Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kadının günümüzdeki hali

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Kadının günümüzdeki hali

Orjinal yazı sahibi: ZEK74US
    Orjinal yazı sahibi: ekemenli
    güleceğine akıl ver o zaman Gökhancım. ne yapsam...acaba yemeğe mi götürsem. size anketlik soru işte...
    acaba Volkan eşine kendini affettirmek için ne yapsın???
    1-yemeğe götürsün.
    2-çiçek alsın.
    3-hiçbirşey olmamış gibi davransın(kritik madde.sonucu muamma)
    4-eve gitmesin huh
    5-fikrim yok..
    Kapıdan içeriye gir, çok zor bir gün geçirmiş gibi davran. Hanım konuyu açmaya çalışırsa da "ben nelerle uğraşıyorum, senin derdine bak de" melankolik bir havaya bürün. Canım bir şey istemiyor yemek yemeyeceğim de. TV kumandasını al bir kanal aç ama seyretme. Gece boyunca ne istiyorsan ayağına gelsin
    kadir abim güzel taktik ama benim eşim yemez öle şeyleri. en son güncel versiyondan.
    alıcaz gönlünü bir şekilde fazlada üzmemek lazım. onlarız hayat düşünülemez...(onlarla da bazen zor oluyor ama neyse
    şaka şaka...)
    2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ozas
      güleceğine akıl ver o zaman Gökhancım. ne yapsam...acaba yemeğe mi götürsem. size anketlik soru işte...
      1-yemeğe götürsün.
      2-çiçek alsın.
      4-eve gitmesin huh
      5-fikrim yok..
      Kapıdan içeriye gir, çok zor bir gün geçirmiş gibi davran. Hanım konuyu açmaya çalışırsa da "ben nelerle uğraşıyorum, senin derdine bak de" melankolik bir havaya bürün. Canım bir şey istemiyor yemek yemeyeceğim de. TV kumandasını al bir kanal aç ama seyretme. Gece boyunca ne istiyorsan ayağına gelsin
      vaayyyy taktiklere bak
      Volkan Bey eşinizin telefon numarasını alabilirmiyim. bu numaraları yememesi için kulağına kar suyu kaçırayım
      özlem hanım, kadın dayanışmasından oldum olası korkmuşumdur. korkularımla yüzleşmek istemiyorum.
      2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

valla arkadaşlar gaza gelip eşime telefonda bunları söyledim. bana, telefondan oraya uçarım, havan topumu, ateş topumu olup olmadığımı gösteriirim dedi ve kapattı.

sabah sabah yaktınız beni...

yayınlamayın öle seyler yawww
        Akşam eve gitme bence kanepede yatarsın abi haha haha
        Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ozas
          1-yemeğe götürsün.
          2-çiçek alsın.
          4-eve gitmesin huh
          5-fikrim yok..
          vaayyyy taktiklere bak
          Volkan Bey eşinizin telefon numarasını alabilirmiyim. bu numaraları yememesi için kulağına kar suyu kaçırayım
          özlem hanım, kadın dayanışmasından oldum olası korkmuşumdur. korkularımla yüzleşmek istemiyorum.
          neyse ki en azından burada daha şanslısınız sayı olarak çok daha fazlasınız burada dayanışma yapma şansım çok az

Yorum

İşleniyor...
          X