Duyuru

Collapse
No announcement yet.

O değilde bu benzin noldu ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: O değilde bu benzin noldu ?

Kadir bey iyi hoş ama bu Full yüzünden daha yarım deponun altına inemedim. Tam yarım depoda indirim yapıyorlar mecbur fulllüyoruz
    2010 cosmo 180hp beyaz İnsigniAşk

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dişçi79
      Kadir bey iyi hoş ama bu Full yüzünden daha yarım deponun altına inemedim. Tam yarım depoda indirim yapıyorlar mecbur fulllüyoruz
      Bir de benzini ucuza aldık diye sürekli otobanda milleti kolluyorum yarışalım diye... ucuza mı geliyor, pahalıya mı belli değil
      İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ZEK74US
        Orjinal yazı sahibi: dişçi79
        Bir de benzini ucuza aldık diye sürekli otobanda milleti kolluyorum yarışalım diye... ucuza mı geliyor, pahalıya mı belli değil
        ihihi Sorma hocam yav benimde ort tüketim 1lt arttı. Bu işte bi terslik var ama alala

Yorum

depo yari deponun ustune cikmiyor ne mutlu size ne mutlu devlete

Yorum

YETMEZ AMA EVET
            HAYALDİ GERÇEK OLDU

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
            Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

şu durumumuza bakın 4 liradan benzin aldıgımıza sevinir olmuşuz,zamlardan şikayetci değiliz de full ucuza veriyor diye kendimizi kandırıyoruz ne güzel
              Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Aynen öyle halimiz içler acısı...

Yorum

Bursa Nilüfer Full istasyonu bana 500 m. Telefona mesaj gelmesiyle istasyona inmem 3 dakika
                  yakında full e yakın evlerin kiralarıda artar))
                  F30 Sport+

Yorum

Ucuz benzin aldık diye sevinmekten başka bir şey yapan, protesto eden,katılan varsa bizimde haberimizolsun destek verelim.

Yorum

fullden aldgımdan daha az gıdıo gıbı gelıo bana benzın

bu arada 5 lıra olcak yakındır

Yorum

Devlet, benzinin 2007 yılından beri vergisini yükseltmiyor, 2007 yılında benzinin %65'lik kısmı vergiydi, hala da benzinin %65'lik kısmı vergi, ama gel gör ki benzin firmaları (bunlar yabancı firmalar, hepsi bizim adeta düşmanımız, ama ne var ki ülkemizdeki devletimizden daha az şikayet ediliyorlar) fiyatları yükselttikçe verginin fiyatı da yükseliyor. Benzinin varilinin fiyatı düşüyor, fakat benzin fiyatı (vergi fiyatı değil dikkat edin) düşmüyor... Burada suç acaba devletin mi, benzin firmalarının mı? Ayrıca biz de her yaptığımız işin vergisini ödüyor muyuz? Günah keçisi bulmak kolay, günah keçisi olmak zor...

Yorum

diyecek bişi bulamıyorum artık...

Yorum

Devlet vergi almasın diyen yok, litre başına sabit oran alacağına litre başına sabit para alsın (örneğin litrede 2,5 t). 10 kuruşluk artışın 6.5 kuruşu vergiden kaynaklanıyor. Yani yurt dışında petrol fiyatı artınca en çok maliye bakanlığına yarıyor. Devlet oranlı vergiler yerine fiks vergiler kullansa, hem kendi vergi gelirini sabitlemiş olur hem de aşırı fiyat artışlarından tüketiciyi korumuş olur.

Herkesi bilmem ama ben kuruşuna kadar vergimi veriyorum, zaten maaşlı çalıştığım için vergi kaçırmam imkansız. Devlet benden daha fazla akaryakıt ve gıda gibi dolaylı vergi toplamaya çalışacağına, kursun bir denetim sistemi gelir vergisi kaçıranların peşine düşsün. Başkasından almadığını niye benim sırtımdan çıkarıyor ki !!! %65'lik akaryakıt vergisi niye yüksek çünkü toplamak kolay. Hadi beyanneme üzerinden vergi verenlerden iste vergiyi.
                            Insignia 2011 Cosmo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bapu
                              Devlet vergi almasın diyen yok, litre başına sabit oran alacağına litre başına sabit para alsın (örneğin litrede 2,5 t). 10 kuruşluk artışın 6.5 kuruşu vergiden kaynaklanıyor. Yani yurt dışında petrol fiyatı artınca en çok maliye bakanlığına yarıyor. Devlet oranlı vergiler yerine fiks vergiler kullansa, hem kendi vergi gelirini sabitlemiş olur hem de aşırı fiyat artışlarından tüketiciyi korumuş olur.

Herkesi bilmem ama ben kuruşuna kadar vergimi veriyorum, zaten maaşlı çalıştığım için vergi kaçırmam imkansız. Devlet benden daha fazla akaryakıt ve gıda gibi dolaylı vergi toplamaya çalışacağına, kursun bir denetim sistemi gelir vergisi kaçıranların peşine düşsün. Başkasından almadığını niye benim sırtımdan çıkarıyor ki !!! %65'lik akaryakıt vergisi niye yüksek çünkü toplamak kolay. Hadi beyanneme üzerinden vergi verenlerden iste vergiyi.
                              clapclap clapclap clapclap
                              Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                                Bursa Nilüfer Full istasyonu bana 500 m. Telefona mesaj gelmesiyle istasyona inmem 3 dakika
                                yakında full e yakın evlerin kiralarıda artar))
                                Aynen benim de korkum o
                                İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

İşleniyor...
                                X