Bak kardes kalabalik ortamlarda aldigin fikirler seni kararsizliga iter.herkes herseyi soyler. Kafan allak bullak olur. Soz meclisten disari ceken var cekemeyen var. Bu yuzden senin icine ne sindiyse onu yap . Ama yapacagin sey iyi dusunde yap . Aracin diger rocco lardan farkli. Biraz oynamayla senin istedigin gibi olacak. Birak kendin ne istiyorsan onu yap. Herkese fikir sorma. Sen mutlu musun ? Gerisi kuru gurultu. Bak ben egzozu da alirken kimseye sormadim jantlarida alirken sormadim. Egzozuma laf etmeyen yok ama ben memnunum.herkes sesi cikmiyor diyor . E zaten bende tofas gibi bagirsin istemiyordum ki .yani ben istedigimin ne oldugunu biliyordum.az ve karakteristik bir hirilti bolca performans. Jantimada camur atarlar ama ben istedim ve oldu . Gerisi hikaye. Farkli olmak boyle olmali. Baskalari seni farklilastirmamali.sen farkini onlarin gozune sokmalisin. Kardesim herseyi herkese sorma yoksa onlarin yansimasi olursun. Icine sinenin kalitelisini bulmaya calis. Abinden sana nacizane tavsiyeler.
bişey itiraf edeyim o halde) ama neyse yüz yüze ederim)
Orjinal yazı sahibi: cdd1907
arabanda hersey güzel duruyor ne abartıya kaçan var nede ameleye gökhan merak etme kardeş)))))))))
teşekkürler
Orjinal yazı sahibi: ekemenli
Gökhan seni seviyoruz, sen yeterki konu aç biz oylarız
hehehe en güzel cevap) teşekkürler)
Orjinal yazı sahibi: whiteagle
Bence hicbi degisiklik yapma. Araban harika duruyor. Farkli olmak adinada bence cok guzel. Ayrica Safak abimin soylediklerine de aynilen katildigimi belirtmek isterim..
teşekkürler Ahmetim....
Orjinal yazı sahibi: mstfkls
tamponu eki falan boşver sen , jantlarını değiştir düzgün bişey tak sonra güle güle bin
Jantları ben değiştirdim Mustafa hani sen sponsor oluyordun eğer değiştirirsem???? sıra sende sende değiştir hadi
Gökhanım araban gerçekten çok güzel. O yüzden bir yeriyle oynamana gerek yok bence. Kimi sarışın sever kimi esmer orta yol bulma şansın çok az. Şafak abinin söylediklerine sonuna kadar katılıyorum...
Gökhanım araban gerçekten çok güzel. O yüzden bir yeriyle oynamana gerek yok bence. Kimi sarışın sever kimi esmer orta yol bulma şansın çok az. Şafak abinin söylediklerine sonuna kadar katılıyorum...
örnek olarak 1-2 tane orijinal görünümlü foto ekliyorum...
Bu Jant ve Bu BodyKit (Özellikle O Kırmızı Çizgiler) Orjinalse , Çok beğendim bence dursun. Böyle Jantların varsa da kesinlikle kullan gerçekten çok dikkat çekiyor
Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho
Jantları ben değiştirdim Mustafa hani sen sponsor oluyordun eğer değiştirirsem???? sıra sende sende değiştir hadi
ben sana sponsor olucam söz dedim , ondan sonra sen beni arayıp Mustafa ben jantları değiştiriyorum , hani sponsorluğun dedinde ben mi bilmiyorum . sen söylemeden ben nerden bilicem jantları değiştirdiğini Gökhancım o yüzden beni suçlama yani , madem jantları değiştirdin , başka yapmak istediğin bişeye sponsor olurum senin canın sağolsun bende değiştiricem jantları ama özellikle aradığım bi jant var onu bulmaya çalışıyorum , büyük ihtimal yurtdışından getiricem , biraz zaman lazım
Ben bu Interlogos jantının özel cilalısını görmüştüm mükemmel parlıyorlar, o ciladan temin etmeni öneririm
o jant cilalı interlagos diye geçiyor ve 850 euro diye biliyorum yani gerek yok ama güzel
Orjinal yazı sahibi: opelmania
Erhan abi önden biraz duman yedirir araba siyah olur, utku abide üstünden geçer cabrio olur :P
iyiydi kabul ediyorum)
Orjinal yazı sahibi: mstfkls
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
ben sana sponsor olucam söz dedim , ondan sonra sen beni arayıp Mustafa ben jantları değiştiriyorum , hani sponsorluğun dedinde ben mi bilmiyorum . sen söylemeden ben nerden bilicem jantları değiştirdiğini Gökhancım o yüzden beni suçlama yani , madem jantları değiştirdin , başka yapmak istediğin bişeye sponsor olurum senin canın sağolsun bende değiştiricem jantları ama özellikle aradığım bi jant var onu bulmaya çalışıyorum , büyük ihtimal yurtdışından getiricem , biraz zaman lazım
Mustafacığım çok teşekkürler kardeşim Allah beni o jantlardan kurtardı inşallah sneide kurtarır yine hangi proje üstündesin ne var planda biturbo jantı düşünüyorsan bence acele et ilk olmak için
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum