mehmet arkadaşım. ben 5 senedir dgitürk kullanıyorum.hd ve sineme paketli. ve bebek kanalları(çocuğum doğduğundan beri bakıyor çok eğitici. 1.5 yaşında bilmediği yok) digiturk öneririm neden?başımdan geçen bir olayı anlatayım. ben smile adsl kullanıyorum.reklamlardan da duymuşsundur.smile kullanan d smart belli bir ücret diye.geçen sene 10tl falandı. tamam dedim. servis geldi bağladı. bi baktım kullanılmış ahı gitmiş uydu ve kumanda.ana merkezi aradım bu ne böle diye.işte efendim.siz decoderi almış olmuyorsunuz,kiralamış oluyorsunuz.bu decoder doğan holdingin malıdır dedi.tavrı doğan holding ağa sen maraba gibiydi. iptalini istiyorum dedim iptal ettirdim. digitürk sana decoderi sıfır veriyor.2 sene sonra o decoder senin oluyor.istersen normal uydu bağlantılı seyrediyordu.ayrıca 5 sene en az 5 kere su yada bu sebeplerden decoderim değişti ve hepsi sıfır takıldı.en son hd kutu aldım.eskisinide annemlere verdim.normal uydu niyetinr kullanıyorlar.
bu sebeplerden dolayı d smarta antipatim var.paramla rezil olup trip yemem.
cok tesekkur ederim bugun gidip soracagim 0 vermezlerse almam zaten
bencede git bir sor. geçen seneden bu yana birşey değişti mi bende merak ediyorum. 0 decoder verirler mi iyicene sor. çok laf kalabalığı yaparlar eminim. net cevap al. eğer senin oluyor derlerse gönlüne fikrine ve cüzdanına hangisi uyuyorsa onu al
kolay gelsin.
2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH
Ben de Dreambox diyorum
Ayrıca bir arkadaş bahsetmiş Diginin orjinal HD receveri ile kaliteli bir HD recever arasındaki görüntü farkı muazzam derecede. Digideki HD kanallar normal digital yayın kalitesinin üzerine çıkamıyor.
Geçen hafta alt komşu bendeki HD görüntüleri görünce digiye küfür ede ede gitti. Hatta kendi receveri getirip benim TV ye taktı acaba tv den mi diye aynı görüntü olunca baya bir morali bozuldu.
Digiturk HD li olarak kullanıyorum uzun süredir. Her sene başı fiyat pazarlığı, önce kapatıyorumla tehdit etmek, sonra digiturk ün beni geri araması ve oldukça daha düşük bir fiyat sunması..
Çok enteresan ama bu kadar her müşterisine pazarlık gücüne göre fiyat veren bir firma yoktur heralde. Lig TV ye mecbur olmasam hayatta tutmazdım.
Düşündüm de herşey Digiturk ten iyidir sanırım.
Bu arada oturduğunuz yerde imkan varsa mutlaka Teledünya HD yi de değerlendirin. Oldukça fazla kanal var diye biliyorum, üstelik oldukça uygundur fiyatı kesin.
Ben de Dreambox diyorum
Ayrıca bir arkadaş bahsetmiş Diginin orjinal HD receveri ile kaliteli bir HD recever arasındaki görüntü farkı muazzam derecede. Digideki HD kanallar normal digital yayın kalitesinin üzerine çıkamıyor.
Geçen hafta alt komşu bendeki HD görüntüleri görünce digiye küfür ede ede gitti. Hatta kendi receveri getirip benim TV ye taktı acaba tv den mi diye aynı görüntü olunca baya bir morali bozuldu.
Orjinal yazı sahibi: FacomX
Dreambox derim
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum