Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İLANDAKİ ARACI TANIYAN VAR MI ?
Collapse
X
-
Ynt: Bu ilan size tanıdık gelicekmi acaba ?
Sağol Onurum ortayı aldı şimdi kafayı çakıyorum. Bir an fotolara bakarken iç görüntüyü gördüm. Dedim sanırım polo ilanından kopyalanmış ondan sonra dış fotolara bakınca rocco olduğunu anladım. Sanırım vosvosun parası yok farklı iç yapamamış 58000 tllik arabaya. Bu arada memurdan falan diyerek kefile ihtiyaç yok araba birşeye benzemiyor ama kefilsiz sorunsuz imasında bulunulmuş sanırım. Bu arada satış kısmında da kesinlikle yıpratılmamış ifadesi var. Buna çok güldüm. Çünkü araç tsi motorlu olunca bunu belirtmek zorundalar muhaha muhaha muhaha muhaha
Yorum
-
Ynt: İLANDAKİ ARACI TANIYAN VAR MI ?
İlanda Bakırköy/İST ve alttaki yazıyor.
Sportline donanıma ek olarak: Cam Tavan + RNS 315 Navigasyon Sistemi( orijinaldir.) + Karakter Body Kit + İnterlagos jant( 18') opsiyonları vardır...
buda forumumuzdan bir imza
Yer: İstanbuL-Bakırköy
Yerel Zaman: 20 Mart 2012, 17:26:25
Dil: Turkish
İmza:
Scirocco 1.4 TSI 160 hp Cam Tavan + RNS315 navigasyon + Karakter Body Kit + Interlagos jant
Bir yerleden tanıdık geliyor oleyy
Astra J 1.6t 180 hp Cosmo Active select+Flexiride 18" Jant+Cyclone Navi geri görüş kamerası+Arka 2 Lcd Ekran Renk:Siyah Model:2011+Kenwood ses sistemi
Yorum
-
Çok varmayın abimin üstüne , bundan da sıkılmış yenisini arıyor. Satamayacak olursa babasına kakala , ay pardon verecek haha
Dikkat. İlandan Alıntıdır "KAFAMDA Kİ BİR BAŞKA ARACI BULDUĞUM İÇİN O ARAÇ SATILANA KADAR FİYATI İNDİRDİM VE SONDUR...."Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FunkyairBu rakam bugun ikinci el insignialar ile ayni degil mi Gokhan?
Bu bir tesaduf mu yoksaİlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: trabzon61Yusuf o abinin üzerine aracı satacak olmasa daha çok varacağım ama dua etsin satıyor..... muhaha muhaha muhaha muhaha muhahaSonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55ONUR KARA LİSTENİN EN TEPESİNE YERLEŞTİN HABERİN OLSUN....
Evet bunu satıyorum yerine dsg xenon cam tavanlı alacağım....
20 milyar vereyimF30 Sport+
Yorum
Yorum