Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kadının günümüzdeki hali

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Kadının günümüzdeki hali

Facebook dan alıntıdır.

KADIN...
    *20 yaşında futbol topudur.. (22 kişi peşinden koşar.)
    *30 yaşında basketbol topudur.. (10 kişi peşinden koşar.)
    *40 yaşında golf topudur.. (1 kişi peşinden koşar.)
    *50 yaşında pingpong topudur.. (2 kişi birbirine atar.)
    *60 yaşında voleybol topudur.. (Kimse tutmak istemez.)
    *70 yaşında yakar toptur.. (Herkes kaçar.)

Ynt: Kadının günümüzdeki hali

Lütfen bayanları böyle gruplamayalım

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

haha haha haha haha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
        Lütfen bayanları böyle gruplamayalım
        Gruplamaya karşıyım Fatih hocam .Ama gerçekleride görmezden gelmemek lazım.merak etme birazdan erkekler içinde buna benzer birşey çıkar

Yorum

şafak abi çok sakat hanımlar görürse bunları sizi ipe dizer
          Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
          GIBBON

Yorum

şafak abiyi kim gaza getirdi yaw? )) akşam eve gitmeye niyeti yok galiba))))))
            F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
              haha
              *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                sence kim olabilir Gökhan.Bu akşam yatsıdan sonra eve bacadan giriş var

Yorum

DİĞER BİR YAKLAŞIM )
                  20 yaşında erkek muzik seti gibidir. Radyosu sussa teybi çalışır, teybi sussa pikabı çalışır.
                  25 yaşında erkek televizyon gibidir. bir kanalı kapansa, öbür kanalı yayın yapar. Bütün kanalları kapansa, uydudan yayın yapar.
                  30 yaşında erkek transistorlu radyo gibidir. Hem pille çalışır, hem ce-reyanla.
                  35 yaşında erkek kompakt disk gibidir. Net ve temiz yayın yapar.
                  40 yaşında erkek oto radyosu gibidir. Motor stop edince o da stop eder...
                  45 yaşında erkek eğlence programı gibidir. Yayını haftada birdir.
                  50 yaşında erkek aktualite programı gibidir.
                  55 yaşında erkek sanat galerisi gibidir. Hünerli ellerden çıkan şaheserleri bünyesinde barındırır.
                  60 yaşında erkek teknik bir arıza gibidir. Ustası gelmeden tamir edilemez...

Yorum

Gördün mü Fatih hocam ne dedim ben

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dawn1974
                      kadınlar olarak bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar azınlıkta olsak bile mücadele edebiliriz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ozas
                        DİĞER BİR YAKLAŞIM )
                        20 yaşında erkek muzik seti gibidir. Radyosu sussa teybi çalışır, teybi sussa pikabı çalışır.
                        25 yaşında erkek televizyon gibidir. bir kanalı kapansa, öbür kanalı yayın yapar. Bütün kanalları kapansa, uydudan yayın yapar.
                        30 yaşında erkek transistorlu radyo gibidir. Hem pille çalışır, hem ce-reyanla.
                        35 yaşında erkek kompakt disk gibidir. Net ve temiz yayın yapar.
                        40 yaşında erkek oto radyosu gibidir. Motor stop edince o da stop eder...
                        45 yaşında erkek eğlence programı gibidir. Yayını haftada birdir.
                        50 yaşında erkek aktualite programı gibidir.
                        55 yaşında erkek sanat galerisi gibidir. Hünerli ellerden çıkan şaheserleri bünyesinde barındırır.
                        60 yaşında erkek teknik bir arıza gibidir. Ustası gelmeden tamir edilemez...

bu ne demek oluyor Gökhan uydu yayınına geçmiş televizyon gibi
                        Fatih hocamla oto radyosu (Motora dikkat et)
                        ben kompakt diskle oto radyosu arasında melez ))))))
                        ooo Murat transistörlü radyodan kompakt diske doğru gidiyorsun kocum.
                        Volkan kompakt dısk gibisin

Yorum

kadınlar olarak bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar azınlıkta olsak bile mücadele edebiliriz
                          mücadele edecek bir durum yok Özlem hanım.Her iki cins içinde hayatın trajikomik gerçekleri bunlar

Yorum

Arkadaslar kadinlar başımızın tacıdır, unutmamak lazım Cennet Anaların ayaklarının altındadır sözünü.
                            [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

mücadele edecek bir durum yok Özlem hanım.Her iki cins içinde hayatın trajikomik gerçekleri bunlar
                              tanıştığınız bir kadına yaşını öğrendikten sonra yaş grubuna göre bunlardan birini söyleyin bakım trajikomik neler yaşanacak

Yorum

İşleniyor...
                              X