Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Body Kit Hakkında yardım...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Body Kit Hakkında yardım...

örnek olarak 1-2 tane orijinal görünümlü foto ekliyorum...

Buda benim ki....

NOT: 2 KERE OY KULLANABİLİRSİNİZ...
    0
    Ön kit ekini söktür, çirkin duruyo...
    0%
    0
    Kalsın, farklı duruyor...
    0%
    0
    Çirkin ama kalsın farklı olmak adına iyidir..
    0%
    0
    Kesinlikle orjinal On tampon daha güzel...
    0%
    0
    Gökhan bıktık roccondan ne halin varsa gör:D
    0%
    0
    Gökhan seni seviyoruz, sen yeterki konu aç biz oylarız:D
    0%
    0
    F30 Sport+

Ynt: Body Kit Hakkında yardım...

anket eksik bence, bunun kalmasını da istemiyorum, orjinale dönmenide, bence başka bodykit almalısın
    InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
      anket eksik bence, bunun kalmasını da istemiyorum, orjinale dönmenide, bence başka bodykit almalısın
      çağrı elim belime gidiyor artık horoz kurulu ona göreeeeeeeeeeee
      F30 Sport+

Yorum

gökhan şu haliyle ön tampon bana aşğıdaki manta vatozunun ön görüntüsünü anımsatıyor sanki bir eksik varmışgibi duruyor.

insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ulas79
          gökhan şu haliyle ön tampon bana aşğıdaki manta vatozunun ön görüntüsünü anımsatıyor sanki bir eksik varmışgibi duruyor.

eksik olan Gokhan sanki Ulas

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dawn1974
            Orjinal yazı sahibi: ulas79

eksik olan Gokhan sanki Ulas

haha haha
            insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Abi ben olsam Abt veya R görünümlü yapardım böylede fena değil onuda söyliyim
              2016 w205 AMG

Yorum

Bence ön tampon kesinlikle güzel, en azından sğda solda gördüğümüz rocco lardan daha ayırt edici. Bence değiştireceksen kesinlikle arka tampon + marşpiyerler değişmeli

Yorum

Herşeyin orjinali güzeldir yada bütünlüğü bozmayan makyajlar lütfen arabalarınızı yenilik uğruna harcamayın

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                    Herşeyin orjinali güzeldir yada bütünlüğü bozmayan makyajlar lütfen arabalarınızı yenilik uğruna harcamayın
                    +1
                    2015 leon fr

Yorum

Bak kardes kalabalik ortamlarda aldigin fikirler seni kararsizliga iter.herkes herseyi soyler. Kafan allak bullak olur. Soz meclisten disari ceken var cekemeyen var. Bu yuzden senin icine ne sindiyse onu yap . Ama yapacagin sey iyi dusunde yap . Aracin diger rocco lardan farkli. Biraz oynamayla senin istedigin gibi olacak. Birak kendin ne istiyorsan onu yap. Herkese fikir sorma. Sen mutlu musun ? Gerisi kuru gurultu. Bak ben egzozu da alirken kimseye sormadim jantlarida alirken sormadim. Egzozuma laf etmeyen yok ama ben memnunum.herkes sesi cikmiyor diyor . E zaten bende tofas gibi bagirsin istemiyordum ki .yani ben istedigimin ne oldugunu biliyordum.az ve karakteristik bir hirilti bolca performans. Jantimada camur atarlar ama ben istedim ve oldu . Gerisi hikaye. Farkli olmak boyle olmali. Baskalari seni farklilastirmamali.sen farkini onlarin gozune sokmalisin. Kardesim herseyi herkese sorma yoksa onlarin yansimasi olursun. Icine sinenin kalitelisini bulmaya calis. Abinden sana nacizane tavsiyeler.

Yorum

arabanda hersey güzel duruyor ne abartıya kaçan var nede ameleye gökhan merak etme kardeş)))))))))
                        2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

bence bir egsoz yaptır abi çfit çıkışlı ön tamponun gayet güzel
                          Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
                          GIBBON

Yorum

Gökhan seni seviyoruz, sen yeterki konu aç biz oylarız
                            2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

Bence hicbi degisiklik yapma. Araban harika duruyor. Farkli olmak adinada bence cok guzel. Ayrica Safak abimin soylediklerine de aynilen katildigimi belirtmek isterim..
                              *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

İşleniyor...
                              X