Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bir Ankara Masalı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Bir Ankara Masalı

ben kendime tatil verdim konya yolu hala kapali yol bembeyaz

Yorum

Berbat ya Ana yolda Ayağımın yarısını içine alacak kadar kar var , nerde bu belediye
      Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

yanlız ben bu sfer ki kadar aciz bir belediyecilik görmedim.ya heriflerin aracı dondu ya da paraları bitti. EEee Ankaragücünü yani 100 senelik çınarı ikinci lige göndermeyi başaranlardan da ancak bu beklenir....

Yorum

4. fotoğraf yoldan geçenlere şaka gibi olmuştur
          2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Ya sorma Mehmet hocam bir de bunları görüp duruyoruz.....Bu arad kar yine azıttı ....Allahtan klinikte bir tane toureg var da sorun yaşamıyoruz. Evlere srvis hizmeti var.

Yorum

Gölbaşı-Haymana yolu, akrabam çekmiş

InsigniaTEAM

Yorum

Dün 18.00 da yola çıktım 15 km yolu 21.30 tamamlaya bildim bumu belediyecilik ahlaki simdi ise dünden daha beter ama gel gorki baskan tüm yolların açık olduğunu twitlemis biz baska bir sehirdemiyiz ben anlamadım
                Black mamba sport 1.3 dizel boostER performance chip eibach 3.5 yay itg performans filtre

Yorum

Şu anda Ankara'da yine Lapa Lapa kar yağamya başladı, böyle giderse yandık yine

Yorum

cemil abi burdada bir dolu yağıyor inanılmaz şekilde sitede kapalı otopark olmadığından evde ne var ne yok aracın üstüne örttüm bakalım doludan sonraki manzara ne olur
                    2015 leon fr

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18
                      cemil abi burdada bir dolu yağıyor inanılmaz şekilde sitede kapalı otopark olmadığından evde ne var ne yok aracın üstüne örttüm bakalım doludan sonraki manzara ne olur
                      Umarım hiç bir şey olmaz...

Yorum

Valla Eskişehir'de aynı ... Önce inanılmaz bir gök gürültüsü arkasından sağanak yağış şimdide lapa lapa kar başladı ...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Eses
                          Valla Eskişehir'de aynı ... Önce inanılmaz bir gök gürültüsü arkasından sağanak yağış şimdide lapa lapa kar başladı ...
                          Aman çoşkuncum dikkat edin kendinize.
                          [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

İşleniyor...
                          X