Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Body Kit Hakkında yardım...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Body Kit Hakkında yardım...

tamponu eki falan boşver sen , jantlarını değiştir düzgün bişey tak sonra güle güle bin
    www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dawn1974
      Bak kardes kalabalik ortamlarda aldigin fikirler seni kararsizliga iter.herkes herseyi soyler. Kafan allak bullak olur. Soz meclisten disari ceken var cekemeyen var. Bu yuzden senin icine ne sindiyse onu yap . Ama yapacagin sey iyi dusunde yap . Aracin diger rocco lardan farkli. Biraz oynamayla senin istedigin gibi olacak. Birak kendin ne istiyorsan onu yap. Herkese fikir sorma. Sen mutlu musun ? Gerisi kuru gurultu. Bak ben egzozu da alirken kimseye sormadim jantlarida alirken sormadim. Egzozuma laf etmeyen yok ama ben memnunum.herkes sesi cikmiyor diyor . E zaten bende tofas gibi bagirsin istemiyordum ki .yani ben istedigimin ne oldugunu biliyordum.az ve karakteristik bir hirilti bolca performans. Jantimada camur atarlar ama ben istedim ve oldu . Gerisi hikaye. Farkli olmak boyle olmali. Baskalari seni farklilastirmamali.sen farkini onlarin gozune sokmalisin. Kardesim herseyi herkese sorma yoksa onlarin yansimasi olursun. Icine sinenin kalitelisini bulmaya calis. Abinden sana nacizane tavsiyeler.
      bişey itiraf edeyim o halde) ama neyse yüz yüze ederim)

Orjinal yazı sahibi: cdd1907
      arabanda hersey güzel duruyor ne abartıya kaçan var nede ameleye gökhan merak etme kardeş)))))))))
      teşekkürler

Orjinal yazı sahibi: ekemenli
      Gökhan seni seviyoruz, sen yeterki konu aç biz oylarız
      hehehe en güzel cevap) teşekkürler)

Orjinal yazı sahibi: whiteagle
      Bence hicbi degisiklik yapma. Araban harika duruyor. Farkli olmak adinada bence cok guzel. Ayrica Safak abimin soylediklerine de aynilen katildigimi belirtmek isterim..
      teşekkürler Ahmetim....

Orjinal yazı sahibi: mstfkls
      tamponu eki falan boşver sen , jantlarını değiştir düzgün bişey tak sonra güle güle bin
      Jantları ben değiştirdim Mustafa hani sen sponsor oluyordun eğer değiştirirsem???? sıra sende sende değiştir hadi
      F30 Sport+

Yorum

Gökhanım araban gerçekten çok güzel. O yüzden bir yeriyle oynamana gerek yok bence. Kimi sarışın sever kimi esmer orta yol bulma şansın çok az. Şafak abinin söylediklerine sonuna kadar katılıyorum...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
          Gökhanım araban gerçekten çok güzel. O yüzden bir yeriyle oynamana gerek yok bence. Kimi sarışın sever kimi esmer orta yol bulma şansın çok az. Şafak abinin söylediklerine sonuna kadar katılıyorum...
          örnek süperdi)))))))
          F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
            örnek olarak 1-2 tane orijinal görünümlü foto ekliyorum...

Bu Jant ve Bu BodyKit (Özellikle O Kırmızı Çizgiler) Orjinalse , Çok beğendim bence dursun. Böyle Jantların varsa da kesinlikle kullan gerçekten çok dikkat çekiyor
            Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

tamamdır kararımı onayladığınız için teşekkürler
              F30 Sport+

Yorum

Ben bu Interlogos jantının özel cilalısını görmüştüm mükemmel parlıyorlar, o ciladan temin etmeni öneririm

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

bodykite de karar verdiysen sıradaki yapılacak şeyi öneriyim

InsigniaTEAM

Yorum

Sen çok yaşa Çağrı kardeşim, ihihi bu gidişle Gökhan kardeşim sonunda teslim bayrağını çekecek.. haha

Yorum

Bahsettiğim jant bu ilanda mevcut, bence şık duruyor

Yorum

Cagricim o arabayi resimdeki hale Erhan ve Utku seveseve getirebilir.hemde gokhani masraftan kurtarir.

Yorum

Erhan abi önden biraz duman yedirir araba siyah olur, utku abide üstünden geçer cabrio olur :P

Yorum

Jantları ben değiştirdim Mustafa hani sen sponsor oluyordun eğer değiştirirsem???? sıra sende sende değiştir hadi
                            ben sana sponsor olucam söz dedim , ondan sonra sen beni arayıp Mustafa ben jantları değiştiriyorum , hani sponsorluğun dedinde ben mi bilmiyorum . sen söylemeden ben nerden bilicem jantları değiştirdiğini Gökhancım o yüzden beni suçlama yani , madem jantları değiştirdin , başka yapmak istediğin bişeye sponsor olurum senin canın sağolsun bende değiştiricem jantları ama özellikle aradığım bi jant var onu bulmaya çalışıyorum , büyük ihtimal yurtdışından getiricem , biraz zaman lazım
                            www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Orjinal yazı sahibi: opelmania
                              Ben bu Interlogos jantının özel cilalısını görmüştüm mükemmel parlıyorlar, o ciladan temin etmeni öneririm
                              o jant cilalı interlagos diye geçiyor ve 850 euro diye biliyorum yani gerek yok ama güzel

Orjinal yazı sahibi: opelmania
                              Erhan abi önden biraz duman yedirir araba siyah olur, utku abide üstünden geçer cabrio olur :P
                              iyiydi kabul ediyorum)

Orjinal yazı sahibi: mstfkls
                              ben sana sponsor olucam söz dedim , ondan sonra sen beni arayıp Mustafa ben jantları değiştiriyorum , hani sponsorluğun dedinde ben mi bilmiyorum . sen söylemeden ben nerden bilicem jantları değiştirdiğini Gökhancım o yüzden beni suçlama yani , madem jantları değiştirdin , başka yapmak istediğin bişeye sponsor olurum senin canın sağolsun bende değiştiricem jantları ama özellikle aradığım bi jant var onu bulmaya çalışıyorum , büyük ihtimal yurtdışından getiricem , biraz zaman lazım
                              Mustafacığım çok teşekkürler kardeşim Allah beni o jantlardan kurtardı inşallah sneide kurtarır yine hangi proje üstündesin ne var planda biturbo jantı düşünüyorsan bence acele et ilk olmak için
                              F30 Sport+

Yorum

bence bu hali cok hoş böyle kalsın derim
                                Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                                [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İşleniyor...
                                X