Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Body Kit Hakkında yardım...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Body Kit Hakkında yardım...

Bu arada beyler bayanlar lutfen bu buyuk sozleri yani muzmin bekar kalmak ezip gecmek ta s firin erkegi olmak gibi bir kenera yazin. Ben bunlari tek tek hatirlatacgim sizlere.... hiho oleyy urock

Yorum

bu arada emre abi hala burdasın yzıları okuyorsun bak oklava geliyorr ben burdan duyuyorum sesini kaç bir an önce))))))))))))))
      F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
        Orjinal yazı sahibi: trabzon61
        O zaman birinci asama hemen satilik ilanini gorelim. Biz de oyle cakma vosvoslulara vereck kiz yok. İkinci asama soyle oturakli yolu iyi tutan keyifli konforlu en onemlisi şıklık abidesi bir İNSİGNİA veya ASTRA al da sansini artir. O zman ben elimdeki secenekleri degerlendirmeye baslayacagim. Haberin ola.....
        gelecek kız beni vosvosumla sevsin... bizde öyle kılıbıklık yapıp kızın beğeneceği arabayı alacak ruh hali yok, taş fırınımmmm beennn taşşş fırıınnnnnn.....
        at ata kalede ben varım haha
        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

bu arada emre abi hala burdasın yzıları okuyorsun bak oklava geliyorr ben burdan duyuyorum sesini kaç bir an önce))))))))))))))
          yok yok bişey olmaz gizlicene yazıyorum haha haha haha
          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
            yok yok bişey olmaz gizlicene yazıyorum haha haha haha
            allahım bide itiraf ediyor)))))))))9
            F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mstfkls
              Orjinal yazı sahibi: opelmania
              Ben bu Interlogos jantının özel cilalısını görmüştüm mükemmel parlıyorlar, o ciladan temin etmeni öneririm
              o jant cilalı interlagos diye geçiyor ve 850 euro diye biliyorum yani gerek yok ama güzel

Erhan abi önden biraz duman yedirir araba siyah olur, utku abide üstünden geçer cabrio olur :P
              iyiydi kabul ediyorum)

Jantları ben değiştirdim Mustafa hani sen sponsor oluyordun eğer değiştirirsem???? sıra sende sende değiştir hadi
              ben sana sponsor olucam söz dedim , ondan sonra sen beni arayıp Mustafa ben jantları değiştiriyorum , hani sponsorluğun dedinde ben mi bilmiyorum . sen söylemeden ben nerden bilicem jantları değiştirdiğini Gökhancım o yüzden beni suçlama yani , madem jantları değiştirdin , başka yapmak istediğin bişeye sponsor olurum senin canın sağolsun bende değiştiricem jantları ama özellikle aradığım bi jant var onu bulmaya çalışıyorum , büyük ihtimal yurtdışından getiricem , biraz zaman lazım
              Mustafacığım çok teşekkürler kardeşim Allah beni o jantlardan kurtardı inşallah sneide kurtarır yine hangi proje üstündesin ne var planda biturbo jantı düşünüyorsan bence acele et ilk olmak için
              valla canlı görmedim büyük konuşmak istemiyorum ama ben o jantı hiiiiç beğenmedim gökhanım..
              bence çok farklı ve havalı duruyor peki snein aklından ne geçiyor diyeceğim ama sen söylemezsin şimdi kendin taktırmadan
              söylemem tabiki kendimden bile gizliyorum
              www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Ben bu Interlogos jantının özel cilalısını görmüştüm mükemmel parlıyorlar, o ciladan temin etmeni öneririm
                o jant cilalı interlagos diye geçiyor ve 850 euro diye biliyorum yani gerek yok ama güzel

Erhan abi önden biraz duman yedirir araba siyah olur, utku abide üstünden geçer cabrio olur :P
                iyiydi kabul ediyorum)

Jantları ben değiştirdim Mustafa hani sen sponsor oluyordun eğer değiştirirsem???? sıra sende sende değiştir hadi
                ben sana sponsor olucam söz dedim , ondan sonra sen beni arayıp Mustafa ben jantları değiştiriyorum , hani sponsorluğun dedinde ben mi bilmiyorum . sen söylemeden ben nerden bilicem jantları değiştirdiğini Gökhancım o yüzden beni suçlama yani , madem jantları değiştirdin , başka yapmak istediğin bişeye sponsor olurum senin canın sağolsun bende değiştiricem jantları ama özellikle aradığım bi jant var onu bulmaya çalışıyorum , büyük ihtimal yurtdışından getiricem , biraz zaman lazım
                Mustafacığım çok teşekkürler kardeşim Allah beni o jantlardan kurtardı inşallah sneide kurtarır yine hangi proje üstündesin ne var planda biturbo jantı düşünüyorsan bence acele et ilk olmak için
                valla canlı görmedim büyük konuşmak istemiyorum ama ben o jantı hiiiiç beğenmedim gökhanım..
                bence çok farklı ve havalı duruyor peki snein aklından ne geçiyor diyeceğim ama sen söylemezsin şimdi kendin taktırmadan
                söylemem tabiki kendimden bile gizliyorum
                ben onu odaktan öğrenir burada konsunu açarım
                F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                X