Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kar Tatili..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Kar Tatili..

Ankara’da kar, hayatı olumsuz etkiledi. Bugün okullar bir günlüğüne tatil edilirken dün kar başkentte siyaseti de etkiledi.

Ankarada İlk ve Orta Dereceli Okullar 1 Günlüğüne Tatil Edildi , Gözümüz Aydın..

Haberi İlkin SMS ile arkadaşlara , 2. Olarak Burada Vereyim Dedim. 3. Facebook Tabi

Şaka bir yana Yenimahalle/Demetevlerde Şu An Arasokakta Yolun Üstünde Tam 7,5 Cm Kar Var. Altı da Tam buz, Tahminimce 2 Cm kadar.

Parkın İçinde de 16 Cm Kar Var, ve Kar Gitgide hızlanıyor. Ankaralılar Aman Dikkat..
    Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Ynt: Kar Tatili..

Bu adam Sokak çıkışında kaza yaptı.

Yukarıdaki fotoğrafı şunun için çektim , Akşam yatarken bu ağacın üstünde kar yoktu ve yollar kürenmişti , şimdi küreyici bile giremiyor sokağa

Bu da Ana caddemiz, kar devam ediyor..

Biraz fotoğraf çektim yükleyeceğim , resim boyutlarını küçültüp yeniden koyacağım ve yenileri gelecek Dışarı çıkınca

Yorum

burayada yağsa keşke böyle yılın son karı...
      F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
        burayada yağsa keşke böyle yılın son karı...
        Hadi ya sizin orda daha çok yağmadı mı , ben İstanbul Kilit diye biliyorum.

Az sonra temizlik fotoğrafları atacağım.

Babam konyada olduğundan okullar da tatil olduğundan , işim yok boş boş oturacağıma inip arabayı temizleyim dedim

Yorum

Öncesi-Sonrası Şeklinde Bir Uygulama , bu arada ilk iki resimdeki plakayı kapatmam , size güvenmediğimden değildir, haşa. Fakat ya opelimdeydi yada ophell deydi konulan bir resimi (ç)alıp sahibinden'e koyup pazarlıkla beraber birkaç kekliğe satmışlar

"örn , insignia 1.6 Cosmo fotosu bulup 20 bine koymuşlar , plakasından sahibini bulup Sahibindene ruhsat sahibinin adını yazmışlar , kekliğin biri atlamış ve 20.000 TL bankaya yatırıp yatırdığıyla kalmış." , bunu 3-5 kişiye yapmışlar , umarım bunu yapanlar bulunur , bunun önlemini de almak lazımdır. Olmaz olmaz dememek lazım.

Başlayalım..Umarım Bir "Maşallah"'ı uygun görürsünüz, Hani nazarlık olsun diye.

Öncesi..:

Sonrası..:

Öncesi..:

Sonrası..:

Öncesi..:

Sonrası..:

Biraz da öylesine çekebildiğim resim var üç tane

Arabanın içi kirli biraz ama, nisan'ın başlarında bi Detailing yaptırırız artık

Bu da bizim Canavarımız

Yorum

İşleniyor...
          X