Bugün benzinliğe gittim artık zamları takip edemiyorum noldu bu benzim hep böyle mi olacak ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
O değilde bu benzin noldu ?
Collapse
X
-
Ynt: O değilde bu benzin noldu ?
yapacak birşey yok padişahım çok yaşa mecbur katlanacağız paşa paşa en pahalı benzinde olsa alacağız güpegündüz dünyanın en büyük metropollerinden biri denilen istanbulda e-5 ve sahil yolu pkk tarafından trafik kesilip araçlara saldırılsada biz bunları görsekte durumumuzun iyi olduğunu düşünüp türkiyenin çok huzurlu bir ülke olduğunu düşleyip yaşamaya devam edeceğiz boynumuz kıldan ince...'' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
'' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''
Yorum
-
Full olsa nolur ki onlarda zamları en fazla 1 hafta sonra uygulamak zorunda kalıyor...
Orjinal yazı sahibi: ZEK74USYaşasın Full diyorum başka da bir şey demiyorum'' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
'' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sefiristFull olsa nolur ki onlarda zamları en fazla 1 hafta sonra uygulamak zorunda kalıyor...
Orjinal yazı sahibi: ZEK74USYaşasın Full diyorum başka da bir şey demiyorumİlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: medrenfull kaliteli midir ? ankarada nerden alınırİlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18benim bildiğimde bu full istasyonları tek kişiye aitmiş bayilik vermiyor kendi açıyormuşİlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dişçi79Bende Full'den alıyorum. %12 indirime denk getiriyorum. En son 4,18'den doldurdum. Üstüne bir de masaj yaptılar oleyy
Ama yaz olmadan 5 lirayı görecez herhaldeİlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Yorum
Yorum