Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Depo kapağı kilit motoru tamiri

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Depo kapağı kilit motoru tamiri

bizim arabanın benzin deposunun kilit motoru bozulmuştu,
    özel servis bu kilit sıcak presle yapıştırılıyor, açamayız, tamir edilmez, orjinali 80-90 TL var dedi.
    parçanın yokluğunun arabaya bir zararı olmadığı için yenisini almadım, bozuk olanı arabadan söktüm eve geldim,
    dremelle kutuyu ikiye ayırdım. yenisine 80-90 dedikleri için içinde servo motor var heralde diye düşünürken bir baktım bildiğimiz 12v motor çıktı ihihi
    3,5 liraya yeni motor aldım, kutuyu geri toplayıp etrafını siyah silikonla kapattım. birde cırcır denen kelepçelerden taktım.
    gittiği yere kadar bu şekilde devam, nede olsa 90 lira nere 3,5 lira nere

InsigniaTEAM

Ynt: Depo kapağı kilit motoru tamiri

oyuncak arabaların içinde çook o motorlardan Orjinal parça hemen sömürecekler valla

Yorum

"İş bilenin, kılıç kuşananın" derler, Tebrikler Çağrı kardeşim, clapclap clapclap dediğin gibi gittiği yere kadar güle güle kullan

Yorum

Dişlilere biraz gres sürseydin

Tebrikler.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bir sonrakinde parçalardan kalıp yaptırıp üretime başlayabilirsin devre de basit sanırım.
          Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Bravo Çağrı,zamanında bende lada'mın marş mekanizması için aynısını yapmıştım.Senin durum yine daha iyi .ladanın parçaları o dönemde yoktu piyasada Bende bilyalarına kadar dağıtıp,kömürlerini değiştimiş ve tekrar çalıştırmıştım.
            Türk insanının azminden birşey kurtulmaz,yeterki isteyelim...
            Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Tebrik ederim Cagri. Boyle cesaretli girisimlerle sen daha bir cok seyi tamir edersin. Bu arada benimde hatirlarsan depo kilit kapagi dili var. Hatirlarsan yillar once Fatih sen ben Camlicaya ciktigimiz zaman durumu tespit etmistik. Sonra ben servise sordum yapamayiz edemeyiz dediler. Bende isin arkasini biraktim.
              2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

Eline sağlık Çağrı.

Yorum

Eline sağlık Çağrı. gerçekten bu servisler ancak değiştirmeyi biliyor tamir için uğraşan hiç bir usta yok.zaten tamirle uğraşsalar servis batar.
                  2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                  2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

tebrikler çağrı...
                    F30 Sport+

Yorum

teşekkür ederim

Orjinal yazı sahibi: turquaz72
                      Tebrik ederim Cagri. Boyle cesaretli girisimlerle sen daha bir cok seyi tamir edersin. Bu arada benimde hatirlarsan depo kilit kapagi dili var. Hatirlarsan yillar once Fatih sen ben Camlicaya ciktigimiz zaman durumu tespit etmistik. Sonra ben servise sordum yapamayiz edemeyiz dediler. Bende isin arkasini biraktim.
                      hatırlamazmıyım abi, unutmadığım gibi her benzin aldığımda pompacı kapağı açarken de aklıma geliyor depo kilidi önemli aslında seninkini de yaptırmak lazım. çok önceden bir video paylaşmıştım sitede, adam arabaların depolarını yoklaya yoklaya gidiyor, kilitsiz bulunca arabayı yakıyor hatta o olayda bir Insignia'da başka araçtan dolayı yanmıştı.
                      Vectra'da metal pim kullanmışlar, Insignia'nında böyle olmalıydı bence. kilidin bozulduğu günlerde pompacı ne kadar zorladıysa da açamamıştı kapağı.
                      InsigniaTEAM

Yorum

Mekatronik okumak böyle bir şey işte;kutlarım Çağrı Kardeş

Yorum

Çağrı, finansör bulup bir yetkili servis açtığımda başlangıç olarak şef pozisyonunda işin hazır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Serdar99
                            Çağrı, finansör bulup bir yetkili servis açtığımda başlangıç olarak şef pozisyonunda işin hazır
                            clapclap obaa oleyy
                            InsigniaTEAM

Yorum

Deposu bozulan Çağrıya müracaat
                              2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

İşleniyor...
                              X