Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Digiturk mü dsmart mı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Digiturk mü dsmart mı

arkadaşlar hangisini önerirsiniz

Ynt: Digiturk mü dsmart mı

tiivibu tıvibu
    2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

tivibu ya baktım da hocam alt yapımız müsait değil miş

Yorum

Evet TiviBu FiberOptik istiyor. DSmartda Filmler izlersiniz özellikle Çocuk kanalları boldur , Digiturk de bilmiyorum çok Demode oldu benim için.

DSmart derim Film Kanalları var (Şahsen Bu Benim İçin İyi)

DijiTürkde her türlü maç izlersin , Film kanallar da vardır. Hangisi ucuzsa ondan al
        Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

ikisi arasında dsmart derim çünkü digitürk'ün aynı türktelekom gibi müşteriyi kazıklama, dolandırma vukuatları oluyor. belki dsmart'ta da vardır ama ben digiden daha çok gördüm bu olayları.

ama dsmart'ı da boş alınca bir süre sonra sıkmaya başlıyor, hd paketi alıp sinema kanallarını, discovery'nin tüm kanallarını açtırmak daha iyi bence. boş pakette discovery'nin sadece genel yayın yapan kanalı ve animal planet var.
          digi'nin fazlası da naotional geo. var oda önemli.

diğer yandan kablolu tv de iyi seçenek
          InsigniaTEAM

Yorum

D-Smart HD kullanıyorum kesinilikle tavsiye ederim

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

İkisinide full paket ve HD olarak kullanıyorum daha dogrusu üyeyim pek kullanmıyorum..

1.olarak digitürk hd kullanıyorum maç paketi iyi maç seviyorsanız film ve belgesel leri ilave edince dahada güzel tek kötü yanı kendi cihazlarını size dayatmaları bu yüzden çok para vermeme ragmen trabzon maçları hariç açmıyorum fuzuli para veriyorum. Ben kanallarımı istedigim gibi dizemedikce öyle kutunun içine ...

2.olarak d-smart hd kanallar dahil kullanıyorum en güzel yanı kendime ait modül ve kart girişli hd cihzımda d-smart modül kullanıyorum kanalları istedigim gibi sıralayabiliyorum. Fiyat olarakda digitürkdeki maçları çıkarırsanız ondan aşşagı kalmaz ama kanal sayısı ve kalitesi olarakda kesinlikle aşşağıda kalmaz belgesel seviyorsanız yanılmıyorsam herhalde en aşşa 10 tane sadece belgesel kananalı var hd belgesel kanalları ile birlikte , film ve dizi kanalları 2 tane türk sineması kanalı ile birlikte kesinlikle yeterli olacaktır.

Birini alacagım diyorsanız ve futbol fanatiği degilseniz d-smart ı tavsiye ederim ama kesnlikle iyi bir hd cihaz alıp d-smartın modülünü satın alın ve kullanın çünkü onların cihazlarıda kesinlikle 5 kuruş etmiyor ...
              2015 2.0 sorento

Yorum

d smartta lig tv olsa kesinlikle d smart ama maç da seviyorum belgeselde bakalım bu gidişle d smart

Yorum

Dreambox derim

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

D-Smart HD+
                    üstüne sinema paketi derim
                    (Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Yorum

mehmet arkadaşım. ben 5 senedir dgitürk kullanıyorum.hd ve sineme paketli. ve bebek kanalları(çocuğum doğduğundan beri bakıyor çok eğitici. 1.5 yaşında bilmediği yok) digiturk öneririm neden?başımdan geçen bir olayı anlatayım. ben smile adsl kullanıyorum.reklamlardan da duymuşsundur.smile kullanan d smart belli bir ücret diye.geçen sene 10tl falandı. tamam dedim. servis geldi bağladı. bi baktım kullanılmış ahı gitmiş uydu ve kumanda.ana merkezi aradım bu ne böle diye.işte efendim.siz decoderi almış olmuyorsunuz,kiralamış oluyorsunuz.bu decoder doğan holdingin malıdır dedi.tavrı doğan holding ağa sen maraba gibiydi. iptalini istiyorum dedim iptal ettirdim. digitürk sana decoderi sıfır veriyor.2 sene sonra o decoder senin oluyor.istersen normal uydu bağlantılı seyrediyordu.ayrıca 5 sene en az 5 kere su yada bu sebeplerden decoderim değişti ve hepsi sıfır takıldı.en son hd kutu aldım.eskisinide annemlere verdim.normal uydu niyetinr kullanıyorlar.
                      bu sebeplerden dolayı d smarta antipatim var.paramla rezil olup trip yemem.
                      2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

Orjinal yazı sahibi: opelmania
                        D-Smart HD kullanıyorum kesinilikle tavsiye ederim
                        +1
                        Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

d smartta 42 tlye tüm kanalları belgesel maç ve sinema kanallarını hd kalitesiyle seyrediyorum.başlangıç tarihinden itibaren 24 ay sonra decoder benim oluyo ve inanılmaz kaliteli.aynı kanalı d smart hd ile digitürk hd ile 1 sefer aynı tv de karşılaştırmanı tavsiye ederim.digitürk bildiğin soyguncu

Yorum

Dsmart full Paket hd kullaniyorum cok memnunum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ekemenli
                              mehmet arkadaşım. ben 5 senedir dgitürk kullanıyorum.hd ve sineme paketli. ve bebek kanalları(çocuğum doğduğundan beri bakıyor çok eğitici. 1.5 yaşında bilmediği yok) digiturk öneririm neden?başımdan geçen bir olayı anlatayım. ben smile adsl kullanıyorum.reklamlardan da duymuşsundur.smile kullanan d smart belli bir ücret diye.geçen sene 10tl falandı. tamam dedim. servis geldi bağladı. bi baktım kullanılmış ahı gitmiş uydu ve kumanda.ana merkezi aradım bu ne böle diye.işte efendim.siz decoderi almış olmuyorsunuz,kiralamış oluyorsunuz.bu decoder doğan holdingin malıdır dedi.tavrı doğan holding ağa sen maraba gibiydi. iptalini istiyorum dedim iptal ettirdim. digitürk sana decoderi sıfır veriyor.2 sene sonra o decoder senin oluyor.istersen normal uydu bağlantılı seyrediyordu.ayrıca 5 sene en az 5 kere su yada bu sebeplerden decoderim değişti ve hepsi sıfır takıldı.en son hd kutu aldım.eskisinide annemlere verdim.normal uydu niyetinr kullanıyorlar.
                              bu sebeplerden dolayı d smarta antipatim var.paramla rezil olup trip yemem.
                              cok tesekkur ederim bugun gidip soracagim 0 vermezlerse almam zaten

Yorum

İşleniyor...
                              X