Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İLANDAKİ ARACI TANIYAN VAR MI ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İLANDAKİ ARACI TANIYAN VAR MI ?

İlan başlığı bana göre şöyle olmalıydı ;

PİŞMAN OLMUŞ MEMURDAN KESİNLİKLE ORİJİNAL VE BOYASIZ 160 LIK....

Utku Abi eleştirileri keyifle sana bırakıyorum haha

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Ynt: İLANDAKİ ARACI TANIYAN VAR MI ?

Gökhan hayırdır. Kafandaki araç nedir bilelim
    İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Ynt: Bu ilan size tanıdık gelicekmi acaba ?

Sağol Onurum ortayı aldı şimdi kafayı çakıyorum. Bir an fotolara bakarken iç görüntüyü gördüm. Dedim sanırım polo ilanından kopyalanmış ondan sonra dış fotolara bakınca rocco olduğunu anladım. Sanırım vosvosun parası yok farklı iç yapamamış 58000 tllik arabaya. Bu arada memurdan falan diyerek kefile ihtiyaç yok araba birşeye benzemiyor ama kefilsiz sorunsuz imasında bulunulmuş sanırım. Bu arada satış kısmında da kesinlikle yıpratılmamış ifadesi var. Buna çok güldüm. Çünkü araç tsi motorlu olunca bunu belirtmek zorundalar muhaha muhaha muhaha muhaha

Yorum

Ynt: Bu ilan size tanıdık gelicekmi acaba ?

insignia dan sonra her araba tat vermez demekki)))))))
        2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

2001 clio ile takas yapar mı acaba?? Orjinali bozulmamış cam filmi bile takılmamış memurdan )

1.4 Beyaz 18" Sunroof
          Navigasyon DVD
          46KT880

Yorum

İlanda Bakırköy/İST ve alttaki yazıyor.

Sportline donanıma ek olarak: Cam Tavan + RNS 315 Navigasyon Sistemi( orijinaldir.) + Karakter Body Kit + İnterlagos jant( 18') opsiyonları vardır...

buda forumumuzdan bir imza

Yer: İstanbuL-Bakırköy
            Yerel Zaman: 20 Mart 2012, 17:26:25
            Dil: Turkish
            İmza:
            Scirocco 1.4 TSI 160 hp Cam Tavan + RNS315 navigasyon + Karakter Body Kit + Interlagos jant

Bir yerleden tanıdık geliyor oleyy
            Astra J 1.6t 180 hp Cosmo Active select+Flexiride 18" Jant+Cyclone Navi geri görüş kamerası+Arka 2 Lcd Ekran Renk:Siyah Model:2011+Kenwood ses sistemi

Yorum

Bu arada Gökhanım yazmayı unutmuş ...100 km süratin üzerine çıkılmamıştır yazacaktı. Hep 0 100 çalışması yapıldığı belirtilseydi iyi olacaktı.... muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha

Yorum

Çok varmayın abimin üstüne , bundan da sıkılmış yenisini arıyor. Satamayacak olursa babasına kakala , ay pardon verecek haha

Dikkat. İlandan Alıntıdır "KAFAMDA Kİ BİR BAŞKA ARACI BULDUĞUM İÇİN O ARAÇ SATILANA KADAR FİYATI İNDİRDİM VE SONDUR...."
                Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

Yusuf o abinin üzerine aracı satacak olmasa daha çok varacağım ama dua etsin satıyor..... muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha

Yorum

Bu rakam bugun ikinci el insignialar ile ayni degil mi Gokhan?
                    Bu bir tesaduf mu yoksa

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
                      Bu rakam bugun ikinci el insignialar ile ayni degil mi Gokhan?
                      Bu bir tesaduf mu yoksa
                      Yani sen demek istiyorsun Hakancığım... Yeni bir İnsignia mı geliyor yoksa
                      İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                        Yusuf o abinin üzerine aracı satacak olmasa daha çok varacağım ama dua etsin satıyor..... muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha
                        haha haha
                        Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

ONUR KARA LİSTENİN EN TEPESİNE YERLEŞTİN HABERİN OLSUN....

Evet bunu satıyorum yerine dsg xenon cam tavanlı alacağım....
                          F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55

20 milyar vereyim
                            2015 leon fr

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18
                              Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55

senin arabanın üzerine değil mi? ama yok 25 isterim

20 milyar vereyim
                              F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                              X