Yanlız nedense Gokhanım herkes senin kara listende ...senin bir de beyaz listeni görsek muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha Bu arada sen hala akıllanmadın galiba al da az yıpratılmış bir dsgli tsi rocco ya tsı sorun çıkarsın ya da dsg muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha
Ya Gokhanım araba bir butundur unutma. Su an dsgyi düzeltirler ancak dsgnin yarattığı diğer motor sorunları sonra ortaya çıkar. Benim gözümün önünde dsg benzeri bir şanzıman yüzünden adamın biri panemara s ini kaflarına geçiriyordu. Aracı yenilemek zorunda kaldılar. ama gün gelir senin aracı yenilemzler çünkü sendeki panemara s değil..Bunu Unutma
Ulaş kardeşim şimdi satmasa ilk insignia kapışmasında motoru eline alma riski çok yüksek o yüzden satıyor. muhaha muhaha muhaha muhaha O yüzden araç zaten 100 km hızın üstünü görmedi muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha
Ya Gökhan gercekten yine çok güldüm.Sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün....Sen arabayı far için satıyorsun muhaha muhaha muhaha muhaha muhahajavascript:void(0);
dsg için abi bir sıkıntısı yok memnunum ama dsg ve xenon:S afl den sonra halojen farlar kör gibi oluyor
ok yanlız Gökhan dsg demek çift debriyaj balatası demek oda çifte sotun demek yani tek dsg li almak için satıryorsan iyi düşün derim şanzıman bakımı ve masrafı ağır olur(bunu tartışma amaçlı yazmadım her kesin gönlünde bir aslan yatar senin aslanda rocco sadece tavsiye olarak yazıyorum)
aslında bazıları gibi sonradan çakma xenon yaptırabilirim ama ben çakmacı değilim orjinali neyse öyle kullanırım adama demezler mi sonra bunu alırken aklın nerdeydi neden sonradan xenon için uğraşıyorsun? onun için satıp orijinal xenonlu dsg li tavanlı alıcam..
Ya Gökhan gercekten yine çok güldüm.Sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün....Sen arabayı far için satıyorsun muhaha muhaha muhaha muhaha muhahajavascript:void(0);
Yorum