Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Samsung Galaxy SII'mi - SonyEricsson XPERIA Arc S'mi ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Samsung Galaxy SII'mi - SonyEricsson XPERIA Arc S'mi ?

http://www.htc.com/tr/smartphones/?icid=tr|homepage|marquee|mwc|learnmore

Discover our Sony Xperia Android smartphone selection. Pre-order our new models

fikir vermesi açısından telefonların resmi sitelerinin linklerini ekledim.

Yorum

yakında galaxy s3 gelecek, aceleniz yoksa bekleyebilirsiniz..
      (Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Yorum

Mehmet Bey, bu iki telefon arasında kesinlikle SII derim fakat arkadaşların da söylediği gibi yeni çıkacak telefonlardan HTC one X müthiş bir telefon. Eğer zamanınız varsa Nisan ortasına kadar bekleyin. Ama fiyatı tabiki SII den de fazla olacaktır. Karar sizin.
        2012 1.4T Beyaz Elegance Edition + sunroof + stil paket

Yorum

Telefon alacaksanız

bakın derim.

Yorum

vay be mehmet abı de dogru yola gelıyor

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

HTC batarya süresinden eleniyor. Galaxy Note taşınması pratik bir cihaz değil.

Biraz daha bekleyelim bakalım.

Erhan : Ben hep doğru yolda giderim bilirsin.
              2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Seçenekler arasına Sony Xperia S modelde eklenmiştir

Yorum

Sony firmasi Sony-Ericsson defterini kapattiktan sonra yeni jenerasyon cihazlarini Sony NXT serisi olarak uretmeye karar vermis.
                  CES2012 fuarinda cok ses getiren Xperia S, yurtdisi incelemelerinde, forumlarinda ve inceleme yorumlarinda Nexus ve yeni cikacak Iphone 5 ile rekabet edecegi belirtiliyor.

Ve bende elbette bende bu serinin ilk modeli olan Sony Xperia S Modelini almaya karar verdim.

Kararimda etkili olan teknik ozelliklerden bazilari:

1280x768 ekran - 10 parmak multi touch
                  Led - Bravia Engine
                  12 MP kamera, 1080p full Hd video + Sweep panaroma + 3D panaroma
                  1,5 GHZ Quad islemci
                  1 GB ram
                  32 GB dahili hafiza + Micro USB destegi
                  Elbetteki cok şık olan tasarımı

Bavul ticareti ile gelmis cihazin Turkiye fiyati 1.500 TL civari. Bir terslik olmazsa haftaya yurtdisindan almayi planliyorum

Edit: Hemen duzeltelim cihazda microSD destegi yok.

Yaptigim arastirmalara gore 1.250 TL civarina malolacak.

Yorum

Tabıkı xperia bende var suan cook memnunum haha

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

mehmet bey iki yanlışı düzelteyim.sony,ericsson'un mobil cihazlar departmanında sahip olduğu %50 hisseyi satın alarak yola tek isim ile devam ediyor.cihazın(sony xperia s) dahili kullanılabilir belleği 1-1.5gb aralığındadır ayrıca sabit 32gb flash belleği mevcuttur ama microsd desteği yoktur.yani cihazın hafızasını arttıramıyorsunuz.
                      htc yeni one serisi ile birlikte gelen sense 4.0 arayüzü ve daha verimli bataryalarıyla piyasadaki en iyi şarj ömrünü vaad ediyor.yani batarya yüzünden htc yi elemenizi tavsiye etmem.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 06METİN
                        mehmet bey iki yanlışı düzelteyim.sony,ericsson'un mobil cihazlar departmanında sahip olduğu %50 hisseyi satın alarak yola tek isim ile devam ediyor.cihazın(sony xperia s) dahili kullanılabilir belleği 1-1.5gb aralığındadır ayrıca sabit 32gb flash belleği mevcuttur ama microsd desteği yoktur.yani cihazın hafızasını arttıramıyorsunuz.
                        htc yeni one serisi ile birlikte gelen sense 4.0 arayüzü ve daha verimli bataryalarıyla piyasadaki en iyi şarj ömrünü vaad ediyor.yani batarya yüzünden htc yi elemenizi tavsiye etmem.
                        +1

Yorum

Apple dan sasmam ben iphone4s
                          2010 VW Jetta 1.4 TSI DSG Comfortline.
                          2012 Insignia 1.4T Teknik Gri +18" Jant + Sunroof+Navimaster Multimedia (Satıldı)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sakdag
                            Apple dan sasmam ben iphone4s
                            +1 hemde Amerika'da ilk çıktığından beri

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                            Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet
                              Sony firmasi Sony-Ericsson defterini kapattiktan sonra yeni jenerasyon cihazlarini Sony NXT serisi olarak uretmeye karar vermis.
                              CES2012 fuarinda cok ses getiren Xperia S, yurtdisi incelemelerinde, forumlarinda ve inceleme yorumlarinda Nexus ve yeni cikacak Iphone 5 ile rekabet edecegi belirtiliyor.

Ve bende elbette bende bu serinin ilk modeli olan Sony Xperia S Modelini almaya karar verdim.

Kararimda etkili olan teknik ozelliklerden bazilari:

1280x768 ekran - 10 parmak multi touch
                              Led - Bravia Engine
                              12 MP kamera, 1080p full Hd video + Sweep panaroma + 3D panaroma
                              1,5 GHZ Quad islemci
                              1 GB ram
                              32 GB dahili hafiza + Micro USB destegi
                              Elbetteki cok şık olan tasarımı

Bavul ticareti ile gelmis cihazin Turkiye fiyati 1.500 TL civari. Bir terslik olmazsa haftaya yurtdisindan almayi planliyorum

Edit: Hemen duzeltelim cihazda microSD destegi yok.

Yaptigim arastirmalara gore 1.100 TL civarina malolacak.
                              Çok güzel bir tercih Mehmet kardeşim, ben o cihazı birkaç aydır takip ediyorum.
                              Grey markette 1500'e bulabildiysen yine iyi, benim gördüklerim hep 1650-1700 TL civarındaydı.

Daha bir hafta önce bir arkadaşım ABD'ye gidip geldi, ona aldıracaktım fakat Amerikan GSM standartları farklı olur vs diye vazgeçtim.
                              Avrupa'ya giden birisi olsa diye dört gözle beklemekteyim.
                              Eğer yanında birileri olacaksa ve kendilerine telefon almayacaklarsa bir tane de ben isterim, hâtta parasını da hemen yollayabilirim

Yorum

türkiye den satın alma konusunda 10-15 gün bekleyip,resmi kanallardan satışa çıkmasını beklemenizi,yurt dışı alacaksanız beklemenize gerek olmadığını düşünüyorum xperia s için.

yukarıda verdiğim linkte şimdilik grey market satış yapan(2 yıllık ithalatçı garantisi ile) firmaların listesi var.

Yorum

İşleniyor...
                                X