Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ytl simgesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: ytl simgesi

Bence bencilce bir şekilde kendilerince yapmışlar ve hiç iyi olmamaış. Kamuoyu ile birlikte vede desteginde seçilseydi doğru olurdu , en azından kendi şirketleri için seçilmiş bir logo gibi görünmezdi. Gerçi yüce hükümetimizin ileri demokratik benzeri hareketlerine alıştık! ayrıca "t" ve "E" harflerini de anımsatıyor.

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

simgeyi bulan bayanın ismi Tülay LALE, kadın kendi isminin baş harflerini kullanmış, büyük ihtimal daha önceden de denediği birşeydi bu benim düşünceme göre, böyle bir olay çıkınca direk olaya girmiş nitekim 25 bin tl'yi kaptı, ben şu durumda o parayı alamadığıma üzülürüm, diğer yandan bu gelişmeler çok güzel, paramızın değerine değer kattı... bişeye benzetmeye bence de gerek yok

Yorum

babamın bu sabah paintte yaptığı Lira simgesi bile daha iyi oldu. Başbakanlığa yollayacağını söyledi.
        Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 18XET01
          babamın bu sabah paintte yaptığı Lira simgesi bile daha iyi oldu. Başbakanlığa yollayacağını söyledi.
          paylaş kardeşim biz de görelim bakalım değerlendirelim burada da

Yorum

Çağrı onun birde +18 lik versiyonu var onuda koymıyım artık daha farklı birşey
            2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

Buyrun

Küçültecektim Ama Orjinali Olsun İstedim.
              Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

İşleniyor...
              X