aslında bazıları gibi sonradan çakma xenon yaptırabilirim ama ben çakmacı değilim orjinali neyse öyle kullanırım adama demezler mi sonra bunu alırken aklın nerdeydi neden sonradan xenon için uğraşıyorsun? onun için satıp orijinal xenonlu dsg li tavanlı alıcam..
Direkt Utku abi sana diyorum desene niye adama diyorsun Gökhanım. Benim xenon çakma değil tekrar tekrar hatırlatırım. Ha şunu da unutma insignianın çakma dediğn xenonu bile rocconunkine 5 çeker.... Biri şıklı abidesi diğeri her arabada var.....Bu arada sen zaten kara şhinle yan yana gelene kadar o rocco şekerini satacğın için bu kadar cesursun değil mi koçum ????? muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha
Neyi çakmaymış bir söylede ben de öğreneyim Gökhanım????? Ha senin araba çakma diye nitelendirdiğin araçlara bile yandan bakamıyorsa senin ki karakter kitiyle bile çakma olamıyor demektir.... muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha
1. motoru çakma.. çünkü onu 180 hp diye aldın ama demekki opelin 180 ni bile insanı tatmin etmiyor bir sürü chip yaptırdın..
2. farların çakma çünkü fabrikadan halojen farla çıktı araban özendin cosmolara ) uzun far asistanı olmayan süreşe duyarsız olan çakma bir iş yaptın)
Ama ben senin araçla ilgili birşeyler söyleyeyim de öğren .Motor fabrikasyon ama aman yüklenme yani çakmadan beter. Body kit tam çakma karakter diyor ama neye karakter ha bir de jantlar çakmanın çakması interlagos çakması .....Müzik sistemi polo çakması tuşlar amarok çakması muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha
Ha bu arada hani sen çakma motoruna yazılım attıracktın ne oldu koçum ????? İtiraflar gelsin bakalım. yoksa fabrikasyon hali bile orunlu olan bir motora yüklenmekten korktunn mu????????bu arad ben istersem yarın aracı 180 yaparım yine sorun yok.Ben ekstra zevk istediğim için yazılım yaptım.Bu sitedeki nerdeyse bütün abilerinin arbasında var yazılım .Demek ki hepsi sana göre çakma????
Ha bu arada hani sen çakma motoruna yazılım attıracktın ne oldu koçum ????? İtiraflar gelsin bakalım. yoksa fabrikasyon hali bile orunlu olan bir motora yüklenmekten korktunn mu????????bu arad ben istersem yarın aracı 180 yaparım yine sorun yok.Ben ekstra zevk istediğim için yazılım yaptım.Bu sitedeki nerdeyse bütün abilerinin arbasında var yazılım .Demek ki hepsi sana göre çakma????
ben hiçbir zaman yazılım yaptırcam demedim ki:S Çakma tabi
Ya sayfaları açtırma ban yazılım yaparım siz o zaman görürsünüz sen değilmiydin buralarda?????? Dostlar bu arkadaş artık o kadar şaşırdı ki seçimlerinden ötürü deiklerini de unuttu muhaha muhaha muhaha muhaha
Yorum