le arasında pek fiyatta fark yok zaten.
                        Tam da bundan bahsediyorum. Arada çekirdek farkı var bence bu çok önemli bir birim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: byazkan
                          Kesinlikle katılmıyorum !
                          İnterneti kullanıyorsanız mutlak fark var , kameralar arasında çekme hızı ve çözünürlük gözle görülür farklı , siri türkce eklenince ne olduğunu anlayacak ve bu yazdıklarınıza guleçeksiniz. iPhone nun Türkiye'deki ilk nesil kullanıcılarından biri olarak söylüyorum ( ilk iPhone mi aldığımda arkadaslar bu ne diye sorduklarında telefon duyordum onlarda bana dalga mı geciyorsun hani bunun tuşları diyorlardı) o günden bu günlere ne kadar degisiklik var.

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                          Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Yaklaşık 3 aydır Iphone 4s kullanıyorum. Bildiğim kadarıyla 4S'lerin tamamı Simlocksuz olarak üretildi, Amerika dahil.

Iphone 4 ile arasında işlemci farkı var. (4S'te Ipad2 işlemcisi olan A5 çift çekirdek var)
                            Grafik işlemcisi 4'ten 8 kat daha iyi.
                            Siri sesli asistan mevcut. ( İngilizce,Almanca,Fransızca,Japonca) yeni diller güncelleştirmeler ile geliyor.
                            Kamera 8Mp yükseltilmiş ve 720p olan video çözünürlüğü 1080p'ye yükseltilmiş.
                            Iphone 4 lerde 3 adet olan anten çıkışı 4S'lerde 4'e yükseltilmiş.

Görüntü olarak pek farkı olmayan 2 cihaz arasında bu gibi farklılıklar var. İhtiyaca göre 32 GB versiyonu tercih edilebilir fakat 16 GB normal şartlarda yeterli olur.

Eklediğin fotoğraflardan 1.si Iphone4s değil 4

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Yurt dışından getirtien telefonu son 1 ayda giriş çıkış yapmış ve 2 seneden beri hiç üzerine cep telefonu kayıt edilmemiş bir pasaport gerekir!!!
                              Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

İşleniyor...
                              X